En geç 1 iş günü içinde SMS ile evrak gönderimi yapılacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
son olarak, mesela bugün başvurdum ve yarın onayladınız diyelim. belgeleri hemen değilde 7-10 gün içinde size göndersem bir sorun oluyor mu.
ayrıca başvurmam ile belgelerin size ulaşması arasındaki 7 -10 günlük süre içerisinde benim mevcut iss den bağlantım kesiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altyapı VDSL olmayan yerlerde ADSL hizmeti vermiyor musunuz?
-
Başvuru yaptıktan sonra SMS ile evraklar güncel tarihten size ulaşır. Eğer tarih arasında fark olursa ve farklı firmadan geçiş yapıyorsanız. Geçiş formu üzerindeki tarih geçmiş tarihli olduğu için sorun çıkacaktır.
Başvuru sonrası maksimum 2 gün içinde evrakların gönderimi yapılmalıdır.
Evraklar firmamıza ulaşmadan resmi bir işlem başlamadığı için internetiniz kesilmez.
çok teşekkür ederim ilgi alakanız için. belirttiğim gibi köyde olduğum için bazı şeyler hızlıca gerçekleşemiyor. poyrazneti duyalı 2-3 gün oldu. biraz daha araştırıp nihai kararı vereceğim. iyi çalışmalar dilerim sağ olun.
merhaba @oursoft
Bu aksam itibariyle net siteniz üzerinden basvuru kaydımı olusturdum. 75mbit paketi tercih edeceğim. umarım netspeed gibi sizden de memnun kalırım..
-
Başvuru evrakları hazır olarak en kısa sürede size ulaştıracaktır. Gönderilen evrakları imzalayıp firmamıza ulaştırmanızın ardından ortalama 48 saat içinde hattınız aktif edilecektir.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Başvuru yaptıktan sonra sizi arayıp bilgileri teyit ettikten sonra sms ile belgeleri yolluyorlar. Aradıkları zaman durumunuzu açıklayın, tarih kısımlarını boş bırakabilir misiniz diye sorun bence. Böyle daha kolay olur, belgeler elinizin altında olur. İlçeye gittiğiniz vakit ile onların aramasını kesiştirmekle uğraşmazsınız. @oursoft Böyle halledilebilir bence.
-
tarihleri boş bırakma oluyorsa dediğiniz gibi yapabilirim tabi neden olmasın. fikir için teşekkürler deneyeceğim👍
önceki mesajlarda köyde ikamet ettiğimi belirtmiştim. velhasıl bugün öğleden sonra ilçe merkezinde acil işim vardı. hazır gelmişken hemen site üzerinden başvurumu yaptım. buradan da @oursoft ile iletişime geçip durumumdan bahsettim. ilgileneceğini söyledi ve hemen 5 dk içinde arandım onay için. ardından belgeler sms ile geldi. az önce doldurdum ve kargoya teslim ettim. durumumdan dolayı olayın hızlı bir şekilde aynı gün içinde gerçekleşmesinden gerçekten memnun kaldım
burada yetkili bir kişinin olmasının avantajını yaşayarak gördüm. sağ olsun hızlı bir şekilde yardımcı oldu. ilerde bağlantı ile ilgili bir sorun olduğunda da umarım ki olmaz, burada bizimle ilgilenecek bir yetkilinin olması artı bir durum bence. 2017 den bu yana netspeed kullanıcısıydım. adını yeni duyduğum poyraznete geçmiş bulundum artık. umarım şuan başlangıçta memnun kaldığım gibi kullanım süresince de memnun kalırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qonrul -- 8 Haziran 2022; 15:34:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bize çağrı merkezimiz, whatsapp destek hattımız ve sosyal medya hesaplarından da ulaştığınızda aynı hassasiyet ve özenle sizinle ilgileniyor olacağız :)
-
geçiş için evrak gönderdim verdiğim adreste altyapı yok diye geçiş sağlayamıyorlar saçmalığa bak ben zaten internet kullanıyorum belediye adresimi değiştirmiş türktelekomda güncelleme yapmamış bana diyorlar ki türktelekoma söyle güncellesin daha önce 3 4 servis sağlayıcı değiştirdim ama hiç bir böyle bir sorun yaşamadım firmanın ne kadar basit ve kalitesiz olduğu bariz ortada
-
Netspeed den poyraznet geçtim. netspeed de yasaklı sitelere girmede sıkıntı yoktu ama poyraznet de var.
örnek olarak www.planetdp.org açmıyor ancak vpn ile giriliyor.
bunun için bir çözüm var mıdır?
-
Genel olarak tüm operatörlerde fiyat artışı oldu. Netspeed den bu sebeple çıkmak istiyorum. Fiyatlar sizde ne kadar daha böyle devam edebilir?
Benzer bir sıkıntıyı başka firmada yaşamıştım. https://adres.nvi.gov.tr/VatandasIslemleri/AdresSorgu bu adresten tam adresimi öğrenerek çözmüştüm. Sizde bir bakın burda değişmiş mi acaba?
Kullanmakta olduğunuz firmanın bağlantı adresinizi güncellemesi gerekiyor gibi görünüyor. Daha yetkiyi almamış firma müdahale edemez sanırım. Daha önceki servis sağlayıcınızı değiştirirken adres güncellenmiş olsaydı yine benzer sıkıntıyı o zaman yaşardınız diye düşünüyorum.
-
Adres teyidi olmadan resmi olarak kayıt alamayız. Biz resmi adres verilerine göre işlem yapıyoruz. Bunun basitlik ile ve kalitesizlik ile ne ilgisi olduğunu anlamadık.
Merhaba.
Online işlemler üzerinden profiller arası geçiş yaparak tekrar deneyin lütfen.
Fiyat artışı planı şuan bulunmamaktadır.
Fiyat artışı olsa bile şuan olduğu gibi piyasa koşullarına göre uygun fiyatlı hizmete devam ediyor olacağız.
Var olan internet hizmetim var adres iss yi bağlamaz bu bütün isslerde böyledir poyraz yerine başka iss ye geçsem sorunsuz geçebilirim daha öncesinde öyleydi netspeede geçerken de aynı durum vardı sorun etmediler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz özel mesaj olarak başvuru bilginizi iletin net olarak dönüş yapalım. Anladığımız kadarıyla adres net değilse hizmet veremeyiz. Fakat belki yanlış anlamış olabiliriz. Özel mesajla başvuru bilginizi kontrol edip dönüş yapalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X