Şimdi Ara

PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
17.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başvuru yaptıktan sonra geçiş işlemi kaç gün sürdü? Bugün (12 Ağustos 2024 Pazartesi) başvuru yapsam geçiş hangi gün tamamlanır acaba?

• lisans kesin iptal mi değil mi , kimseden net bir açıklama yok şirket yok öyle bişey diyor ve hala internet aktif

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

Merhaba,

1 gün sürdü açılması. Referansımı kullanmışsınız teşekkürler.

Online işlemlerde arkadaşını getir ile ilgili bir kayıt bulamadım.

Değişiklik olursa pm atarım.

• alperen_69 kullanıcısına yanıt

Poyraz'ın lisansının iptali mahkeme kararıyla kesinleşse bile bunun bir de temyizsüresi var. Bana sorarsanız en az 6 ay brelki bir yıl daha ISS olarak devam edebilirler. Ki o da, temyiz sonucu aleyhlerine çıksa dahi...

Eğer FTTH abonesi iseniz trelaşlanmaya ve acilen ayrılmaya gerek yok. VDSL'deki abonelik, port kaybetme (ve yeni port alamama) olasılığında tabi ki daha riskli.

• exca E kullanıcısına yanıt

Evet sizin referansınızı kullandım. Yönetim panelinde 40 TL indirim görünmüyor mu?

Arkadaşını Getir ( Aktif )

Yazınca indirimden yararladığımız anlamına gelmiyor mu?

PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi
  • Konu poyraz netten referans konusuna dönüşmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdsl aboneliğim var. Bu lisans iptali ne durumda acaba ?

başka firmaya geçeyim mi bir an önce ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Koyun can derdinde; kasap et derdinde misali. Tuhaf; herkesin derdi başka.PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi 

Gördüm şimdi sizin gösterdiğiniz yerden.

Teşekkürler. Güle güle kullanalım. :)

O bekleyenler ne oluyor acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Seni bekliyor, benim referansımla abone olursan aktif olacak PoyrazNet'in Lisansı BTK tarafından İptal Edildi 

İkimiz de 40 TL kazanacağız.

Yav benim emin olduğum 3 kişi vardı, orda 1 tane aktif gözüküyor, bu olmadı şimdi😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Curry364 C kullanıcısına yanıt

Öncelikle bu lisans iptalinin devreye girmesi ve de Poyraznet'in ISS olarak faaliyetlerini sonlandırmması benim tahminlerime göre en erken 1 yıl sonra olabilecek bir durum.

Eğer FTTH abonesi olsaydınız, son günlere kadar yerinizden dahi kıpırdamayın çünkü herhangi bir riskiniz yok derdim.

Ancak VDSL abonesi iseniz, burada bir port tahsis durumu var. VDSL'de her aboneye tahsis edilmiş bir port vardır (DSLAM kartlarının yer aldığı saha dolabında...). Şimdi bu port arızalanırsa zaman zaman T.Telekom müşteriye yeni ve temiz bir port bulmakta zorlanıyor. Her saha dolabında boş (yedek kullanılacak) yeterli sayıda port olmadığı oluyor ya da Telekom buralarda bir değişim önceliğini kendi abonelerine tanıyor. Abone kendi isteğiyle aboneliğni sonlandırdığında (churning denilen başka operatöre geçişi kasdetmiyorum) o portu kaybetmiş oluyor ve sırada port bekleyen (ve de özellikle T.Telekom üzerinden port bekleyen) başka birisi varsa boşalan port o kişiye tahsisi edildiğinden siz daha sonra yeni bir abonelik için açıkta kalabiliyorsunuz.

VDSL'deki riskler böylece özetlenebilir. Karar sizin.

Fiber'de (FTTH) yine bir port durumu var ama bu portların arızalanma olasılığı hem düşük hem de VDSL'e göre bozulan portun yenisiyle değişimi çok daha olası. FTTH'da binalara takılan ve OFDK denilen dahili fiber optik hat dağıtımı kutularında o binaya yetecek kadar (hatta bazı durumlarda birkaç adet fazlasıyla) port var. Yani en kötü olasılıkla PoyrazNet akşamdan sabaha yok olsa ve siz OFDK'daki portu isteminiz dışında kaybetseniz bile bunun (binada olan) bir başkası tarafından kapılma olasılığı çok düşük.

Hangi ISS

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

netgsm isterseniz referans kodu iletebilirim.

• Değerli üyeler,

Mevcut referans konusuna rağmen, bu tür konu içeriklerinde referans paylaşımı yasaktır. Bu kuralın ihlali durumunda 1 uyarı puanı ile cezalandırılacaksınız.

Anlayışınız için Teşekkürler!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.