öyle olması gerekiyor . diğer türlü kullanmadığınız hizmetin parasını Ödemiş oluyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi (5. sayfa)
-
-
Merhaba.
Lisans iptaline yönelik BTK tarafından firmamıza herhangi bir tebliğ gerçekleştirilmemiştir.
-
BTK'nın Türk Telekom'un Genişbant Kampanyaları süre uzatma kampanyalarının sona erme zamanı da 30.06.2024 gözüküyor. Kararın yayınlanma tarihi ise 26.07.2024. Yani TT'nin kampanyalarından yararlanma tarihinin üzerinden yaklaşık 1 ay geçmiş durumda.
İşin aslı ise BTK, kararlarını aldığında 10 iş günü içerisinde ISS'ye iletiyor. Ama BTK'nın sitesinde kararlar geç yayınlanıyordu.
-
1 hafta önce başka sağlayıcıya geçmişim iyiki. zaten %50-%50 zam yapmaları iyice can sıkıcı noktaya gelmişti.
-
13 ödenen fatura ağustos ayını kapsıyor. ilk ay bana 3 fatura birden ödettiler. Sorduğumda ön ödemeli sistem demişlerdi. Şimdi banada fatura çıkmış. Zam yapmasalar kalacaktım.
-
Şimdi benim 13u son ödeme tarihli faturam temmuz ayının mı yoksa ağustos için ön odememi? Taşımayı düşünüyorum 13nü beklemeli miyim taşımalı mıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 ödenen derken ödenen fatura yok ki ortada ?
Temmuz döneminin faturası; 13 Temmuz-13 Ağustos'u kapsar. Sizin son ödemesi 13 Ağustos olan Temmuz ayının. Taşıma yapmak istiyorsanız 13 Ağustos'u beklemeyin. Taşıma işlemi 13 Ağustos'u geçerse tekrar faturalandırma olur.
-
Üst mesaj da yazdım nasıl taşıma yapmanız ile ilgili
Bence bir yalnışınız var. Poyraznet ön ödemeli çalışıyor. Ben önceki sene 19 ağstosta abone olmuşuum. 13 Eylülde 1 tam ay faturası ve kısmı fatura altında 1 fatura daha ödemişim.
-
Yakın zamanda abone olan veya önceki ödemelerini kontrol edebilecek biri varsa iyi olur. 2 yıl olmuş abone olalı. ilk faturada sorun yaşayınca ön ödemeli sistem kullandıklarını yazdılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 3 Ağustos 2024; 16:16:20 > -
Merhaba.
PoyrazNET aboneleri kullan öde sistemi bulunmaktadır. Sadece ilk kullanım ayında önden fatura ödeme bilgilendirmesi yapılmaktadır.
Örnek olarak 3 Ağustos tarihinde aboneliğiniz aktif olması halinde size 1 Eylül tarihinde 03 Ağustos ile 13 Eylül arası kullanımınız için bir bilgilendirme SMS'i gönderilir. Bu ödemeyi 13 Eylül tarihinde yaparak kullanıma devam edebilirsiniz. Bu tarih sonrasında da aynı şekilde her ayın 13'inden 13'üne kapsayacak şekilde ilgili ayın ilk günü bilgilendirme SMS'i gönderilmektedir. Dilerseniz bunu 13'ü olmadan ödeyebilir yada 13'üne kadar ödeyip kullanıma aynı şekilde devam edebilirsiniz.
-
Fatura ayın birinde çıkıyor,
Abonelik başlangıcı 1 inden sonra başladıysa, misal 4 Temmuz'da. 4-13 Temmuz faturası; 13 Temmuz-13 Ağustos dönemine ait 1 Ağustos'ta çıkacak faturayla gelir.
Ön ödemeli mi, ön faturalandırılmalı ya da avanslı ödemeli mi; onu bilemeyeceğim.
-
Mesajda yazdım zaten 13 üne kadar peşin alıyorlar
olay bundan ibaret yakın zaman ile önceki dönem arasında fark yok neyi öğrenmek istiyorsunuz tam olarak ?
Poyraz net şuan taşıma yapanlardan ek ödeme istiyor. Bugün taşıma için onay vermediler. Ön ödemeli sistem olmasına rağmen 217 tl fatura çıkarmış. Ödeme yapmayıncada onay vermiyor. Bugün onaylansa 10 günlük alacağım olması gerekiyor.
-
1 Ağustosta çıkan faturasını ödediyse neyin ek ödemesini istiyormuş ? 1 Ağustos'ta çıkan fatura 13 Ağustosa kadar çıkmış neyin parasıymış ?
Onda başka birşey vardır ?Ek ödeme isteyenler yazsın konuya öğrenelim
100 tarife 310; 310 /30 =10,333
18 gün Temmuz'dan + Ağustos 3 gün = 21 gün
10.33 * 21 =216, 993
217 fatura doğru.
-
Hayır ödemedim. Benim demek istediğim 19 ağustosta abone olmuşum. Ben 31 ağustos kısmi, 22 eylülde tam fatura ve sonraki aylar 3 ile 13 fatura çıkmış. O zaman yazdığımda sorun yok dediler. Ama bu hesaba göre ön ödemeli kullanmış oluyorum. Belki bir hata yapmış olabilirler. Eski sayfadada yazmıştım buradan hatta, ama silindiği için bulamadım.
Ekleme: Belki bende bir hata var ama çözüm bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 3 Ağustos 2024; 16:59:2 >
-
19 ağustosta abone olduğunda bi ay sonuna kadar bide Eylül 13 üne kadar fatura çıkarmışlardır
Fatura içeriklerini görmeden birşey diyemem
Ekim ayında da normale dönmüştür .
ilk fatura kısmı fatura 19 ile 13 arası. Diğerler hepsi tam ay. O zaman 45 tl imiş Şimdi 310 tl.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X