Şimdi Ara

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
37
Favori
43.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 1 2 kişi tespit ettim ben de... Tahminimce fake hesap falandır. Hatta bi varlık konu açmış teşekkür konusu, sayıp sövüyor Atlantis aleyhinde yazanlara.

Çok takılma, hakarete varan postları şikayet et geç...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam yok bu kisi @SunSets ya fake deildir. diyor ki bende sortun yok :D banane yoksa? bizmle ne ilgisi war . Kafayı yersin ya.

• xmenxx X kullanıcısına yanıt
    Tamam işte , sorunum yok diye mesaj atıyor konu açıyor bu şüpheliler, ben de diyorumki Atlantis fake hesapları olabilir, kendilerine teşekkür misali...

Örnek konu
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159678037

En son hakarete başladı.... Kim bi firma uğruna başka bir insana hakaret eder. Babasının şirketi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 5 Ekim 2024; 23:14:10 >
  • VeterözeR kullanıcısına yanıt
    Çok zorluyorsun günlerdir ya. İnan bıkkınlık getirdin. Yaptığın saygısızlığın haddi hesabı kalmadı inan. Birbirimizi neden yıpratıyoruz bu kadar. Senin fake olmadığın ne belli ? Gece gündüz burda çalışıyoruz emeğimize yazık ediyorsun üstüne üstlük hala Sana burda katlanıyor olmamızın sebebi sence nedir ? Zorunda olmamızmı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PM den sorunumu yazdım. İnternetim hala aktif değil. Destek olur musunuz?

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt
    Melankolik olmuşsun dostum ama şunu sorgula, ben neden hergün bu konudayım. 42 yaşındayım ve bilinçli tüketiciyim. İş güç sahibiyim. Boşluktan girmiyorum tabiki buralara...

Sen -siz- firman düzgün iş yapsan -yapsanız , benim Atlantisteki aboneliklerim düzgün çalışsa, ne işim var burada...

Sorunlarını problemlerini daha makul daha saygılı daha anlayışlı iftira atmadan kimseyi karalamadan hakaret etmeden anlatsan burda bizde mutlu mesut işimizi yapsak sorunları çözsek daha iyi olmazmı ? Müşteri daima haklıdır lafının arkasına geçip herkese sataşmakmıdır doğru olan ? 42 yaşında bir bireysin benden daha çok yaşamış ve adap bilen bir kişisin sence tarz bumu olmalı ? İşi gücü bıraktık senle dertleşiyoruz burda sırf sana cevap verelim diye bizim işimiz bumu olmalı ? Fake hesaplardan kendimizi övmek bize ne katar bu gruptaki şikayetleri sonuçlandırmadıkça ? Kimi kandıracaz biz kimin gözünü boyuycaz mesela ? 100.000 kişi burda bianda bizi övse mesela senin sorunun çözülürmü ? Bizim işimiz sorun çözmek hocam. Bu forumda bulunma amacımızda bu bizim.

Benimle dertleşmeni istediğimi hatırlamıyorum. Dertleşmekten kastın sizin çıkardığınız teknik sorunları çözmek demek ise anlam sorunun var demektir. Yazdığından sanki bana laf yetiştirmekten sorunu olanların çözümüne fırsat bulamıyor sonucu çıkarttırıyorsun. Sen işine bak dostum, bana yazmak zorunda değilsin elbet.

Üslubum konusunda en ufak laf ettirmem. Tüm mesajlarımı aç oku, sana yazdığım falsolu bir kelime var mı hiç? Hakedene hakettiği şekilde cevap veririm o ayrı. Devlet memuru terbiyesindeyim günlük yaşamımda da.

Tekrar yazıyorum:Siz yeni sorun çıkarmayın ben de - biz de girmeyelim bu konuya...

Dertleşme niyetinde değilseniz emin olun çıkardığımız teknik sorunları çözmektede hiçbir faydanız yok. O zaman sorun yaşayan kişiler forumu meşgul etseler daha doğru olur çünkü bu amaça kuruldu bu konu. Sorun yaşadığınızdada sadece sonunuzu belirten açıklayıcı paylaşımlar yaparsanız biz hızlıca aksiyon alalım. Konu sohbet muhabbet konusu değildir. Vatandaşın önüne geçip maduriyeti katlamayın lütfen. İyi akşamlar.

Hafta içi programlı kesinti yapacakmışsınız , inş o belli olmayan kesinti günü gelene kadar başka problem çıkarmazsınız ve görüşmeyiz. İyi geceler

• Planlı çalışmamızla ilgili bilgilendirme yapacağız. Saat: 04:00 ile 06:00 arasında olacağından biçok abonemiz mışıl mışıl uyurken bizler işimizin başında olacağız.

Hahaha. Ya ne fake hesabı. Bak hesap kaç yılında kayıt olmuş. Ben bu AtlantisNET ile PoyrazNet'den sonra tanıştım. Kendilerinden haberim yoktu. Ben zaten ISS arıyordum. Bir bahane oldu geçtik. DNS sınırı da yok, kurtulduk şu PoyrazNet DNS kısıtlamasından. Özgürce internette geziyorum. En son NetSpeed'de DNS ile özgürce takılıyordum VPN olmadan. Siz nasıl memnun değilseniz yazıyorsunuz, bende bir sıkıntı olmadığı için memnumum şimdiye kadar diye yazıyorum.

Aynen öyle Fake değiliz. Ciddi ciddi her forum sitesinde kullandığım kullanıcı adıyla takılıyorum. Bundan önce açtığım konu ve cevap verdiğim konuları aratıp görebilirsiniz. Ben 2015'te kayıt oldum tekrardan önceki 2010 senesi hesabın bilgilerini hatırlamıyorum. Siz nasıl sorun yaşayıp memnun değilseniz yazıyorsanız, bende tam tersi sorun yaşamayınca şu ana kadar memnuniyeti yazıyorum. Sorun yaşarsam bende yazarım. Ki PoyrazNet zamanında genel problem olduğunda da bende sıkıntı yaşadığımda PoyrazNet konusuna yazıyordum.

Bu konuşmayı Technopat ve Techolay forum sitesinde yapamazlar. Moderatörler bunun gibileri şutluyor hocam. Burada ne Türkçe yazım kuralı var ne de başka bir şey. Dileyen dilediği gibi konuşuyor. Zaten birini yakaladım Comnette çalışan arkadaş onunla muhatap olmaya gerek yok çok kabalar kendileri.

Hayırdır ya dostum falan demişsin karşında ki çok yakının mı? Seni şöyle Techolay ve Technopat'a alalımda gör uzaklaştırmayı. Kimse kimseye böyle knka, dostum, can ciğerim konuşamaz. Bunun yerine tanımadığın birine hocam demek daha doğru olur. Yaş 42 daha olgunlaşmamışsın sende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 6 Ekim 2024; 0:29:25 >

Hocam sizde Comnet gibi bunları aboneliği iptal edip şutlayın. Bunlara bu tavır yakışır. Adamlara soru sorunca veya eleştirince şutluyor. Ama bunun gibileri cidden şutlamak lazım sorgusuz sualsiz.

Kafayı takmış fake diye kendi haline bırakın demiş doktorlar. Kendi düşüncesinde olmayanlara kolayca bir yöntem bulmuş fake diye. PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

Resimde paylaştığım gibi türk telekomdan çekilen hız ve kapasite değerleri ile tanımlanan paket bilgisi doğru hizmet aktif çalışır durumda ve bir sorun göremiyoruz. Sorununuz hala devam ediyorsa sizi arayalım anydesk ile bağlantı sağlayıp bakalım.

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı

• Comnet'te çalışan arkadaş kim; bende merak ettim.PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

üstadim aslında özeldede bağlanalım demistim ama ? hemen anydask bilgilerimi özelden paylasıyorum suan da hızım 10 kb.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.