< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Böyle bir mesaj sonrası geçmemek olmaz. Bugün itibariyle geçiş için belgeleri kargoya verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer başvuru aşamasında boş port olduğunu görüyorsak ADSL üzerinden firmamıza başvuru yapabilirsiniz. Geçiş onaylanmasının ardından VDSL dönüşümünüz tarafımızca yapılacaktır ve ek bir ücret talep edilmeyecektir.
Bence bu bilgiyi de ilk mesaja eklemenizde fayda var.
uyduruk bir firma olduğunu düşünüyorum, 350 metreden fazla mesafe olduğu için başvurumu kabul etmediler, halbuki bu mesafeden sorunsuz bağlanıyorum, geçiş yapmak istediğimde aldığım cevap ; 350 metre , firma tatmin edici bir açıklama yapamıyor neden 350 metre ? bu sebeple BTK ya firmayı şikayet edeceğim, gerekçeleri geçersiz, genel ilkelere aykırı,
firmaya üye olmayın , yarın öbürgün epey sorun yaşayabilirsiniz. 350 metreden ötesine hizmet veremeyen altına da veremeyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 11 Haziran 2022; 9:54:36 > -
Merhaba.
Görüşlerinize saygı duyduğumuzu öncelikle bilmenizi isteriz.
Hizmet kalite prosedürlerimiz gereği tamamen müşteri odaklı yaptığımız bir sistemi kısaca "uyduruk firma" ifadesi ile açıklamanız tam olarak bu sektör hakkında bilgisiz olduğunuz için anlayışla karşılıyoruz.
Daha öncede ilettiğimiz gibi firmamızda VDSL ve Fiber altyapı üzerine hizmet verilmektedir. ADSL ve santral mesafesi 350 metrenin uzerinde bulunan yerlere hizmet verilmemektedir. Bu durum bizim hizmet kalitemizi korumamızı sağlamaktadır. Ayrıca abonelerimize sağlıklı hizmet sunamıyorsak kazanç elde etmek istemiyoruz.
Belirttiğiniz şekilde altyapısı bizim hizmet kalitemizin altında olan yüksek seviyede kullanıcı sayısı bulunuyor ve bu kullanıcı tipleri internet servis sağlayıcılar için normalden daha karlı durumda. Yani internet servis sağlayıcıları ADSL müşterilerinden daha fazla kazanç elde edebiliyor.
Hizmet kalitemizi ve müşterilerimizin internet kalitelerini koruma odaklı yaptığımız bu durum sonucunda "firmaya üye olmayın" ve hiç bir alakası olmasada "yarın öbürgün epey sorun yaşayabilirsiniz" gibi bir ifade kullanmanıza da hiç anlam veremedik. Bu kanıya nereden vardınız?
Sizi anlıyoruz uygun fiyatlı internet hizmeti almak istiyorsunuz ve sizin gibi firmamıza dönüş yapıp hizmet almak isteyenlerin sayısıda bir hayli fazla. Size şuan için maalef hizmet veremiyoruz.
Sonuç olarak şunun bilinmesini isterizki uyduruk olmayan her firmada hizmet kalite standartları bulunur yada bulunması gerekmektedir. Ticari kaygılar yüzünden bu kalite standartlarımızdan ödün vermeyeceğiz.
-
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Evrakların firmamıza ulaşmasının ardından en kısa sürede süreci tamamlamış olacağız.
-
Belgeleri yolladıktan bir gün sonra transfer gerçekleşti. Modem ayarları aynı, kullanıcı adı ve şifre değiştirdim sadece. Fakat net kesik. Adsl porttan vdsl porta geçtiğimden iş uzayacak sanırım.
Merhaba.
Adsl'den VDSL 'e geçişte bazen süreç bir kaç saat üzüyor. Türk Telekom tarafından port onayı veriliyor.
Özel mesaj olarak kullanıcı bilginizi iletin kontrol edelim.
Whatsapp üzerinden modemde vlan id değerine 35 yazmam gerektiği söylendi ve şu an bağlantı sağlanmış durumda.
-
O bilgiyi bende yazmıştım
Şok net ADSL den geçiş yapıp
Vdsl e geçiş sağlanmıştı.
Özel mesajdan sorun yazmıştım.
Yardımcı olabilirmisiniz
-
Fiber bağlantı için ilk kurulum ücreti yok dendi ama burda binaya kadar bağlantıya karışmayız denmiş, vazgeçtim bağlatmakdan net bir bilgi yok
Merhaba.
Farklı firmadan geçişlerde ve fiber kurulumlarda kurulum ücreti alınmamaktadır.
Eğer altyapınız VDSL ve internet kullanmıyorsanız 100 TL kurulum ücreti bulunuyor.
Bunun dışında dairenizden binanızda bulunan telekom kutusuna kadar kablonun çekili olması gerekiyor. Eğer çekili değilse bazen gelen ekipler bu kabloyu çekebiliyor.
Şu an netspeed vdsl 35 kullanıyorum memnunum ama fiyat çok arttı engelli indirimide yok binaya 1,5 sene oldu fiber geldi altyapı sorguladığımda hangi firma olursa olsun fiber 100 gözüküyor vdsl gözükmüyor poyraznet vdsl geçiş yapabilirmiyim geçişte telekom binanda fiber var vdsl geçiş yapamazsın diyebilirmi önce vdsl geçip daha sonra fiber geçebilirmiyim
Bugün devamlı kopmaya başladı.
netspeed de böyle bir sorun yoktu.
esenyurt da oturuyorum.
-
Kullanıcı bilginizi özel mesaj olarak gönderin kontrol edelim
Gönderdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X