Şimdi Ara

PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
18.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 2 yıldır işyerinde poyraz kullanıyorum kopma yavaşlama bişey yaşamadım ama bu haberi görünce başka iss ye taşıma başvurusu yaptım. Port işi biraz sıkıntılı ilk zamanda telekomdan başvuru yaparak ancak çözmüştük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnytkyz C kullanıcısına yanıt

Poyraznet'ten VDSL Hizmeti alanlar: eğer Poyraz'ın faaliyetlerine gerçekten ve tamamen son verilirse (bakın kesin son verilecektir diye konuşmuyorum...) portunuzun boşa çıkması ve bir başkasına tahsis edilmesi riski %100 olmasa da var. Fibernet (FTTH) kullananlar için böyle bir olasılık bence hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 3 Ağustos 2024; 11:42:16 >
  • RiseTV R kullanıcısına yanıt

Halen zar zor işlese bile T.C. Hukuk Sisteminde "Yürütmeyi Durdurma Kararı" diye bir yöntem vardır.

Yani PoyrazNet'in faaliyetlerine makasla kesilir gibi bu etapta son verilmesi hukuk dışı olacaktır. Poyraz ile BTK bu nedenlerle mahkemelik olurlar; kozlarını mahkemede paylaşırlar. Ha, dava sonucu Poyraznet aleyhine çıkarsa dahi bunun bir de temyiz etme süresi vardır.

neden hocam?

• 3 gün önce fark ettim ki bazı sitelere erişim engeli getirilmiş. Btk tarafından siteye bir yaptırım kararı yok. Ancak gıbır mileni gibi alternatif firmarlardan bu şikayetleri duymuştum. İPTV için kullanılan domainleri engelliyorlardı. Zaten mobil veri üzerinden siteye erişim sağlayınca anladım ki POYRAZWİFİ tarafından engellendiğimi.

Arıza kaydı açtırıp sitenin adını ve engelin kaldırılmasını talep ettim. Sabaha kaldırdılar. Yavaşlama veya kompa sorunu yaşamadım hiç. 2 aktif üyeliğim var. Umarım biranda patlamayız. Yoksa tekrar abonelik almanın ücreti şuan 600 tl olmuş. Keza internetsiz kalacağım 3-4 günde cabası. Bu konuda tam net bir cevap ne zaman gelir acaba. Birde merak ettiğim küt diye biranda hizmeti kesebilirler mi ?

• Bende de arat wifi var 3 gündür internet kesilip duruyor. Demek ki bundanmış

• Poyraznet'ten memnunum ama port gider korkusundan NetGsm'e geçiş için başvuru yaptım.

Vdsl 100/20 259 TL. daha uygun fiyat veren bulamadım.

Başvuru, sözleşme onay, kimlik yükleme vs işlemleri telefon ve e-devlet üzerinden tamamlandı.

Sms ile online işlem merkezi ve modem için kullanıcı adı ve şifreler gönderildi.

Taşınma aşamalarını yazıp , mesajı güncellerim düşünenler için yol gösterici olur.

02.08

Poyraznetten geçişin onaylanması için borç ödemesi yapın diye sms geldi.

Kullanmadığım günler düşüldü herhalde fatura 206 tl ye düşürülmüş. Ödemeyi yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exca -- 2 Ağustos 2024; 11:25:58 >
  • Commet sende yakında defolur gidersin inş

• Merhaba

BTK tarafından alınan kurul kararına yönelik açmış olduğumuz yürütmeyi durdurma kararı onaylanmıştır. Bu süreçte herhangi bir lisans iptali söz konusu değildir.

Bilginize sunar iyi günler dileriz.

• Poyraznete

Başka firmadan geçiş için başvurmuştuk 2 aydır onaylamadı kullanmış olduğum iss

Şuan Poyraznet ile ilgili hiçbir bağlantımız olmamasına rağmen sürekli fatura bildirimi geliyor bana geçiş işlemi yapılmayan aboneye nasıl fatura çıkabiliyor şaka gibi WhatsApp dan yazdım cevap veren yok.

@PoyrazNET

PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi

• PoyrazNET kullanıcısına yanıt

Geçmiş Tarihli bir belgeyi paylaştığınızı kimse anlamamış :) Gördüğünüz gibi belge geçmiş tarihli bir belge nasıl oluyor bu poyraz?

Vay şarlok sen ne uyanık çıktın öyle ya PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi 

İdare mahkemesi matbu evrakta hata yapmış olmalı. İlgili karar içeriği ve esas numarasına bakarsan ve anlayacak kabiliyetin varsa doğruyu görürsün. Yoksa sorun değil fazla zorlayamayalım seni PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi 

• oursoft O kullanıcısına yanıt

Sizi ciddiye alan yok ne kadar boş birisi olduğunuzu herkes biliyor zaten PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi  Gördüğün gibi 26 Haziran tarihinde firmaya 30 günlük bir süre tanınmış 30 gün geçmiş sizin önünüze koyulan belgeyi okumayıp hiç bir şey bilmeden insanlara atıp tutmanız zekanıza hayran bıraktı :) Ayrıca resmi evrakta hata yapılmış demenizde tekrardan zekanıza hayran bırakan bir hareket oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiseTV -- 1 Ağustos 2024; 19:57:48 >

ŞarlokTV sen avukatına danış o sana konu hakkında destek olur. Iskembeden boş beleş sallama. İnsanları yanlış yönlendirmek, hele hele bir firmanın marka değeri üzerinden bunu yapmak hem etik değil hemde suç. Dikkat etmende fayda görüyorum. Orada resmi bir belge var ve belge yorumlaması yapmayı bilmiyorsan edebinle sus. Yok ben hala boş işkembe üzerinden sallarım dersen. Bu firma daha önce buradan bir arkadaşı aynı senin gibi hareket ettiği için nasıl hukuk karşısında susturduysa senide aynı şekle sokar emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oursoft -- 1 Ağustos 2024; 20:19:39 >

• btk kararı 20.05.2024 yürütmeye durdurma 26 haziran 2024, 30 günlük süre dolmuş btk ne cevap verdi belli değil, 30 temmuz yeni bir dava açılmış herhalde 2 aylık mevzu milletin daha yeni haberi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 1 Ağustos 2024; 20:51:12 >
  • Markaya sendan daha fazla zarar veren biri olmadığı için mahkeme ahım şahım bir ceza vermeyecektir Şükrü (oursoft).
    Bugün forum hesabını silip gitsen marka değeri ikiye katlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 1 Ağustos 2024; 20:49:50 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt

Merhaba.

BTK kararı 20.05.2024 tarihinde almış olabilir fakat yürütmeyi durdurma kararı bugün alınmıştır. Yürütmeyi durdurma karar evrağında tarih hatalıdır. Zaten yürütmeyi durdurma davası 30 Temmuzda açılmıştır. Aşağıda ilgili esas numaraya ait işlem tarihlerini ve karar tarihinin ne zaman alındığını görebilirsiniz. Daha yeni bir karar olduğu içinde BTK'nın bugünden itibaren 30 gün cevap verme hakkı var. Aşağıdaki görselde dosya bilgisine göre doğru tarihi kontrol edebilirsiniz.

Sonuç olarak abonelerimizin bu konuda herhangi bir çekincesi olmasına gerek yoktur. Herhangi bir şekilde kapanma gibi bir durum söz konusu değildir.

• Dsl gidince galiba firma kapattı sandım. Meğersem mahallede biz hariç her yerde elektrik kesik. Dolaplar elektrik gidince kesiliyor. Aküler eskimiş bakan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.