Onboard Ekran kartı kullanıyorum atix1200 512 mb fakat oyunlarda çok takılıyor Bu yüzde nyeni ekran kartı almaya karar verdim bütceme uygun olan bi bu kartı bulabildim bu kartla 18 of Haulin, Euro Truck Simulator, Call Of Duty 4, craysis Directx 10 versiyonu, Bu oyunları Highte Oynayabilirmiyim.
Özellikler
Grafik İşlemcisi (GPU) : ATI Radeon HD2400 Kapasite (MB) : 256 Bellek Arayüzü (bit) : 64 Bellek Türü : DDR2 Veri Yolu : PCIE Çekirdek Hızı (MHz) : 575 Bellek Hızı (MHz) : 400 Soğutma : Fan Pixel Pipeline / Shader : 40 Stream AVIVO Desteği : Var Crossfire Desteği : Yok SLI Desteği : Yok VGA Çıkışı : 15 pin D-Sub DVI-I Çıkışı : 1 adet TV Çıkışı : S-Video VIVO : Yok HDTV Desteği : HDTV Ready İşletim Sistemi : Windows XP, Windows Vista Direct X Desteği : 10 Software Desteği : Yok Garanti : 2 yıl birebir değişim garantisi Kutu İçeriği : S-Video Kablosu Grafik İşlemcisi (GPU) : ATI Radeon HD2400 Kapasite (MB) : 256 Bellek Arayüzü (bit) : 64 Bellek Türü : DDR2 Veri Yolu : PCIE Çekirdek Hızı (MHz) : 575 Bellek Hızı (MHz) : 400 Soğutma : Fan Pixel Pipeline / Shader : 40 Stream AVIVO Desteği : Var Crossfire Desteği : Yok SLI Desteği : Yok VGA Çıkışı : 15 pin D-Sub DVI-I Çıkışı : 1 adet TV Çıkışı : S-Video VIVO : Yok HDTV Desteği : HDTV Ready İşletim Sistemi : Windows XP, Windows Vista Direct X Desteği : 10 Software Desteği : Yok