Fiyat garantisi vermiyoruz. Fiyat artışı olsa bile şuan olduğu gibi piyasa koşullarına göre uygun fiyatlı hizmete devam ediyor olacağız. |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (28. sayfa)
-
-
millenicom fiber var. taşındığım için 20 tl fiber modem parası eklediler. modem kuruldu üstünde türk telekom yazıyor. size geçiş yapınca modemi göeri gönderip sizden tekrar mı modem geliyor yoksa aynı modemde devam mı ediyor?
-
Sabah siteden başvuru yaptım,ne arayan var ne soran.Yeni abone olmak isteyene bile dönüş bu kadar gecikmeli ise tabiri caizse kafese girince nasıl olacak acaba?
-
Merhaba benim şuan ki operatörüm netspeed. 35/6 limitsiz engelli tarifesini kullanmaktayım. 56 TL öderken 93 TL’ye çıkardılar. Altyapım VDSL destekliyor. Netspeed müşteri hizmetlerine internet hattımın kaç mbps hız desteklediğini ve 100/8 mbps limitsiz tarifede engelli indirimi olup olmadığını sordum. Gelen cevapta 98 mbps hız desteklediğini ama 100/8 mbps limitsiz tarifede engelli indirimi olmadığını söylediler. Siz 100/8 mbps limitsiz tarifesine engelli indirimi yapıyor musunuz, yapıyorsanız aylık kaç TL’ye geliyor?
IP adresleriniz sağlam mı? CGNAT olayı yok değil mi?
Altyapı sorgulama yaptığımda değerler çıkmıyor ama 35/6 mbps hızın tamamını alıyorum. Ayrıca netspeed müşteri hizmetleri 98 mbps hız alabileceğimi söylediler. Adresimi PM olarak gönderdim.
-
Telekomdan altyapı sorgulama yaptığımda 100 mbps FİberNET kullanabilir olduğumu görüyorum fakat sizin sayfanızdan altyapı sorgulaması yaptığımda vdsl kullanabileceğim görülüyor. Hangisi doğrudur :) .
-
Merhaba.
Firmamıza geçiş yaptığınızda kullanmakta olduğunuz modem mülkiyeti firmamıza geçecektir. Bu modemi kullanmaya devam edeceksiniz.
-
Merhaba.
Başvurulara geri dönüşler ortalama 1 iş günü içinde yapılmaktadır. En kısa sürede sizinle iletişime geçilmiş yada geçilecektir. Keşke hemen anlık dönüş yapabilsek ama başvuru yoğunluğuna bağlı geri dönüşlerde belirttiğiniz şekilde gecikmeler yaşanabiliyor.
Ayrıca belirttiğiniz gibi firmamızda kafes uygulaması yoktur
-
100 mb'a kadar netspped fiber kullanıyorum, modem ücreti veya kirası ödemiyorum. comnete geçince bendeki modem ne olacak, sizin modeminiz kiralıkmı yada ücretsizmi.
-
selamlar, sabit fiyat garantisi verseydiniz iyi olurdu sırf bu yüzden türkiye şartlarında ne olacağı belli olmadığı için başvuru yapmaktan vazgeçtim...
-
Firmamızda fiber altyapılarda modem kiralama ücreti dahil 100Mbps tarife ücreti 95 TL'dir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba.
Şuan Türkiye şartları düşünüldüğünde nasıl uygun fiyatlı hizmet veriyorsak yarında piyasa koşulları değiştiğinde yine uygun fiyatlı devam eden ediyor olacağız.
Birde bu açıdan bakarsak ortada kaybedilecek bir şey olmadığını ön görebiliriz aslında
Tabi karar sizin.
selamlar, aslına bakarsanız denemekten zarar gelmez yarın sizde zam yapacağız deseniz en fazla şuan internet kullandığım firmadan aldığım hizmet kadar zam gelir fakat yazıcım olmadığı için bulunduğum lokasyonda evrak işlerini halledecek yerin mesafesi ve kargo firmaları çok uzak kalıyor o yüzden iş güç derken uğraşmak zor geliyor, söylediğiniz gibi kaybedecek bir şeyim yok zamandan başka, e-devlet üzerinden internet servis sağlayıcı değiştirebilseydik formaliteye gerek kalmadan çok rahat şuan interneti sizden almak için başvuruda bulunurdum; iyi çalışmalar
-
Dijital ortamda işletmeci taşıma ve abonelik işlemleri sistemimizi son aşamaya getirdik. Çok yakında kargo ile uğraşmaya gerek kalmadan sadece telefonunuz ile abonelik süreçlerini tamamlayabileceksiniz.
-
valla netspeedden geçiş için başvurumu yaptım bakalım
-
Şuan ki fiyatlar ne zaman güncellenecek, zam konusunda bir planınız var mı?
inşallah böyle bir girişiminiz varsa e-devlete gerek kalmadan başvurumuzu yapalım
-
Merhaba;
Tüm sayfaları okudum fakat tam bilgi alamadım.
1- Kablonet kullanıyorum. Fiber altyapısı var. Sorum; apartmanın aşağısından gelen bu kablonetin kablosu ile sizin vereceğiniz modeme bağlanabilir miyim?
2- Hangi modemi veriyorsunuz? Modem seçme şansımız var mı?
Syg.
-
Bu firmaların, vdsl ve fiber paketlerinin hepsini fiber adında satması saçma. Eskiden adsl, vdsl, fiber paketleri açıkça belirtiliyordu.
Her şirketin satış politikası farklı, isteyen tek tek belirtiyor isteyen hiç belirtmiyor.
Mesela Türknet, altyapın ne olursa olsun sabit fiyat tek tarife, bi bakıma iyi milletin altyapıdan haberi alamayacağı hızı talep ediyor.
Detaylıca belirtenler de var, ADSL-VDSL-Fiber, taahhütlü-taahhütsüz, 12-24-35-50-75-100 hızlarında ortalık çorba...
-
Hocam bende netspeed kullanıyorum. Gelişmeler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X