Arıza kaydınız açılmıştır. Şuan hattınızdan cevap alamadığımız için tarife geçişinizi maalesef yapamazsınız. Hattınız aktif olduğunda tarife geçişi başlatabilirsiniz. |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (36. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Telekomdayim. Dondurdum. Dondurulmus haliyle size gecebilir miyim? Yoksa acmam mi lazim ttneti. Ttnet acarsam beni sogusleyecek diye korkuyorum. (Tahattutum bitti bitiyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 15 Haziran 2022; 11:47:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
10 Haziranda evraklarım ulaştı 11 haziranda hizmetim açıldı.
Daha önce TurkNet kullanıyordum, hiçbir farkı yok. herhangi bir hız azalması veya oyunlarda (pubg) ping artışı olmadı. Yani aynı hizmeti Neredeyse yarı fiyatına kullanıyorum.
Geçiş yapılırken evrak kontrol edip arayan hanımefendi oldukça gergindi ve üst perdeden konuşuyordu ama onun dışında beni arayan veya benim arayıp konuştuğum diğer çalışanlar gayet kibardı.
Bir diğer konu geçişim yapılmadan ve hizmetim açılmadan bir gün önce bana 35 TL fatura çıktı. Nedenini sordum; 1-13 temmuz arası faturasıymış yani 1 ay sonraki 13 günlük fatura. 11-30 haziran faturam ise 1 temmuzda çıkacakmış. Yakın tarihli faturam daha kesilmemiş ama 1 ay sonraki kesilmiş anlayacağınız.
Yani şu soru net değil. faturalar ayın 1 inden 1 ine mi kesiliyor 13 ünden 13 üne mi? Cevabını net alamadım.
Aradığımda 13 haziran 13 temmuz arası faturanız 1 temmuzda çıkacak deniliyor o halde ilk çıkan fatura ne diyorum; 1-13 temmuz diyorlar. Tarihte yanlışlık yok haziranda temmuzun bir bölüm faturasını kesmişler ama haziranın faturasını henüz kesmemişler.
"Ön ödemeli sistem mi?" diye sordum. "Hayır faturalı, kullandığınızı ödüyorsunuz" dediler.
Umarım bu saçma faturalama sistemi ile insanların başını ağrıtmazlar. @oursoft
-
Merhaba.
Dondurulmuş durumda maalesef geçiş yapamazsınız. Hattın aktif yada iptal edilmiş olması gerekmektedir.
-
Merhaba.
Geçişlerde kampanya dahilinde ücret yansıtılmamaktadır yani ücretsizdir.. Görmüş olduğunuz ücret sistem tarafından ilk ay otomatik çıkmaktadır. Bu fatura 1 Temmuz ile 13 Temmuz arasındaki kullanımınız için oluşuyor ve bunu 13 Temmuzda ödeyebilirsiniz.
Hattınız bizim tarafımızda açıktır bir sorun gözükmemektedir. Online işlemlerde yazan Pasif uyarısı gün içerisinde düzenlenecektir.
-
Merhaba.
Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
İlk ay fatular parçalı olarak çıkmaktadır. Sorunda buradan çıkıyor bunun hakkında bir planlama yapmayı düşünüyoruz
İlk abone olduğunuzda sistem otomatik olarak bir sonraki ayın 1'i ile 13'ü arası kullanım tutuarını takip amaçlı faturalamaktadır. Bu faturayıda Önümüzdeki ayın yani zaten kullandığınız gün sonrası ödeme süreniz bulunuyor. Ardından abone başlangıç ay sonunda o aya ait kullanım tutarınızda faturaladırılıyor. Yani toplamda 2 ayrı faturanız ve aktif kullandığınız gün kadarki bir faturayı ödüyorsunuz. Sonraki aylar tek fatura çıkıyor. Fatura bildirimleri her ayın ilk günü yapılır ve 13'ü son ödeme tarihidir. Sonuç olarak fatura dönemleriniz her ayın 13'ü olacak şekildedir.
Örnek olarak 15 Haziran tarihinde aboneliğiniz başladı diyelim.
Otomatik olarak 1 Temmuz ile 13 Temmuz faturanız sisteme işlenir ve bu faturayı 13 Temmuz'da ödemeniz gerekir.
Ardından 1 Temmuzda yeni bir fatura daha işlenir. Bu faturada 15 Haziran ile 30 Haziran tarihleri arasındaki kullanımınız için işlenir ve 13 Temmuz'da ödemeniz gerekir.
Bu faturaları ödedikten sonra 13 Ağustos'a kadar kullanımınız açılır.
Dışarıdan bakıldığında ilk olarak karışık gözükebilir haklısınız ama haksız bir ödeme alma bir durumu olmamaktadır. Tek sorun abonelik açıldığında faturanın gözükmesi oluyor sanırız.
-
Merhaba. Abone no, kullanici adi ve online sifre msj i geldi.
Ancak hala netspeed.aboneside gozukuyorum. Hiz testi yapincada vdsl saglayici netspeed.gozukuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batur17 -- 15 Haziran 2022; 20:26:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar, dün itibarı ile bende evrakları eksiksiz doldurup kullandığım iss ye ait son internet faturam ile beraber adresinize postaladım; bu açıklamanızı konunun ilk mesajına eklerseniz tek tek insanlara açıklamak zorunda kalmazsınız: iyi çalışmalar
-
Merhaba firma zam yapmayı düşünüyor mu acaba 24 mpbs tarifeye geçmeyi düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam başvuruda bulundum 75 mbit seçtim eğer hızı almazsak düşürebiliyor muyuz
-
Size gönderilen SMS abonelik kaydının oluştuğuna dairdir. Geçiş aktif internet firmanız tarafından onaylanınca geçişin tamamlandığına dair SMS gönderilecektir.
Şuan için fiyat artışı planı olmamaktadır. Fiyat artışı olsa bile şuan olduğu gibi piyasa koşullarına göre uygun fiyatlı hizmete devam ediyor olacağız
Pop noktalarınız nerede var
-
Merhaba.
Tarifenizi istediğiniz zaman online işlemler uygulamamız üzerinden değiştirebilirsiniz.
-
Bu da çok önemli bir konu. Ankara'da oturuyorum ve halihazırda kullandığım FixNET'te IP adresimin konumu hep Edirne, İstanbul, Antalya, Hatay, Samsun gibi kentleri gösteriyor.
merheba
iss ismi Daha önce poyraz yazıyordu. Suan Turk telekom oldu.. Extra modem arayüzünden Ip bilgisine girdiğim Dns olmamasına rağmen Google Dns bilgisi gözükmektedir..
eve gecince extra resim atacağım. bu durumlar normalmidir acaba?
-
Teşekkür ederim. Bu sabah sms geldi ve geciş işlemi tamamlandı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam. Ankaradayım. Süperonline taaahütüm bitti.25 mbit. İnternet kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Wifi kopmalar. Hız yavaş. Değiştirmeyi düşünüyom. Ttkomyada aTürknet e geçicektim sizi gördüm. Yardımcı olurmusunyz. 83 mbt. hız gözüküyor.
Merhaba.
Merkez doğrulama cihazımız İstanbul'da bulunuyor.
198 adet POP noktamız bulunuyor. Bir çok ilde bir ve daha fazla cihazlar konumlanmış durumdadır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X