Şimdi Ara

Powerline Adaptör Kullanımı ve İki Farklı Sigorta Kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, powerline adaptör kullanarak evin üst katına internet taşımak istiyorum ancak. Modem alt katta ve farklı sigorta kutusunda. Üst katta ise farklı bir sigorta kutusu var. Powerline adaptör kullanarak internet taşıyabilir miyim?

• Hayır olmaz, varsa mutfaktaki aspiratör bacasından aşağı ethernet kablosu ile interneti ulaştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Emre Bey,

Tek bir daire içerisinde powerline aparatını üçlü fiş ile kullansak olur mu?

Tek bir daire de powerline ın çalışmasını engelleyebilecek durumlar var mıdır sizce?

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BambOoO16

Merhaba Emre Bey,

Tek bir daire içerisinde powerline aparatını üçlü fiş ile kullansak olur mu?

Tek bir daire de powerline ın çalışmasını engelleyebilecek durumlar var mıdır sizce?

Şimdiden teşekkürler
    Hocam ben bildiğim kadarıyla yazayım iki farklı sigorta kutusu ve kat olmasına rağmen hız kaybı olmadan alıyorum interneti ancak tek koşul iki adaptörün de duvara bağlı olması işin içine uzatma girince performans çok düşüyor hatta çoğu zaman çalışıyor ama özetle tehlikeli bir durum çünkü her evin tesisatı farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.