Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.411
Cevap
86
Favori
384.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başvurumu yaptım beklemedeyim. Umarım netspeed gibi yüzde 50 lik bir zam olmaz olacaksa da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Trader kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Fiber altyapılarda tarife ücretine ek 10 TL modem kira ücreti alınmaktadır.

• Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İlettiğiniz gibi bizde tarife ücretlerine %50 zam yapsak bile o süreçte yine piyasa koşullarında uygun hizmete devam etmiş olacağız :)

• Konu takip

kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum

• Tasyaka T kullanıcısına yanıt

Merhaba ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sağolsunlar hem hız iyi hemde kopma yaşamadım çok memnunum.

• oursoft O kullanıcısına yanıt
    PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

Bu tarife %50 zam olduğunda yaklaşık 112 lira oluyor. Diğer firmalara göre pek de uygunluğu kalmıyor. Zam gelmiş hali ile 112 den daha ucuza 100Mbps veren firmalar var. Fiyat ile cezbetmek istiyorsanız %50 yanlış oran olur.

Başka operatörden geçiş için dün belgeleri yollamıştım. Az önce sms ile kullanıcı adı, abone numarası vs. geldi. Ama sanırım daha geçiş tamamlanmadı değil mi? Çünkü vdsl kullanıyorum, modemde ayar yapmadım ve internetim hala çalışıyor.

• Online işlemler için kullanıcı adı ve şifre geldi, modem için bilgiler ne zaman gelir acaba, şuan internetsiz kaldık ve işlerimiz aksıyor. Netspeed'te kullanıcı adı şifre gelince modem kurulumu yapıp kullanmaya devam ediyorduk.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt

Kullanıcı bilgilerimizi özel mesaj olarak iletin kontrol edelim.

• mergen516 M kullanıcısına yanıt

Biz %50 zam yapacağız demedik:)

İlk sms abonelik sürecinin başladığına dairdir. İkinci SMS de size internet hizmetini kullanacağınıza dair bilgilendirme yapılacaktır.

• deli14 kullanıcısına yanıt

Olumlu yönde geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

Merhaba hocam bu 100 megabit üstü tarifeleriniz ne zaman aktif olur acaba bir bilginiz varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.

Temmuz ayında aktif etmeyi planlıyoruz.

• xxyzff09 X kullanıcısına yanıt
    Netspeed 56 TL öderken 93 TL ye çıkardı, %66 zam yaptı benim tarifeye…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sırf bu mesajınız üzerine geçiş talebinde bulundum. Millet 1 ay bedava kazanacak diye yapmadığı dümen kalmıyor. Her yerde kod görmekten midemiz bulandı. Umarım böyle devam edersiniz.

• metehan760 M kullanıcısına yanıt

Merhaba

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• 55 liralık tarifinizde 24 mbit hızın 20 mbit ini internet kullanımının yoğun olduğu zamanlarda rahatça alabiliyorsa aboneleriniz bana gayet yeterli gelecektir... bu ay içerisinde fırsat bulunca bende ilçeye bilgisayar çıktısı alıp kargoya vereceğim gerekli evrakları, inş. pişman olmayız ve yıl sonuna kadar en azından tarife üzerinden bir değişikliğe uğramayız...

• ADSL'den geçiş yapılabilir mi P24 tarifesine ? yoksa illaki VDSL'den geçiş mi olmak zorunda ?

Şok Net kullanıyorum (ADSL), Comnet'in VDSL paketine geçmek istediğimde bana önce mevcut ADSL aboneliği iptal ettirip sonra sıfırdan başvuru yapmam gerektiğini söyledi ve 90 TL kurulum ücreti istedi. Ben de başvuruyu iptal ettim.

Eğer böyle bir durum olmayacaksa Poyraz Net'e geçeceğim. Mevcut altyapı VDSL destekliyor, boş port var, VDSL modemim var. Kurulum dedikleri modem arayüzüne kullanıcı adı ve şifre girmeyi de ben yaparım.

Hepsini denedim bir şey değişmedi.

• erayee E kullanıcısına yanıt

Netspeedte de site açılmıyor. Modem ve dns ayarları ile alakalı olmalı.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.