Şimdi Ara

Powershift ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar, biraz daha indirimli olur ümidiyle bi araç alıcam bu günlerde ve Focus almak istiyorum ve kesinlikle otomatik olacak. Ancak powershift şanzımanla ilgili olumsuz yorumlar var. Tabi sonuçta mekanik bi olay, arıza/bozulma olabilir. Acaba bu olumsuz yorumlar nadir mi yoksa genelde bu şanzıman sorunlu mu?
    Powershift hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Diğer alternatifim yeni seat leon 1.2 tsi dsg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MangerSing

Slm arkadaşlar, biraz daha indirimli olur ümidiyle bi araç alıcam bu günlerde ve Focus almak istiyorum ve kesinlikle otomatik olacak. Ancak powershift şanzımanla ilgili olumsuz yorumlar var. Tabi sonuçta mekanik bi olay, arıza/bozulma olabilir. Acaba bu olumsuz yorumlar nadir mi yoksa genelde bu şanzıman sorunlu mu?
    Powershift hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Diğer alternatifim yeni seat leon 1.2 tsi dsg.

henüz hakkında bir şikayet duyulmadı çevremde kullanan çok var 100 bin km ye gelen var sıkıntısız fiyat olarak gayet uygun geçen bi arkadaş için fiyat aldım 48 bine indiler samsun otokoç lpg ile binerseniz dizel kadar ekonomik olur yol tutuş sorunsuzluk cabası kısaca alınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.