Aras kargo harici kendiniz ödeme yaparak gönderebilirsiniz. Aras kargo ile ücretsiz gönderim anlaşmamız bulunuyor. |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (24. sayfa)
-
-
Merhaba.
Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür ederiz.
Çağrı merkezi hizmetimiz 09:00 ile 01:30 saatleri arasında müşteri tesmilcileri tarafından sunulmaktadır. Bu saatlerin dışında ve pazar günleri robot operatör devreye girmektedir. Çağrı hizmetinin tam zamanlı hizmet vermesi ile ilgili düzenleme yapılmaktadır.
Belirtilen süreç içerisinde çağrı cevaplama oranımız %97 oranındadır. Ortalama çağrı bekleme sürecimiz 1 dakikanın altındadır.
Fatura ödeme sistemimizde online işlemler uygulamamızdan kredi kartınız ile yapabilir ve otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Banka hesap numaralarımıza havale ve eft yapabilirsiniz. İşbankası mobil uygulama üzerinden ödeme yapabilirsiniz. Faturamatik ödeme noktalarından ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca farklı bankalar ile görüşme ve entegrasyon çalışmalarımız devam etmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oursoft -- 12 Mayıs 2022; 17:53:49 > -
Konu takip , yakında görüşmek dileğiyle ...
-
Merhaba,
Hattım 24mbit VDSL'i destekliyor ancak sitenizden altyapı sorgulama yaptığımızda "Girmiş olduğunuz adreste hizmet kalitemize uygun altyapı bulunmamaktadır." yazıyor. Şu anda turk.net üzerinden 24mbit internet alabiliyorum.
Başvuru yapamıyor muyuz yani şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 16 Mayıs 2022; 10:48:58 > -
online başvurumuzu yaptık. belgeleride yarın göndericem. umarım pişman olmam. online oyun ve netflix önceliğimdir. deneyimlerimi kullanmaya başladıktan sonra paylaşırım.
-
Merhaba.
Hizmet kalitemiz gereği ADSL ve santral mesafeniz 350 metre ve üzeri olursa hizmet veremiyoruz maalesef.
Siz eğer VDSL hat kullanıyorsanız ve santral mesafenizde 350 metre aşağısındaysa hizmet verebiliriz. Binanızda VDSL portlar dolu olduğu için boşta ADSL gözüktüğünden bazen belirttiğiniz şekilde kalite sorunu gözükebiliyor. Özel mesaj olarak açık adresinizi iletin kontrol edelim.
-
O zaman P75 tarifesi engelli indirimi ile 60 ₺ ye geliyor demi.Bide engelli kişi adına başvururken hangi belgeler lazım.
-
Evet 75 TL olan tarifemiz %25 indirimle 6 TL olmaktadır.
Engelli kimlik kartı üzerinde engel oranı yazıyorsa yeterlidir. Eğer yazmıyorsa engeli raporu ve standart başvuru evrakları gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
350 metre olayini neye gore belirlediniz bilmiyorum ama cok sacma.
Ben su anda baska bir saglayiciyla 24mbit vdsl hizmeti aliyorum zaten. Sikintim da yok. Size gecis yapmak istiyorum ama kabul etmiyorsunuz. Ne diyelim yolunuz acik olsun…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hizmet kalite standardımız gereği altyapısı VDSL yada FİBER olan ayrıca santral mesafesi 350 metrenin altında olan binalarda abonelik hizmeti oluşturuyoruz. Altyapınızda iyileşme olduğunda size hizmet vermek isteriz.
Şuan için size hizmet veremediğimiz için üzgünüz.
-
@oursoft 350 Mt nerden neye göre bakıyoruz veya neye göre hesaplanıyor acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 22 Mayıs 2022; 15:39:58 > -
Binanız ile telekom saha dolabı arasındaki mesafeye göre hesaplanmaktadır.
Yeni kurulumlar için ücret varmı acaba
Birde fiber kurulum için modem veriyor musunuz ve kira bedeli varmı
Altyapınız FİBER'se yada farklı bir firmadan FİBER yada VDSL olsun geçiş yapıyorsanız kurulum ve aktivasyon ücreti alınmamaktadır.
-
Fiber kurulumlarda modem teslimi yapılmaktadır. Tarife ücretlerine ek 10 TL modem kira ücreti bulunuyor.
Merhaba a hat kapasitesi neye göre değişiyor.
İLk bağlandığında 87 ye 45 mbps olarak görünüyordu.
2 ay olacak yeni abone olmama rağmen sıkıntı yaşamadık .
Merhaba.
Hat kapasitesini etkileyen bir çok faktör olabiliyor.
Örnek vermek gerekirse;
1- Modem kaynaklı,
2- Binanızda bulunan telekom kutusundan dairenize giden kablo kaynaklı,
3- Binanızda bulunan telekom kutusundan telekom saha dolabına giden kablo kaynaklı,
4- Saha dolabı ile sizin aranızdaki mesafenin uzaması yada kısalması,
5- Bölgesel yoğunluk,
6- Kablolarının çevresel faktörlerden(elektrik, nem v.s) etkilenmesi
gibi sorunlar neticesinde hat kapasite durumunuz anlık değişkenlik gösterebilmektedir.
Tabi bu ilettiklerimiz çoğunlukta ADSL veya VDSL diye adlandırdığımız altyapı sistemlerinde bulunmaktadır. FİBER altyapılarda bu sorunlardan 1 - 2 tanesi listelenebilir.
-
Merhaba 24mbitlik tarifeye farklı operatörden geçeceğim fakat zam gelecek mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba.
Fiyat artışı ile ilgili bir planlama şuan yoktur. Fiyat artışı olsa bile şuan olduğu gibi yine piyasa koşullarına göre uygun fiyatlı hizmete devam ediyor olacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X