< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxyzff09 -- 13 Haziran 2022; 18:44:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba.
Abonelik bilginizi özel mesaj olarak iletin kontrol edelim.
-
Web sayfanizdan basvuru yaptiktan sonra bize geri dönme süreniz nedir? Bugün sabah basvuru yaptim ne bir msj ne email ,ne tlf açan yok. Cok yogunsunuz sanirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba.
Başvurulara 24 saat içerisinde geri dönüş yapılmaktadır.
Belirttiğiniz gibi yoğunluğumuz bulunuyor ama yaşattığımız bu gecikmeden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Elimizden geldiğince hızlı dönüş yapmaya gayret edeceğiz.
-
Aynen ben de 2. bir (fiber) abonelik başvurusu yaptım bekliyorum.
-
-
şimdi bazı aboneler kızabilirler kıssadan hisse bir yorumum olacak; türk telekom her bölgede hızlı çalışmıyor hoş çalışsa bile 2 iş günü vakit veriyorlar bu da demek oluyor ki iki iş gününün birisi cuma gününe denk gelse ikincisi pazartesiye kalıyor; yani şu demek oluyor telekom ekipleri köyler ilçeler şehirler gibi yerlerde arıza durumuna göre ekip bulundurmaya çalışıyorlar sizin arızanız veya kurulum başvurunuz duruma göre yoğunluk gösteriyorsa pek tabi zaman belirtilen arıza giderme süresi sarkabiliyor: kendimden örnek vermek gerekirse balıkesirin bir köyünde ikamet ediyorum ve köyümüzden çanakkaleye fiber anakablosu geçiyor yani biz fiber abonelik alamasak da vdsl den yararlanabiliyoruz bir arıza kaydı oluştursam bize arıza için gelmeleri haftanın sadece bir gününe sıkıştırıyorlar... şu günlerde benim gibi aboneliğini bu firmaya geçirmek isteyen insanlar dolu olduğu için zannedersem firmanın personel sayısından mütevellit buna yetişemiyor... yarın bende başvuru için çıktı almaya ilçeye gideceğim, yeni olduğu için firmaya millet akın ediyor... benim bu ayki faturam 124 tl gelince açıkçası 55 liralık internet aboneliği bana uygun geldi... daha ne söyleyeyim memnun kalmazsam en fazla 3 ay sonra aboneliğimi başka firmaya geçiririm... diğer firmalar kurumsal olsalar bile daha iyi bir hizmet verebileceklerini zannetmiyorum.
-
Ben de Poyraznet'e geçmek için dün başvurdum. Netspeedte kullanıyorum.(eski tip kutudan telefon kablosu ile) ancak binamda Türk Telekom fiber altyapı var ve kutudan evime ayrı cat kablo geliyor.
Çağrı merkezindeki arkadaşa fiber altyapıyı kullanabilir miyim dediğim de "evinize cam kablo çekilmeli. Sizin dediğiniz VDSL oluyor" dedi. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Hatalı olduğunu ve fiber kutudan gelen hattı kullanabilme imkanım olmalı diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbey100 -- 14 Haziran 2022; 12:36:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiber internet türleri arasında fark vardır. FTTH denen tipte, eve kadar fiber kablo ile gelir, GPON cihazından CAT6 kablosu ile Modeme (Router) bağlantı yapılır.
Sizin binadaki FTTB diye tabir edilen model olabilir. Binanın içine kadar fiber kablo ile gelir. Orada dağıtıcı kutusundan dairelere CAT6 kablo ile dağıtım yapılır.
Gelecek ay başında İSS değiştireceğim, PoyrazNet'e sıcak bakmaya başladım. O zamanki fiyat durumuna göre Poyraz Net veya İnternet Kutusu, ikisinden birini seçeceğim.
Poyraz Net'te ev telefonu hizmeti de var mı ? Birkaç İSS'de var ev telefonu ama onların da fiyatları yüksek. Bana sabit telefon + internet lazım. @oursoft
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buracom -- 14 Haziran 2022; 12:57:48 > -
Şuan VDSL üzerinden geçişiniz yapılır aktif edildikten sonra Fiber altyapı varsa dönüşümünüz gerçekleştirilir.
Binanızdaki altyapıyı netleştirmek için özel mesaj olarak açık adresinizi iletin kontrol edelim uygun görürseniz.
Eğer Fiber altyapı belirttiğiniz şekilde varsa dönüşüm aşamasıda kurulum ekipleri gelip size gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.
-
Merhaba.
Firmamızda sabit telefon hattı hizmeti yoktur fakat IP telefon hizmeti kullanabilirsiniz. Kullanmakta olduğunuz sabit hattınızı IP telefon hizmeti veren bir firmaya aktarabilir ve buradan ev telefonuzu ister ip telefon satın alarak istersenizde cep telefonunuza uygulama yükleyerek internetin olduğu her yerden kontrol edebilirsiniz.
Örnek olarak bu hizmeti veren bir firmayı aşağıda iletiyorum.
www.netgsm.com.tr
Abonelik Aşamalarıhttps://www.netgsm.com.tr/abonelik/numaratasima/bilgilendirme.php?tip=1 -
Hocam faturayı hsngi banka alıyor. Talimat verebiliyor muyuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşağıdaki banka hesap numaraları üzerinden havale ve EFT yaparak ödeme yapabilirsiniz. Online işlemler üzerinden kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz ve otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
https://poyraznet.com/sayfa/banka-hesap-no
iki gün kopmalar yaşadağın internet bugün tamamen gitti.
sabahtan beri yok.
-
Konu hakkında çağrı merkezimiz size ulaşmaya çalışmış fakat ulaşamamış. Hat kaliteniz iyi durumda gözükmemektedir. Dairenize gelen kabloyu kontrol ettirmenizi tavsiye ederiz. VDSL altyapı üzerinden 100Mbps hizmet alıyorsunuz ve bu kalitede kopma ve kesilmeler yaşayabilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar bugun netspeeden poyraz.nete geçmiş bulunmaktayım. 100 mbpslik paketi seçtim.
Netspeed ve bunun test sonuçlarını paylaşayım bilgi olsun
Netspeed
Bu da poyraz net
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 15 Haziran 2022; 0:36:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
İletmiş olduğunuz abone numarası üzerinden internet hizmetinin aktif olarak kullanıldığı görülmektedir.
Ek olarak online işlemler giriş bilgileri sisteme kayıtlı telefon numarasına gönderilmiştir.
kabloları kontrol ettim herhangi bir sorun yok. sinyal gelmiyor. online işlemlerden tarifeyi değiştiremiyorum. böyle bir hata veriyor (Hata: Hat değerlerinize ulaşılamadığı için tarife geçiş talebiniz alınamamıştır. İnternetiniz aktif olduğunda lütfen tekrar deneyin.)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X