Şimdi Ara

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.775
Cevap
37
Favori
43.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, Poyraz faturasına biz müdahale edemeyiz, onu poyraz ile görüşebilirsiniz. Atlantis'de interneti kullanmaya başladığınız günden itibaren hesaplanıyor.
  • Sabahtan beri modemin ışıkları yeşil yanıyor, bağlanınca cihaza bağlandı internet bağlantısı sağlanamıyor yazıyor. Sabahtan beri internet yok. Ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camekan5 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 34 lü hizmet no atabilir misiniz? Kontrol sağlayalım.
  • ellidokuz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çözüm sağlandı. Test edebilirsiniz. Kesinlikle hiç bir saatte bant daralması uygulamıyoruz.
    TT hattınızı resetledim ve cihazınızı yeniden başlattım. Test edebilir misiniz?
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Düzeldi teşekkür ederim

Rica ederim, iyi akşamlar :)
    4 poyraz aboneliğimizi de Atlantise taşıdık, sonrasında 2sini Vega kaptı. Vegaya taşınmış bi aboneliğe atlantisten de fatura çıkmış, arkadaş da karıştırıp ödemiş.
    PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı

Nasıl iade alabiliriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VeterözeR kullanıcısına yanıt
    Kontrol sağlayalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sağlayabilindi mi

• İnterneti giden var mı noldu yine yok 2 saattir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gece 12 gibi gitti internet yatıyordum umursamadım sabahleyin işe gelirken baktım hala yok modemi açıp kapattım ama internet gelmedi ışıklar yanıyor sorun yok gibi duruyor ama internet yok

Merhaba

25 Temmuzda Farklı sağlayıcıda olan abonelik taşımada Kabul görür mü bugün Tam 90.Günde

91.Gün mü olması gerekli .

• Cihaza reset attım değişsen bişey olmadı. Cihaza bağlandı, internet bağlantısı sağlanamıyor yazıyor. Bütün ışıklar yeşil yanıyor. Ne yapayım ?

• Merhaba siteden açtığım destek taleplerine cevap alamıyorum. Sırf bu yüzden 3 ay sonra taşımayı düşünüyorum. Destek konusunda neden siteniz üzerinden dönüş yapmıyorsunuz ?

Faturam kesilmiş ama iki aboneliğimin de faturası ev adresine kesilmiş. Abonelik hangi adrese ait ise o adrese fatura kesilmesini rica ediyorum. Adres ev olduğu için kestiğiniz faturayı gider olarak gösteremiyorum.

3400163148 ve 3400155068 bu aboneliğime ait fatura adreslerinin abone adresleri ile güncellenmesini rica ediyorum.

• Merhaba bugün internet tekrar gitmiş modemin bütün ışıklar yeşil yanıyor ama internet yok ilgilenir misiniz? @AtlantisNet Destek
    Müşteri numarası:3400156545

• Az önce faturamı ödedim, sistemde son ödeme tarihi 23ü görünüyordu, fatura ödeme ekranında 22si görünüyordu. Hangi tarihi baz almalıyız?

3400149532 bizde de İnternet yok .

İnternet olduğu zamanda çok yavaş. 65mbit almam gerekirken 35 anca alıyorum. Online işlemlerden de yazdım ilgilenen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 23 Ekim 2024; 18:44:55 >
  • VeterözeR kullanıcısına yanıt
    İşlem sağlanmış. 3-5 iş günü içinde ödeme yapılan karta iade gerçekleşecektir.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.