Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.411
Cevap
86
Favori
384.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyat güncellemesi için bir planımı bulunmuyor.

Fiyat güncellemesi olsa bile şuan olduğu gibi piyasa koşullarına göre uygun fiyatlı hizmete devam ediyor olacağız.

• asdfzxcv A kullanıcısına yanıt

Merhaba.

1- Kablonet altyapısından değil Türk Telekom altyapısından hizmet veriyoruz. Aşağıdaki adresten altyapınızı sorguladığınızda sonuç alabiliyorsanız hizmet verebiliriz.

poyraz net | evde İnternet, İşte İnternet | hızlı, özgür, uygun
    Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun
    https://poyraznet.com/altyapi-sorgu

2- Modem konusu altyapınızın durumuna göre değişmektedir. Fiber altyapınız çıkarsa modem kiralama hizmeti bulunuyor. Bu durumda modem seçme imkanınız yoktur maalesef. Telekom ekipleri stok durumuna göre modem getirmektedir. VDSL altyapınız olursa modem temini sizin tarafınızdan yapılmalıdır.

• Türk.net abonesiydim fakat %40 zamdan sonra Netspeed'e geçmek zorunda kaldım tekrardan. Netspeed'de şuan %34 zam yapacakmış ve onun haricinde hızımda da bölgesel arıza sonrası düşüş oldu. Normalde 67-68 Mbps hız alırken Türknet'te geçiş sonrası 65 Mbps almaya başladım. Bölgesel arıza giderildikten sonra bu arıza 2 gün sürdü ve şuan 57 Mbps hız alıyorum. Netspeed'e söylediğimde sorun olmadığını söylediler fakat sitede sorgulama yaptığımda 71 Mbps hız alacağımı gösteriyor ve santral 170 metre civarı uzaklıkta. Başka bir ISS'ye geçmeyi denediğimde dün 3 ayda sadece 1 defa geçiş yapabileceğim yazdı, size başvuru yapsam yine böyle bir şey olur mu? Sizin sitenizde de sorgulama yaptığımda 71 Mbps hız alacağım gösteriyor fakat 35 Mbps tarifeyi seçebiliyorum en fazla. Kurulumdan sonra uygun görülürse üst pakete geçiş yapabilirsiniz demişsiniz de bunda bir sorun çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VvNoT -- 3 Haziran 2022; 17:17:38 >

• Tarifelerimizde altyapı FİBER'se 10 TL modem kiralama ücreti eklenmektedir.

• Yaklaşık 4 5 senedir türknet kullanıyorum zamlardan sonra poyraz neti buldum ve dün internet üzerinden 100Mbps tarifesine taşıma yaptım hem ev internetimi hemde dükkan internetimi ancak dün akşam saaterinde aradılar ve internet aboneliğimin öncelikle 35mbs ile başlayacağını ve daha sonra uygun olursa paket değişikliği yapabileceğimi söylediler, evimde ve dükkanımda yaklaşık 85mb internet hızı alıyordum Bugün Sabah 12 itibari ile hem evimin hemde dükkanımın internetini poyraz nete taşımak için aras kargoya evraklarımı teslim ettim.inşallah problem yaşamam. Bakalım ilerki günlerde durumları paylaşacağım.

• deli14 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen sistematik bir şey, aynısını bana da dediler.

Adresimde sorgulama yaptığımda 69 çıkıyor hız, dolayısıyla tarife 75 olmaz görünüyor sistematik olarak.

Oysa ben modemden baktığımda 92 görünüyor maksimum hız, uzaklığa bağlı olarak gerçek değer değişecektir.

Şuan güncel hızım 78, aslında biraz daha artabilir 85 hatta 88 alabilirim diye düşünüyorum.

Doğal olarak bende 35 seçtim, sonrasında değiştirilecek, tabi talepte bulunursak.

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Netspeed yalın adsl tarifesindeyim. Altyapı sorgulaması maksimum 56 Mbps gösteriyor. Port türü adsl olduğundan işler biraz karışık. Şimdi mi yoksa mevcut firmada yüksek hıza geçiş sonrası mı taşıma yapsam bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

1) Başvuru için yeni kimlik kartı gerekiyor mu?

2) Türk Telekom yazlık internet abonesiyim (24MB). Türk Telekom yazlık internet tarifelerini sonlandırmış. Uygulamadan baktığımda "8" ile başlayan hizmet numaram aktif ama herhangi bir tarifem yok gözüküyor. Yazlık internet 18 Haziran'da aktif olacaktı normalde, yani şu an internet yok. Ne olacak diye aradım sordum onlarda bilmiyor.

Altyapı sorguladığımda

" Girmiş olduğunuz adreste 0 Mbps VDSL internet hizmeti bulunmaktadır. Aşağıdaki tarifemizi seçerek başvuru işlemlerini başlatabilirsiniz. Kurulum sonrasında altyapını uygun görülürse üst tarifelerimize geçiş yapabilirsiniz." diyor.

Altta da P24 ve P35 tarifeleri çıkıyor.

Ben Poyraznet'e başvurursam. Bu Türk Telekom'dan geçiş mi olacak. Yoksa yeni bağlantı mı?

3) "Hizmetinizi bir süre kullanmayacaksınız aylık 30 TL tutarla dondurabilirsiniz. Böylece ev telefon numaranızı korumuş olursunuz. Dondurmadan hizmetinizi iptal ederseniz, tekrar hizmetinizi aldığınızda aynı telefon numarasını koruyamazsınız." diyor.

Ev telefonum yok, yalın internet.

Ben Poyraznet'i 6 ay kullanıp 6 ay dondurmak istesem. Dondurduğum her ay için 30 tl, toplam 180 tl mi ödeyeceğim?

iyi günler

• VvNoT V kullanıcısına yanıt

Altyapı sorgulama sonucuna göre net bir değer alamazsınız. Bazen 71Mbps gözükür 90Mbps alırsınız. Bazen de 71Mbps gözükür. 10Mbps bile gelmez. Bunun bir çok nedeni bulunuyor.

Farklı bir firmadan geçiş yaptıysanız 3 ay geçmeden başka bir firmaya gecemezsiniz. Hattı iptal edip yeni başvuruda bulunabilirsiniz.

Firmamızda kurulum yaptıktan sonra eğer hat değerleri uygunsa üst tarifelere geçiş yapabilirsiniz.

• kurmaytr K kullanıcısına yanıt

1- Eski yada yeni kimlik kartınız ile başvuru yapabilirsiniz.

2- Özel mesaj olarak Xdsl numaranızı iletin geçiş için uygunmu kontrol edelim.

3- Dondurduğunuz her ay için 30 TL ücret alınmaktadır.

• Merhaba.

Hattınızda boş VDSL portu varsa firmamıza adsl olarak geçiş yapabilirsiniz. Hattınızın bize geçişi tamamlandıktan sonra otomatik olarak VDSL dönüşümünü yapıyoruz zaten.

• oursoft O kullanıcısına yanıt

Yukarılarda belirttiğiniz otomatik dns mevzusu devam etmekte midir? Netspeedten geçmeyi düşünüyorum hâlâ kararsızım.

• blackprague kullanıcısına yanıt

Firmamızın belirlediği profiller dışında internet erişimini sağlayamıyorsunuz. Bu profiller internet erişiminizi engelleyen düzeyde değildir. Her kullanıma göre farklı bir profil bulunmaktadır. Standart, Aile ve Reklamsız profillerden istediğinizi online işlemler üzerinden anlık olarak seçip değiştirebiliyorsunuz.

Google dns genel olarak kabul görmüş dns numarasıdır ve yıllardır bunu kullanıyorum ilk defa istediğin Dns’i giremezsin diyen bir firmayla karşılaştım. Konu hakkında yanlış bilgiye de sahip olabilirim, emin değilim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkürler  

• blackprague kullanıcısına yanıt

Firmmaızda da google dns kullanımı sağlayabilirsiniz.

Telefon hizmeti yokmu acaba sabithatti kapatmamam lazm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustibursa M kullanıcısına yanıt

Firmamızda sabit hat hizmeti verilmemektedir. Firmamıza geçiş yaptıktan sonra sabit hattınız için Türk Telekom'a başvuruda bulunabilir yada kullandığınız sabit hat numarasını IP telefon hizmeti veren bir firmaya yönlendirebilirsiniz. Böylelikle internetin olduğu heryerde sabit hattınızı kullanabilirsiniz. Bunun için IP telefon temin edebileceğiniz gibi cep telefonunuza uygulama yükleyerekte sabit telefon hizmetini cep telefonunuzdan yönetebilirsiniz.

• Garanti Bankası ve ya Enparanın otomatik ödeme sistemine geçişle alakalı bir düzenleme var mı yakınlarda? @oursoft

Saygılarımla.

• İletmiş olduğunuz bankalar ile entegrasyon sürecimiz devam ediyor. Otomatik ödeme talimatı vermek isterseniz kredi kartı bilginizi online işlemler üzerinden kaydetip otomatik ödeme talimatı işlemini aktif edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.