Merhaba. Yağış, altyapıdan alınan hizmeti etkilemeyecektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (26. sayfa)
-
-
-
Kullanıcı adınızı özel mesaj olarak gönderin kontrol edelim. Yaşadığınız sorun anladığımız kadarıyla altyapınızın sorunlu olması kaynaklı.
Güncelleme:
WhatsApp üzerinden sorununuzu iletmiş olduğunuz bizim tarafımızdan da bugün içinde kontrol edileceği öğlen saatlerinde size iletilmiş. Hat değerleriniz kötü olduğu için ana sağlayıcı ile iletişim halindeyiz ve bu süreç bazen uzuyabiliyor.
Hattınız sizinde değerleri paylaştığınız üzere kötü değerlere sahip olduğu gözükmektedir.
Binanızda bulunan telekom kutusundan dairenize giden kabloyu kontrol etmenizi öncelikle tavsiye ederiz. Bu kabloda ek yada teması engelleyecek etmenlerden uzak durmanız gerekmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oursoft -- 29 Mayıs 2022; 21:37:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçiş ücreti varmı. luan kullandığım modemi size geçersem kullanabilirmiyim. ttnetten geçince aynı modemi başka operatörde kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba.
Farklı firmadan geçişlerde ücret alınmamaktadır. Kullandığınız altyapı vdsl yada fiberse aktif modeminizi kullanmaya devam edebilirsiniz.
-
evet fiber.
neden direk geçmiyoruz. kargoyla uğraşacaz. turknette böyle değil diye hatırlıyorum
Ben de bu İSS'ye geçmeyi düşünüyorum. Memnun musunuz?
@oursoft merhaba mevcut tarifelerinize zam yapacakmısınız bu yıl ?
-
Başvuru işlemleri için evrakların kargo ile ücretsiz olarak gönderilmesi gerekmektedir.
-
merhaba, yeni fiyatlar ne kadar olacak?
-
zam olacakmı bir bilgi varmı geçiş yapıcam duruma göre
-
Ailem kullanıyor onlarında işini görüyor şuan için sıkıntı yaşamadık
ADSL den vdsl e geçiş haricinde
Zam olacak mı? Ona göre geçiş yapmayı düşünüyorum.
Ben de ADSL'den VDSL'e geçeceğim. Ne gibi bir sorun yaşadınız?
Geçişte internet gitti açılmasını bekledim 1 gün falann
Teşekkürler.
Şuan için fiyat artışı planı olmamaktadır.
Fiyat artışı olsa bile şuan olduğu gibi piyasa koşullarına göre uygun fiyatlı hizmete devam ediyor olacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X