PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (39. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Üyeliğinize ait log kayıtları incelenip gerekli düzenleme yapılmıştır. Kayıtlı kartınız ile ödeme yapmayı tekrar deneyebilirsiniz.
-
Deneme amaçlı modeme Google DNS girdim. Sonra otomatiğe aldım ama google DNS takılı kaldı. Modemi resetledim başka dns girip geri sildim. Her defasında Google DNS ye geri döndü. Whatsapp tan müşteri hizmetlerine yazdım. "uygulama üzerinden profil değiştirin düzelir" dedi ama düzelmedi. Düzelmediğini bildirdim. Sonra yine mesaj attım cevap verilmedi bir daha. @oursoft
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan760 -- 20 Haziran 2022; 15:54:32 >
-
İlettiğiniz görsele göre size hizmet verebileceğimiz gözükmektedir.
Aşağıdaki adresten başvuru işlemlerini başlatabilirsiniz.
poyraz net | evde internet, işte internet | hızlı, özgür, uygun
Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygunhttps://poyraznet.com/basvuru-yap -
Merhaba.
Özel mesaj olarak kullanıcı bilginizi iletin kontrol edelim.
-
Önümüzdeki ay zam yapacakmısınız?
-
Teşekkür ederim ancak sorumu net olarak cevaplar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat artışı planı şuan için yoktur. Fiyat artışı olsa bile şuan olduğu gibi piyasa koşullarına göre uygun fiyatlı hizmete devam ediyor olacağız.
Özel mesaj için sms onayı gerekiyormuş. O sistemde sürekli hata verdi gönderemedim.
Abone No: 6376054644
-
Merhaba.
Lütfen tekrar deneyin.
-
Numara değiştirmeme izin vermediği için Özel Mesaj Gönderemiyorum.
Whatsapp dan yazdım, ayrıca yukarıda abone numarasını yazdım. Buradan mesaj gönderince ne olacak ki gönderemiyorummmm..
-
Özel mesajı değil yanlış anladınız sanırım. Bağlantınızı tekrar deneyin.
-
Evet yanlış anlamışım. Düzeldi, Teşekkürler.
-
Sorununuzun düzeldiğine sevindik
-
Fiber daireye kadar farkli bi firma kullaniyorum
Diyelim gectim firmaniza fiber modem kira bedeli aliniyor mu ve engelli indirimi var mi?
selamlar, an itibarı ile abonelik mesajı geldi telefonuma yalnı hala önceki internet servis sağlayıcımıdan gelen sinyal aktif durumda aboneliğimin sonlandığına dair diğer servis sağlayıcıdan mesaj gelene kadar bekleyeceğim
-
Merhaba.
Fiber altyapılarda tarife ücretlerine ek 10 TL modem kiralama ücreti bulunuyor.
Örnek olarak P24 tarife ücreti 55 TL. Fiber altyapılarda 65 TL oluyor.
%40 ve üzeri engelli vatandaşlarımız için %25 indirim uygulanmaktadır. P24 harici tarifelerimizden yararlanabilirsiniz.
-
Merhaba.
İlk abonelik sms'i evrakların firmamıza ulaşıp gerekli işlemlerin başladığına yönelik gönderilmektedir. İkinci sms gönderildiğinde işlemler tamamlanıp kullanıma başlıyorsunuz. Eğer ikinci sms geldiği halde eski firmanız ile kullanmaya devam ediyorsanız bu işletmeci gün sonunda hattı kapatacaktır.
-
Bende poyraznetten ilk sms sonrası 2 saat içinde pppoe kullanıcı adı ve şifresi gelmişti. Aynı anda eski iss neti kesmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X