Ben olsam; tuhaf ses geliyorsa Telekom'a bildirirdim. Dolabın içine birisi girmemişse; pat pat diye ses bir ihtimal akünün gaz kaçırma sesi olabilir. |
PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi (7. sayfa)
-
-
Fanlar eskidiği için öyle ses geliyor. Balans vs. sadece arabada bozulan bir şey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bağlantı gelince bilgi verirmisiniz poyraznete göre nasıl
-
Ben de Poyraznet'in lisans iptali durumu nedeniyle tedbiren NetGSM'e geçmek için başvuruda bulundum.
Web siteleri üzerinden "Online İşlemler" bölümünden kayıt oluşturdum ve hemen 0312'li bir numaradan arandım. Adres kontrolü yapıldı. Poyraznet'te 100 Mbps fiber internet kullanıyordum ve NetGSM'de de aynı hızda fiber internet kullanmak istediğimi belirttim.
Telefona NetGSM internet uygulamasını indirdik ve buradan kimliğimin ön ve arka fotoğrafını yükledim. Forumdan bir arkadaşın referans numarasını verdim, böylece indirimden yararlanabildim.
Daha sonra internet bankacılığı aracılığıyla e-Devlet'ten sözleşme imzaladım ve gereken yerlere onay verdim. Tüm bu işlemleri müşteri temsilcisi aracılığıyla 10 dakika içinde tamamladık.
Poyraznet'e ait son fatura borcum vardı, henüz ödemedim. Gelişmeleri buradan paylaşacağım. Eğer siz de abone olmak isterseniz, referans kodumu paylaşıyorum. Karşılıklı 40₺ indirim yapıyor.
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : pm atın lütfen. yönetim bu konuda uyarı verdi.
edit: Poyraznet'e 360 liralık fatura borcum vardı. Taşıma işleminin tamamlanabilmesi için borcunuzu ödeyin mesaji geldi. Faturayı yeniden düzenlemişler 298 liralik bir ödeme yaptım.
edit 2: Geçişim dün sabah 11 gibi henüz 24 saat dolmadan tamamlandı. Netgsm tarafından tekrar arandım. Hizmet aktif edildi. İlk gözlemlediğim poyraznet'te ne alıyorsam aynı değerleri alıyorum. 100mb fiber kullanıyorum. 100-115mb download 22-24mb upload sonuçlarını veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 15 Ağustos 2024; 9:34:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
euronet kullanan var mı? en ucuz fiyatlar orada görünüyor. 100 mbps fiber modem dahil 239tl
-
Bu referans kodu mevzusu bir defaya yönelik mi? mesela 5 kişiyi abone yapacak olsam 6 ay boyunca her ay 200 lira indirim kazanabilecek miyim?
-
Referans kodunuzu verecem. Bir de bunu deneyelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam teşekkür ederim umarım sizinde sorunsuz kolaylıkla hallolur.
müşteri hizmetleri kesin bir dil ile yalanlıyor lisans iptalini , kesin durum nedir nereden öğrenebiliriz aslında şuana kadar en çok memnun kaldığım şirketti hiç geçmek istemiyorum
-
şu an için kesin olan şey lisans iptali için yürütmeyi durdurma kararı çıkmış. bu esnada şirket ve btk tarafı görüşüyorlardır muhtemelen.
-
bende öyle düşünüyorum ama birden port kaybı yaşamaktanda korkuyorum , bugün sabahtan beri net inanılmaz sıkıntılı poyrazda sanki gittigidiyor gibi
-
çok haklısınız tam olarak bu sebepten bende geçiş yaptım. şu mesajımı bir inceleyin görmediyseniz eğer fikir olur size de.
-
VDSL abonesi iseniz, port kaybı yaşamanız olası (eğer size hizmet veren saha dolabında VDSL port sıkıntısı varsa..). Ancak fiber (=FTTH) abonesi iseniz port kaybının yaşanması binde bir olasılık.
-
hocam port kaybına ilave yeni abonelikte alınan kurulum ve aktivasyon ücreti de eklenmez mi? bu tarz durumlarda daha önce hiç gözleminiz oldu mu?
-
İşten güçten yeni fırsat bulabildim üstteki mesajda belirttim. Sorunsuz kullanıyorum tedbir amaçlı geçtim, bende memnundum poyrazdan nolur nolmaz port gitmesin diyerek.
Yeni abonelikte (VDSL portunuzu kaybettiğinizi varsayarak...) tabi ki yeni ISS sizden en azından aktivasyon ücreti ister. Kurulum olmayabilir, eğer zaten kendi VDSL modeminiz varsa ve bunun üzerine (arayüze girerek) küçük bir yazılım değişikliği yapmasını da becerebiliyorsanız...
-
hala geçiş vermedim beklemedeyim yarın belki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X