|
PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (87. sayfa)
-
-
Özel mesaj ile teyitleştik. Sorun yok. -
Merhaba, ben 91. gün diye hatırlıyorum. Özel mesaj ile xdsl no gönderebilirseniz kontrol edebilirim. -
TT hattınızı resetledim. Kontrol eder misiniz? -
Merhaba, dh üzerinden ulaşırsanız da yardımcı oluyoruz :) Hatta başka operatörlerde olmayan direk teknik ekibe ulaşabiliyorsunuz. Destek konusunda ki şikayetinizi dikkate alacağımızdan şüpheniz olmasın. Sizden ricam 2 abone içinde doğru fatura adresini özel mesaj ile iletin ben yardımcı olayım. -
Merhaba, gününüz bitmiş görünüyor. Ben size ek 1 gün veriyorum. Fatura tarihlerinizde bir hata varsa lütfen çağrı merkezimizi arayın yanlışlık varsa düzeltirler. -
Merhaba, gününüz bitmiş görünüyor. Ben size ek 1 gün veriyorum. Fatura tarihlerinizde bir hata varsa lütfen çağrı merkezimizi arayın yanlışlık varsa düzeltirler.
Bizim tarafımızda hız da bir kısıtlama bulunmuyor. TT hattınızı resetledim ama TT tarafında ki kapasiteniz kötü görünüyor. Hattınız da sorun var. Bizde ki hız profiliniz 75 mbps. -
Faturayı ödemeyi unutmuşum, ödedim şimdi. Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
Hız konusuna gelirsek aynı şekilde 75 mbps kullanıyordum poyrazwifi de ve 65 mbps alıyordum. Hattımda da herhangi bir değişiklik olmadı, aynı hattı kullanıyorum. Size geçince 35 mbps den yukarı hız alamadım maalesef.
-
Ben kendim az önce kontrol ettim ama VAE departmanımıza da kontrol ettireyim. Özel mesaj atmıştınız süreci oradan takip edelim. -
Geldi sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poyrazın yönlendirmesiyle geçtim yok arkadaş pişman olduk kimseye tavsiye etmem. Bir oyun zevkimiz vardı onu aldı internet git gel git gel ceza yedi hesap arkadaşlarla girmiştik mal gibi kaldık. 3 ay dolsun Forrest gibi koşup kaçıcam bu firmadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabutBenden -- 24 Ekim 2024; 23:27:31 > -
Karmaşık internet tarifelerinden arındırılmış, taahhütsüz ve kotasız avantajlı hizmet ve kampanyalarımızı, eve kadar kurulum seçeneğiyle siz değerli abonelerimizle buluşturuyoruz.
Farklı bir firmada da aynı metni gördüm; patenti kime ait acaba?
-
Firmada Vae'yi 350'ye veriyor. Kendi altınyapısından da 1000 veriyor.
Referans ile 1 ay ücretsiz internet kampanyasıda var.
Benzerliğin bu kadarı da pes yahni. Şaşırdım.
-
Merhaba bugun internetim hiç yok müşteri hiz aradığımda çalışma var gece 10 gibi gelecek dendi ama hala yok acaba ne zaman gelir internet i bakma şansınız varmi abone numaram 3400162871
3400162871
karmaşık değil çok net patenti bize ait bahsettiğiniz firma ismi nedir merak ettik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yerli sermaye; Anadolu firması.
3400149532
Yine internetim kesik.
Passolig'in sitesine giremiyorum. Mobil veriyi açtığımda giriyor fakat wifiye bağlanınca girmiyor laptoptanda aynı şekilde sadece bende mi öyle sizde de aynı sorun var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X