Beyler başlıkta belirttiğim gibi hangisi daha çok verim verir.HD5770x2 nin fiyatı 612 tl. HD5850 nin fiyatı ise 584 tl. Kasa ise şöyle (Crossfire daha fazla watt gerektirir diye gösteriyorum): http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6382
5850 her zaman tek gpu sorunsuz
5850 al tek gpu sorunsuz olur belki ilerde bi 5850 daha alırsın...Öyle cross yaparsın...
Sıfırdan giriş yapacaksanız kesinlikle single GPU HD 5850 derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mordeaur
Sıfırdan giriş yapacaksanız kesinlikle single GPU HD 5850 derim.
+1
tek kart daha iyi olur 5850-gtx460 düşünebilrsin
Yorumlarınız için teşekkür ederim fakat beyler yabancı sitelerdeki testlere baktığımda hd 5770 crossfire hd 5850 yi açık ara fark fps ile geçmiş.Ayrıca bu linkte gtx 470 ile kafa kafaya gidiyor. /ati_radeon_hd_5770_crossfire_vs_geforce_gtx_470_and_radeon_hd_5850,5.html Ayrıca Mordeaur benim gibi aynı konu açan birine şöyle bi cevap vermişsin "Evet HD 5770; özellikle anakartınızda 16x16x CF desteği olduğunu da göz önünde bulundurursak".Buna dikkat ettim birazda. ***Leopard*** arkadaşım sende haklısın.Şimdi 5770x2 yapıp ilerde 5850 yanına 5770 takarım diye düşündüm ama duyduğuma göre saat hızları aynı olmayan kartlar aynı ortamda bulununca performans düşüyormuş o yüzden kararsızım
Valla problem olur falan diyorlar ama ben baya uzun suredir karsilasmadim hatta ve hatta Adobe programlarimin hepsini hizlandirdim... nerdeyse 5970 ile es degerde sonuc aliyorum.. Hatta bazi oyunlarda geciyorum bile..
Towarscke sen Sapphire kullanıyorsun, His en az onun kadar edermi?25$ gibi bir fark var Sapphire ve His arasında.
5850 al şimdilik canavar gibi oynarsın ilerde yetmezse performans bi 5850 daha ohhh paşalar gibi
Beyler bana hd5770x2 daha elverişli geliyor hem ben 14 yaşında bir gencim, 5850 yi alırsam ilerde bitane daha alamam çok masraflı çünkü.Belki 1-2 sene sonra ve o zamana kadar ati 6xxx serisini tamamlar ondan diyorum.
Crossfire ile devam edin.Ati artık CF profilleri bile güncelliyor.Bir ara da ''AMD çok ısınıyor'' modaydı.Şimdiki moda CF çok sorunlu.Ayrıca ''ileride 5850 CF yaparsın'' diyenler önce şunu bi düşünsünler; Acaba ne kadar sürede bir 5850, 5770 fiyatına iner ?
quote:
Orijinalden alıntı: ghost345
Towarscke sen Sapphire kullanıyorsun, His en az onun kadar edermi?25$ gibi bir fark var Sapphire ve His arasında.
His kotu bir marka degil ama Sapphire, "AMD-ATI'nin 1 numarali sistem ureticisi" oldugunu kutu bilgisi ve internet bilgisi olarak sunuyor.. Ben bu asamada Sapphire'in bu konuda daha tecrubeli ve koklu olduguna inaniyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme