Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.411
Cevap
86
Favori
384.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arıza kaydi açılsın lütfen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14 haziran salı günü ptt kargo ile evraklarımı gönderdim hala elinize ulaşmadı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: oursoft

Merhaba.

Biz hizmet vermeye çalışıyoruz fakat altyıdan gelen değerler ve talep etmiş olduğunuz hız buna maalesef izin vermiyor gibi duruyor. PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

Aşağıda Türk Telekom paneli üzerinden alınan hat değerlerinizin ekran görüntüsünü iletiyoruz. Hattınız şuan maksimum 46Mbps destekliyor fakat siz 75Mbps tarifesinde olduğunuz için hat kesintileri yaşıyorsunuz. Burada iki seçenek bulunuyor ya tarifenizin 35Mbps'e düşürülmesi gerekiyor yada binanızda bulunan telekom kutusundan dairenize gelen kablonun kontrol edilmesi gerekiyor.

Kararınızı iletebilirseniz yardımcı olabiliriz.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

internet değerlerim göründüğü üzere gayet iyi duruyor. bu resim başkasına ait olmalı. sabahtan beridir dsl ışığı sabit olduğu halde internet gelmiyor. 35 mbite geçtim boşa da olsa modem de 75 mbir görünüyor. ilgilenmeyecekseniz söyleyin boşuna kullanmadığım internetin parasını ödemeyeyim.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

• erayee E kullanıcısına yanıt

Güncel hat değerleri aşağıdaki gibidir. Hattinizda değişken bir durum söz konusudur. Bir temassızlik buna sebep olabilir.

Özel mesajda ilettiginiz kullanıcı üzerinden bilgileri iletiyoruz. Aktif tarifeniz 75Mbps hızındadır ve sabah 09:10 zamanından beri bir kesinti gözükmemektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba poyraznet. Size bazı sorularım olacak ben farklı bir ıss firmasında tahaaddüm var Haziran 29da sona erecek ve sizin firmaya sizden hizmet almayı düşünüyorum şuan mevcut aboneliğim adsl hizmeti 16mbs paketim var. Altyapımı sorguladığımda 69 MBS hız çıkıyor sizin sitenizde bölgemde VDSL hizmeti bulunuyor fakat modemim VDSL desteği yok siz VDSL modem veriyormusunuz kiralık farklı şirketten geçişte kurulum ücretsizmi size geçince kopma sorunları yaşarmıyım geçiş işlemi nasıl yapılıyor teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burak_yksl kullanıcısına yanıt

Talebiniz üzere arıza kaydınız alınmıştır.

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Merhaba. Özel mesaj olarak gönderi kodunuzu iletin kontrol edelim.

• djvietnam kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Firmamızda VDSL modem kiralama hizmeti verilmemektedir.

Farklı firmadan geçişlerde kurulum ve aktivasyon ücreti kampanya dahilinde alınmamaktadır.

Aşağıda iletmiş olduğumuz adres üzerinden başvuru sürecini başlatabilirsiniz.

Adres üzerinden başvurunuz tamamlanmasının ardından başvurunuz incelenerek size abonelik evrakları hazır şekilde sms ile gönderilecektir. Siz çıktısını alıp imzaladıktan sonra kargo ile ücretsiz olarak firmamıza gönderim sağlıyorsunuz. Evraklar firmamıza ulaştıktan sonra geçiş işlemlerinizi başlatıyoruz ve 48 saat içinde aktif firmanızın geçişi onaylamasını bekliyoruz. Geçiş onaylandıktan sonra sizi bilgilendiriyoruz ve modeminize kullanıcı bilgilerinizi giriyorsunuz ve internet kullanmaya devam ediyorsunuz.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçişpoyraz net | evde internet, işte internet | hızlı, özgür, uygun
    Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun
    https://poyraznet.com/basvuru-yap

• @oursoft

Merhaba, internet sitenizdeki 2 adet sözleşme ve formu doldurup tarafınıza yollayacağım. Transfer işlemi yapılacaktır.

Başka evrak (kimlik vb.) yollanması gereklimidir.

• viperc V kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Kimlik fotokopisinide eklemeniz gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E4181CA4F

Bu mesaj silindi.

Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet vermekteyiz.

• Böyle şeylere girişmeden yolunuza devam etmenizi dilerim.

• Biz onu getir bunu götür diyerek kurye hizmeti yapmıyoruz!

Bizim tek işimiz internet servis sağlayıcılığı PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• Diğer internetim kapandı müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor kullanıcı adı ve şifre gelmedi internete girmiyor. Online işlem şifresi vermişler onada giriş yapamıyoruz ki online işlemden adsl şifresini alalım.

• Evimde sadece vdsl altyapı var fakat aktif hat değil. Ücretsiz kurulumdan faydalanabilir miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Impuissant kullanıcısına yanıt

Ücretsiz kurulum hizmeti fiber altyapı ve farklı firmadan geçişlerde geçerlidir.

• Özel mesaj olarak dönüş yapılmıştır.

• oursoft O kullanıcısına yanıt

İlginiz için teşekkür ederim.

İnternet hizmetini almaya başladım. Online işlem merkezine giriş sağladım otomatik ödeme talimatı verdim. 24 TL çıkan faturayı otomatik ödeme için eklediğim kartımla ödemek istediğimde anasayfaya atıyor. Diğer kartla ödeme seçeneğine tıkladığımda iş bankası ödeme ekranı açılıyor.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.