Şimdi Ara

PoyrazNET Resmi Duyuru (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Modem tt nin verdigi kiralik ve alt yapiniz fiber ise genelde iss geçslerinde otomatik yeni iss bilgileri giriliyor modeme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

2 saatte bir düz speedtest.net ten oto sunucuyla pinge bakar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95 liralık fatura çıkmış 10 günlük. Size de geldi mi?

• merhaba başıma gelenleri anlatayım size , yeni poyraznete geçtim 5 gün olmuştu , sonra sms geldi 1 gün içinde internetim kesildi , bizde atlantisnete geçtik , 16. sı itibari ile internetim kesildi , portum gitti , aradım atlantisi btk tarafından internetim ve portumu kaybettiğimi , sözleşmemimde gittiği söylendi , poyraznetten biri varsa buralarda , arkadaş böle bi durum var geçiş yaptırmayın bize , atlantis neden portumu kaybediyorum acaba , neden internetim kesiliyor , şimdi port yok , sadece adsl var ne yapıcam kime neye şikayet edeyim bilemiyorum

• mahmutlife M kullanıcısına yanıt

Aynı durum biladerin başına da geldi maalesef, bizde Allah'tan boş port vardı da 10 günde yeni hat ile açıldı interneti.

Sizin durum sıkıntı geçmiş olsun umarım port açılır ama zor gibi

• circassianman kullanıcısına yanıt

Babamın internet mesaj gelince fixnetten geldi sanmış gelen mesaj Poyraznetten miş Fatura çıkarmayacaklarını söylemişlerdi bakalım şimdi ne cevap verecekler

Çalışanların tazminatlarını mı ödeyecekler para istiyorlar  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Baktılar baya para ediyo fatura çıkardılar heralde

40 bin küsür abone var sözünden dönmeleri ne olduklarını gösterdi zaten

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Başta takdir etmiştim, baştan 10 günlük fatura çıkaracağız deseler bişi demezdim de sonradan olması abes oldu.

• Merhaba

Ne oldu da sözünüzden döndünüz

Biz ödemek isteyip siz Fatura çıkmayacak demenize rağmen neden Fatura çıkarıldı ?

Bu konu hakkında da resmi duyurunuz var mı ?

• Bana henüz fatura cikmadi. İlginç 🤔

• @PoyrazNET 'i, gönüllü olarak birçok kişiye tavsiye ettik ve uzun süredir kullanıyorduk. Hizmetin kapanmasına üzüldük.

Son fatura konusunda karmaşa oldu ama kullanım var ise fatura çıkarmaları doğal. Bu geçiş döneminde çok kesinti yaşadık ama sağlık olsun.

Bugüne kadar uygun fiyata, neredeyse sorunsuz hizmet veren Poyraznet'e teşekkür ederiz. Gönül isterdi ki hizmet devam etsin, tekrar hizmete başlarlarsa aboneliği tekrar taşıyabiliriz.

Seneler içinde, merkezi altyapı firması sebebiyle zaman zaman tartıştık, zaman zaman onlar anlayışlı davrandı, zaman zaman biz anlayışlı davrandık. Sorunlar olsada memnunduk.

Merkezi altyapının sorunları kaynaklı Poyranet'deki arkadaşlar çok kahrımızı çektiler. Tüm müşteri temsilcilerine anlayışları için teşekkür ederiz, bunca sene sizden hizmet aldık, hakkınızı helal ediniz, bizim varsa helal olsun.

@PoyrazNET detaylı açıklamanız için teşekkürler.

Bana da 132 TL geldi. Ancak bu işten sıkıldığım için nedenini, nasılını sormadan ödedim.

• tuxedo kullanıcısına yanıt

Son Faturadaki karmaşa sözlerinde duramamaları

para tatlı geldi söz unutuldu .

Kullanım var ki fatura çıkarttılar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.