< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PoyrazNET Resmi Duyuru (2. sayfa)
-
-
Lodos net olarak döneceklermiş
biz bu piyasaya yeni gelmedik geri geldik …!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun uzadıya açıklamalara gerek yok, kısaca yandaş olmayı mı kabul etmediniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçişimi onaylar misiniz?
Merhaba arkadaşlar bir şey soracaktım. Ben poyraz net kullanıyordum. Evde kamera sistemi vardı ve ben evden 1000 km uzaktayım. Evi güvenlik sebebiyle bu kameralardan izliyordum. Bugun mesaj geldi poyraz netten kapanacak şunlara geçin diye. Ben geçiş başvurusunda bulunsam modemdem bir ayar yapmadan baglantı devam eder mi? Eger modeme ayar yapmak gerekecekse ve geçiş yaptıktan sonra modemin başında bu ayarı yapmak zorundaysam ben yandım demektir. Çünkü geçiş yapılınca modem çevrimdışı kalacak. Ve sistem offline olacak gibi geliyor bana. Bu son 2 gün kala söylenir mi ya. Sırf modeme yeni iss nin kullanıcı adı ve şifresini girmek için 2000km yol mu gitmem gerekecek? Böyle saçma bir şey olabilir mi??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farklı sağlayıcıya geçecekler uygun fiyat arıyorsanız NetServices öneririm Temmuz 2025'e kadar sabit fiyat.https://netservices.com.tr/
Bundan uygunu varken kolay kolay geçilmez
-
itiraz ettik şöyle işi çözdük diye mesajlar atıldı. şimdi gelinen noktaya bak, işin gidişatının böyle olacağı belliydi konuyla ilgili ilk mesaj 2-3 ay önce atılmıştı bu süre zarfında herkes taşıma yapardı rahat rahat.
-
Az önce Türk Telekom'dan arandım, iki hattım vardı sizde. Genel bilgilendirmeden sonra adamlar bir hattıma 525, diğerine 545 tl teklif sundular.
Ne güzel kullanıyorduk çok üzüldüm ya...
Dipnot: 10 günlük son fatura için nasıl bir çözüm sunacaksınız? Malum iptalden sonra kullanıcı adı şifreler de iptal olacak.
-
Evet hocam, modemi yeni servis sağlayıcısından alacağınız kullanıcı adı ve şifresi ile güncellemeniz gerekiyor. Eğer modem arayüzüne wifi üzerinden bağlanılmasını engellemediyseniz (default olarak açık olur) evinizin wifi çekiş alanına giren herhangi bir komşu ya da arkadaş sizin için internet giriş bilgilerinizi güncelleyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 24 Eylül 2024; 14:55:12 >
Hocam Atlantis için onayladım ama geçmedi.form doldur yolla dediler.ugrasmak istemiyorum. Nerden başvurdunuz .sitesinden mi
Merhaba Poyraz net fiber 100 tarifesini kullanıyordum modem kiralanmıştı tarafımıza modemi nereye göndermemiz gerekiyor
Fixnet sitesinde form var hocam bütün bilgiler giriliyor oraya zaten onu yollayın arkasına arayın daha hızlı olur işler.
sizin referans numarınızla yolladım. atlantıs mı onay verır poyraz mı bilemeiyorum umarım bağlanır hemen
-
Atlantis geçişiniz onaylanmış mıydı?
onaylanmış fixnet olmaz dedi telefonda. 3 ay bekleme süresi varmış.neyse teşekkür ederim.
-
Atlantis onayladı ama açmıyor o zaman hocam top atlantiste bu durumda. Büyük ihtimalle yoğunluktan yetişemiyorlar. Farklı bir firmaya geçişte 3 ay bekleme zorunluluğu var ev internetinde. Rica ederim.
Fiber kullanmama rağmen e devlette vdsl olarak görünüyor sözleşme sende de öyle miydi? Onaylatabildin mi Atlantisnete?
Referans kodunuzu kendi konunuzda paylaşın arkadaşlar; diğer konuları kirletmeyin.
Misal; bedavacı bu arkadaşımız gibi. 40 TL nelere kadir.
Güçlü-Kompüter.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X