Şimdi Ara

Powercolor HD 7850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Powercolor hd 7850 1 gb 256 bit ekran kartı almış bulunmaktayım gercekten süper bir ekran kartı en yeni en iyi oyunları hiç kasmadan akıcılığı bozulmadan 1920x1080 pikselde oynamaktayım herkeze tavsiye ederim aslında almadan once icimde bi süphe vardı markasından oturu ama iiyiki almısım bekledigimden 2 kat daha ii cıktı kesinlikle almanızı tavsiye ederim

• tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PilavlıKaynakMakinası

tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: serenity222

Merhaba Arkadaşlar Powercolor hd 7850 1 gb 256 bit ekran kartı almış bulunmaktayım gercekten süper bir ekran kartı en yeni en iyi oyunları hiç kasmadan akıcılığı bozulmadan 1920x1080 pikselde oynamaktayım herkeze tavsiye ederim aslında almadan once icimde bi süphe vardı markasından oturu ama iiyiki almısım bekledigimden 2 kat daha ii cıktı kesinlikle almanızı tavsiye ederim

Adam Powercolor'un CEO'su beyler dağılın.
  • Ne var bunda çocukca davranıpda alay etmeniz gerekmez.Burda arkadaşımız ekran kartı almış ve memnun kaldığını söylüyor
  • quote:

tamam

Konu dışı değil burası, trollük yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

tamam

Konu dışı değil burası, trollük yapma.

Adam'ın kendi kartları için 1 hafta içinde açtığı konuları sayamadım gelmiş kartı alıp kullanıp memnun kalan adamın konusunda trollük yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun kartınız.
  • yeni arkadaşlara biraz daha anlayış gösterelim. hayırlı olsun kartınız.
  • bende de aynısı var hocam kartın ve de 860 mhz den 1200 e, 1200 den de 1400 e overclock yaptım ve canavar oldu iyice
  • zaten bu bikac kisinin yaptıgı adamlıga sıgmaz ne istiodunuz ekran kartının hayat hikayesinimi anlatayım onemli olan ozellikler deil islevidir ben kısaca islevini anlatmak istedim sizin yaptıgınısz adamlıga sıgmaz
  • quote:

zaten bu bikac kisinin yaptıgı adamlıga sıgmaz ne istiodunuz ekran kartının hayat hikayesinimi anlatayım onemli olan ozellikler deil islevidir ben kısaca islevini anlatmak istedim sizin yaptıgınısz adamlıga sıgmaz

Ya sen onları boşver kardeşim hiç kale bile almaya değmez üç beş çocuk işte kendileri her gün saçma sapan gereksiz konular açarlar burda
    Çok iyi bir seçim yapmışsın gerçekten güzel bir karttır güle güle kullan
  • eyv kardesim saolasın benim amacım zaten ekran kartının ozelliklerini sunmak degildi zaten tum sitelerde ozellikleri yazıyor sadece işlevini sunmaktı anlıyan anlıyor zaten
  • quote:

zaten bu bikac kisinin yaptıgı adamlıga sıgmaz ne istiodunuz ekran kartının hayat hikayesinimi anlatayım onemli olan ozellikler deil islevidir ben kısaca islevini anlatmak istedim sizin yaptıgınısz adamlıga sıgmaz

KARDES BENDE 7850 DUSUNUOM ACABA 6870 SATIP ALSAMMI DEGERMI..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim bak bu sitede 2 kartıda karşılastırıyor site yabancı google chromeden gir ve turkceye cevir
    http://www.hwcompare.com/12078/radeon-hd-6870-vs-radeon-hd-7850/
    benim arkadasımda hd 6850 var ve gercekten ii bir kart hd 6870 onun bi ustu ama hd 7850 bu yılın devrim kartları cekirdek hızı falan cok iiyi memory bellekleri cok iyi ve pcı 3,0 destekli yani hd 7850 cok ii bir kart ama zaten senin kartında cok iyi bosuna degistirme
    ama olurda iyi fiyata satabilirim diosan o zaman kaçırma derim
  • quote:

Kardesim bak bu sitede 2 kartıda karşılastırıyor site yabancı google chromeden gir ve turkceye cevir
    http://www.hwcompare.com/12078/radeon-hd-6870-vs-radeon-hd-7850/
    benim arkadasımda hd 6850 var ve gercekten ii bir kart hd 6870 onun bi ustu ama hd 7850 bu yılın devrim kartları cekirdek hızı falan cok iiyi memory bellekleri cok iyi ve pcı 3,0 destekli yani hd 7850 cok ii bir kart ama zaten senin kartında cok iyi bosuna degistirme
    ama olurda iyi fiyata satabilirim diosan o zaman kaçırma derim

tesekkurler verdıgın bılgıler ıcın fazla para etmez galıba..

• Yani Eğer Uygun Fiyata Satamıcaksan Bırak Onla Takıl
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar Powercolor hd 7850 1 gb 256 bit ekran kartı almış bulunmaktayım gercekten süper bir ekran kartı en yeni en iyi oyunları hiç kasmadan akıcılığı bozulmadan 1920x1080 pikselde oynamaktayım herkeze tavsiye ederim aslında almadan once icimde bi süphe vardı markasından oturu ama iiyiki almısım bekledigimden 2 kat daha ii cıktı kesinlikle almanızı tavsiye ederim

Hayırlı olsun Bilgilendirme için teşekkürler,bu arada bazı yorumlara hiç takmayın.Size en azından bir teşekkür etmek yerine ukala bir şekilde cevap verenler,bu sitede fazlalık sadece başka bişe değil

• eyw kardesim teşekkürler
  • hayırlı olsun dostum bende vtx 7850 kullanıcısıyım max payne 3 gıcır gıcır bütün oyunlar böyle genelde kart güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.