Şimdi Ara

PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
6
Favori
18.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onli

PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi

ne işlemler bak aklına yatmayan bir durum varsa buraya ekle yada müşteri hizmetleri aydınlatsın seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Online işlemlerde 1 yıldan önceki faturalar görünmüyor. Maile gelen faturalardan bakıyorum. Sizin abonelik ne zaman başladı? Online işlemlerden destek kaydı açılmıyor hata veriyor.

• gulnare G kullanıcısına yanıt

Görselde eklediğim tarihte daha öncede kullanıp taşımıştım

Müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz

• Taşımada 190tl de ben ödedim. Bence ön ödemeli değildi ama eminde değilim tabi. Temmuzdan şu kadar gün ağustostan bu kadar gün olarak 190tl ödedim diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Görselden tam çıkarım yapamadım. Siz hangi tarihte aboneik başlattınız? eğer 1 martta başladıysanız sizde ön ödemeli kullanıyorsunuz. 2. faturanın detayları 1 aylık olması lazım galiba martta zam gelmişti.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158169894

bu mesaj ve bağlantılı mesajları inceleyin. Poyraznet ilk abonelikte herzaman kısmi fatura ve tam fatura ödenmiş. 13 de kesiliyor hesap ama biz peşin ödeyip kullanıyoruz. Benim daha 13 ağustosa kadar bedelsiz kullanmama gerekirken 200 küsür fatura çıkardılar. Şimdide kapatmışlar hemen online işlemleri. Detaylarıda göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 3 Ağustos 2024; 20:1:15 >

Bana 1 -13 için ayrı 13-13 için ayrı faturalar kestiler

faturayı ödeyip onay verdilerse kapatmış olabilirler

200 liralık fatura 3 Ağustos a kadar mı 13 ağustosa kadar mı çıkmış

ben taşıma yaparken sorduğumda 13 Günlük peşin ödedim kullanmadığım günlerin parası ne olacak dediğimde ödenmediğini söylemişti .

Aslında haksız kazanç uğraşılsa alınır .

O yüzden yazdım 13 Den sonra taşınacak şekilde ayarlayın kendinizi diye

• PoyrazNET kullanıcısına yanıt

Bu dediğiniz şekilde olmuyor. Daha öncede sorun yaşayanlar olmuş ama es geçilmiş.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158167205

Sizin sistem öde kullan.

13 nü geçer geçmez kapanır. Ve ödemeden taşımazlar. Ben 13 temmuzda zaten Temmuz 13- Ağustos 13 arasını ödemeşim. Şimdi benden tekrar 207 tl 13- Temmuz 3 Ağstos arasını aldılar. Yani 1 aylık tutar içerde kalmış oldu.

Müşteri hizmetlerine durumu anlatın çözsünler 1 Ağustos ta çıkan faturayı ödediyseniz çıkarmamaları lazım

13 Temmuz'da ödediğiniz Haziran ayının; Temmuz'un değil. 207 TL'lik fatura da Temmuz'a ait; kullanılan gün sayısı kadar.

Kasım ayına ait 1 Aralık'ta ödediğim tam fatura (13 Kasım-13Aralık)

24 Aralık'ta ödediğim; geçiş yaparken ki Aralık ayına ait kısmi fatura (Aralık 13- Ocak 13)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 3 Ağustos 2024; 21:22:54 >

• Aboneliğiniz hangi ay hangi gün başladı?

18 Ağustos olması lazım.

• Ağustos kısmi faturası aralıkta mı geldi. Tam çözemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • POYRAZNET 100 Mbps FTTH aboneleri: şu aralar Körfez bölgesindeki sunuculara bağlanıp hız testi yaptığımda 120-125 Mbps arası download (bu normal, hep böyleydi, yani hiç 100 veya biraz altına rastlamadım...) ama 20-25 Mbps civarında alışık olduğum upload 49-50 Mbps. gözükmekte!...PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi 

Sizlerde durum nasıl???

Onlar son faturalar.

Ağustos ayına ait 1 Eylül'de ödediğim 2 fatura

• Vdsl'den fibere geçişte ücret alınıyor mu?.. bizim arkadaştan 10line.net 400 lira istemişte

• Ben ne bileyim; sayın Bella Ciao, internet danışmanlık bürosu muyum?PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi 

Şu linkte bir arkadaş sormuş; ücretsiz denmiş. Firmaya göre değişiyor mu soru işareti?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159233469

• Küçük dolaplarda patlayacak gibi bir ses geliyor fan sesi olduğunu pek sanmıyorum dostum. Ayrıca neyin sesi olduğu çokta önemli değil sonuç olarak gereksiz patlayacak gibi bir ses geliyor küçük dolaplarda takıldığın konu bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiseTV -- 5 Ağustos 2024; 13:43:36 >
  • Sen bölüm yetkilisi değil misin bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 5 Ağustos 2024; 13:44:58 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Yok değilim; o bizi aşar daha çıraklık aşamasındayız.PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.