Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.411
Cevap
86
Favori
384.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde duvarlardan gelen 1 adet ethernet kablosu var ve evde eskiden oturanlar interneti bu kablodan alıyorlardı. Fakat tam hatırlamıyorum ama sanırsam superonline kullanıyorlardı. Eğer tek bir santral var ve ister superonline ister turk telekom kullan farketmez deniyorsa bu ethernet kablosunu muhafaza edip poyraznet kullanmayı düşünüyorum. Bilgi vermesi açısından da adresimdeki aktif altyapıları paylaşıyorum.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üyeliğinize ait log kayıtları incelenip gerekli düzenleme yapılmıştır. Kayıtlı kartınız ile ödeme yapmayı tekrar deneyebilirsiniz.

• Deneme amaçlı modeme Google DNS girdim. Sonra otomatiğe aldım ama google DNS takılı kaldı. Modemi resetledim başka dns girip geri sildim. Her defasında Google DNS ye geri döndü. Whatsapp tan müşteri hizmetlerine yazdım. "uygulama üzerinden profil değiştirin düzelir" dedi ama düzelmedi. Düzelmediğini bildirdim. Sonra yine mesaj attım cevap verilmedi bir daha. @oursoft

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan760 -- 20 Haziran 2022; 15:54:32 >

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt

İlettiğiniz görsele göre size hizmet verebileceğimiz gözükmektedir.

Aşağıdaki adresten başvuru işlemlerini başlatabilirsiniz.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçişpoyraz net | evde internet, işte internet | hızlı, özgür, uygun
    Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun
    https://poyraznet.com/basvuru-yap
  • metehan760 M kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Özel mesaj olarak kullanıcı bilginizi iletin kontrol edelim.

• Önümüzdeki ay zam yapacakmısınız?

• oursoft O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ancak sorumu net olarak cevaplar mısınız?

• zebun1 Z kullanıcısına yanıt

Fiyat artışı planı şuan için yoktur. Fiyat artışı olsa bile şuan olduğu gibi piyasa koşullarına göre uygun fiyatlı hizmete devam ediyor olacağız.

Özel mesaj için sms onayı gerekiyormuş. O sistemde sürekli hata verdi gönderemedim.

Abone No: 6376054644

Merhaba.

Lütfen tekrar deneyin.

• Numara değiştirmeme izin vermediği için Özel Mesaj Gönderemiyorum.

Whatsapp dan yazdım, ayrıca yukarıda abone numarasını yazdım. Buradan mesaj gönderince ne olacak ki gönderemiyorummmm..

Özel mesajı değil yanlış anladınız sanırım. Bağlantınızı tekrar deneyin.

Evet yanlış anlamışım. Düzeldi, Teşekkürler.

Sorununuzun düzeldiğine sevindik PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• Fiber daireye kadar farkli bi firma kullaniyorum
    Diyelim gectim firmaniza fiber modem kira bedeli aliniyor mu ve engelli indirimi var mi?

• selamlar, an itibarı ile abonelik mesajı geldi telefonuma yalnı hala önceki internet servis sağlayıcımıdan gelen sinyal aktif durumda aboneliğimin sonlandığına dair diğer servis sağlayıcıdan mesaj gelene kadar bekleyeceğim

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Fiber altyapılarda tarife ücretlerine ek 10 TL modem kiralama ücreti bulunuyor.

Örnek olarak P24 tarife ücreti 55 TL. Fiber altyapılarda 65 TL oluyor.

%40 ve üzeri engelli vatandaşlarımız için %25 indirim uygulanmaktadır. P24 harici tarifelerimizden yararlanabilirsiniz.

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Merhaba.

İlk abonelik sms'i evrakların firmamıza ulaşıp gerekli işlemlerin başladığına yönelik gönderilmektedir. İkinci sms gönderildiğinde işlemler tamamlanıp kullanıma başlıyorsunuz. Eğer ikinci sms geldiği halde eski firmanız ile kullanmaya devam ediyorsanız bu işletmeci gün sonunda hattı kapatacaktır.

• Bende poyraznetten ilk sms sonrası 2 saat içinde pppoe kullanıcı adı ve şifresi gelmişti. Aynı anda eski iss neti kesmişti.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.