Şimdi Ara

PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
17.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu akşam 21:20 - 21:45 arasında 2 defa PoyrazNet kaynaklı internet 2-3 dakikalık sürelerle kesildi. Kablolu bağlantıda simge değişti, Wi-Fi'de "internet yok" belirdi. Ama HGW üzerindeki internet LED'i yeşilde kaldı.

Şimdi aynı modeme bağlı bir de VoIP olarak çalışan sabit T.Telekom telefon hattı var. Eğer faturanın ödemesini geciktirip 13'ünde yapmazsam saat 23:00 civarı Poyraznet tarafından internet kesilir ve modemdeki LED de kırmızıya dönerdi. O durumda söz konusu sabit telefon internet üzerinden çıkış yaptığından, sesli arama ya da gelen bir çağrıyı alabilme olamazdı (ta ki ben ödeme yapıp Poyraznet hattı internete açana kadar...).

Ancak bu akşamki kısa süreli kesintilerde o sabit telefon hattı çalışmaya devam etti.PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi 

Şu anda herşey normal çalışıyor; bu mesajı da Poyraz'ın hattı üzerinden yolluyorum.

Bakalım; yarın ola hayrola!...PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi 

• mafaky kullanıcısına yanıt

Vdsl bağlıyken, binaya fiber gelince geçiş nasıl oluyor..bilgin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poyraznet internet bağlantim gidip geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STumhaM -- 30 Temmuz 2024; 23:12:2 >
  • arkadaşlar 3 gündür net var yok gibi sürekli kopmalar oluyor.

nasıl bir yol almak lazım?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Telekom dilinde buna fibere dönüşüm diyorlar. Hizmet aldığınız operatöre (tercihan yazılı) talep iletiyorsunuz; gerisini onlar T.Telekomla anlaşıp hallediyor. Abone olarak sizden yeni bir belge vs. istendiğini zannetmiyorum.

• mafaky kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 gündür internette yaşanan saçma durumların bu konuyla bi ilgisi varmıdır acaba?

Bağlantı stabil ve sağlıklı değildi. Gördüğüm kadarıyla sadece bana özel değilmiş.

Birde bu lisans işinden dolayı umarım portumuzu kaybetmeyiz. Öyle bişey olursa yanarız valla.

Bari süre verip taşımaya izin verseler eğer çözülmeyecekse.

Kesintilerde iptal edilen lisanstan dolayı şirket içi yavaştan toparlanma fln olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 31 Temmuz 2024; 11:19:34 >
  • Valla, bende şu anda sıkıntısız çalışmakta (FTTH abonesiyim...)

• Merdiven altı comnet nerde?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Darısı onların başına :)

• NetServices bakabilirsiniz 100 MBPS 310TL Temmuz 2025'e kadar sabit

PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi

https://www.netservices.com.tr/

• Cans335 C kullanıcısına yanıt

Firma yıkılmadık ayaktayız izlenimi vermeye çalışıyor belli ki

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Lisansları olmadığı için internet hizmeti sağlayamazlar zaten şuanda muhtemelen pelicell ve netgalaksi gibi buhar olurlar (iddia)

• RiseTV R kullanıcısına yanıt

Bağlantı var ama sorunluydu. Onuda çözdük iyileştirme yaptık dediler. Ama lisans işi kafa bulandırıyor. Bakalım sonu nereye varacak.

• Ben Gigaspeed e gidiyorum. Bu iş canımı sıktı. Nolacağı belli olmaz gibi duruyor.

• Gün başında belirttiğim gibi halen FTTH olarak bağlıyım, gün boyunca download yaptım.Mesajı da PoyrazNet hattından yazmaktayım...

Muhtemeldir ki BTK'nın lisans iptali yazısı henüz T.Telekom'un eline ulaşmadı ve o nedenle de internet hizmeti toptan (tüm abonelere yönelik) daha kesilmedi.

Ben son güne kadar bekleyeceğim. FTTH'dayım, nasılsa port kaybetme tehlikem yok! Son anda churning isterim bir başka (fiyatı ve hizmeti aklıma yatan) opreratöre geçerim diye düşünüyorum.

• oursoft O kullanıcısına yanıt

Geldi PoyrazNet yetkilisi PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi 

• Müşteri hizmetleri, yetkililer ile görüşmelerimiz devam ediyor sizi mağdur etmeyeceğiz dediler ama bakalım.

• PowerPC kullanıcısına yanıt

Tüketici sorunu mu? Burada tüketiciyi bağlayan hiçbir sorun göremiyorum ben. Hatta tam tersine tüketicinin faydasına olan şeyler var. Çin gibi internet kullanıcıları üzerinde "Biri Bizi Gözetliyor" yapamadıkları için sinirlenmişler. Müşterilerinin özel internet kayıtlarını ve gezinti bilgilerini istiyorlar açıkça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 31 Temmuz 2024; 21:55:50 >
  • poyraz abi sen mi geldin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.