Şimdi Ara

Powerpoint sunusunda değişiklik yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
41.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşımın coğrafya sunumu var. İnternetten indirdiği powerpoint dosyasında değişiklik yapmak istiyorum ama yapamıyorum çünkü çift tıkladığımda yada birlikte aç dediğimde direk slayt geliyor. İçindeki bilgileri değiştirmemiz mümkün mü? 2 güne lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PowerPoint Sunusunda Değişiklik Yapamıyorsunuz

PowerPoint üzerinde değişiklik yapamamanızın birkaç nedeni olabilir:

• Sunu belgesi düzenlemeye kapalıdır. Dosyayı açan kişi, belgenin düzenlenmesini kısıtlamış olabilir.
    • Yönetici izinleriniz olmayabilir. Belge bir kurumsal ağda paylaşıldıysa, belgeyi düzenlemek için yönetici izinlerine ihtiyacınız olabilir.
    • PowerPoint programı düzgün çalışmıyor olabilir. Programı kapatıp yeniden açmayı deneyin.
    • Bilgisayarınızdaki güvenlik ayarları belgeyi düzenlemenizi engelleyebilir. Güvenlik duvarını geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Belge bozuk olabilir. Dosyanın bozulmuş olması, değişiklik yapmanıza engel olabilir. Dosyayı farklı bir programda açıp kaydetmeyi deneyin.

Eğer bunların hiçbiri sorunu çözmezse, PowerPoint destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sunumunuzun uzantısı *.pps dir. PPS uzantılı Powerpoint dosyaları çalıştırıldığında direkt olarak tam ekran sunuma geçerler. Bunu önlemek için uzantısını ppt olarak değiştirmelisiniz.
    Değiştirmek için, eğer dosyaların uzantısını göremiyorsanız, dosyanın bulunduğu klasörü açın. Eğer dosya masaüstünde ise Bilgisayarımı çift tıklatın, Araçlar --> Klasör seçeneklerinden --> Görünüm sekmesine gelin. Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle'deki onay kutusu içindeki okey tikini kaldırın. Artık uzantıları görebilir ve uzantısı pps olan dosyanın s sini silerek t yapın.
    Bu kadar.
  • Teşekkürler. Çok basitmiş
  • aynen bende bunu arıyorum süper oldu selamlar
  • bende indirdim ppt yaptım fakat olmuyor bu uzantı abcde.ppt deki ppt mi anlamamış da olabilirim lütfen yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

Sunumunuzun uzantısı *.pps dir. PPS uzantılı Powerpoint dosyaları çalıştırıldığında direkt olarak tam ekran sunuma geçerler. Bunu önlemek için uzantısını ppt olarak değiştirmelisiniz.
    Değiştirmek için, eğer dosyaların uzantısını göremiyorsanız, dosyanın bulunduğu klasörü açın. Eğer dosya masaüstünde ise Bilgisayarımı çift tıklatın, Araçlar --> Klasör seçeneklerinden --> Görünüm sekmesine gelin. Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle'deki onay kutusu içindeki okey tikini kaldırın. Artık uzantıları görebilir ve uzantısı pps olan dosyanın s sini silerek t yapın.
    Bu kadar.

teşekkürler işime yaradı.
  • quote:

Sunumunuzun uzantısı *.pps dir. PPS uzantılı Powerpoint dosyaları çalıştırıldığında direkt olarak tam ekran sunuma geçerler. Bunu önlemek için uzantısını ppt olarak değiştirmelisiniz.
    Bu kadar.

çok teşekkürler sorunu hallettik,işe yaradı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dört yıldır işe yaraması beni de mutlu etti.
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut. Dediklerinizi yaptım ama hala sunum olarak açıyor, düzenleme yapmama izin vermiyor. Powerpoint Viewer bu program ile açıyorum ve sonuç aynı.

Yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Dört yıldır işe yaraması beni de mutlu etti.
    quote:

Orijinalden alynty: atakan84

Dört yyldyr i?e yaramasy beni de mutlu etti.

valla bizim bi i?imize yaramady her dosya için bu çaly?myyor
  • yasjn Y kullanıcısına yanıt
    Office 2010 ve üstünü kullanıyorsanız uzantılar değiştiği için (.pptx) olmamıştır. Bu farklı bir yöntemle çözülebiliyor.
    Keşke bir açıklama yapsaydınız sorunu çözmeye çalışırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 7 Haziran 2016; 22:21:49 >
  • Powerpoint internette indirilen template dosyalarının bütün detaylarında değişiklik yapılabiliyor mu ?
  • Powerpoint'i açın
    PPS dosyayı Powerpoint başlık çubuğuna sürükleyip bırakın.
  • Akcan arkadaşım 10 numarasın.teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.