Şimdi Ara

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.775
Cevap
37
Favori
43.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı

Evde değilim fakat offline görünüyor

3400154689 merhaba, modem kurulumu yaptım ama hala internet gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepata -- 30 Ekim 2024; 12:34:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Eve geldim maalesef imternet yok

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt
    3 dür özel mesajla yazıyorum size cevap bile vermiyorsunuz ben anlamadım bu işten birşey…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

sürekli internetim kesiliyor. Bugün sabahtan beridir internet bağlantım yok.

3400148727

• İnternet kesilip durmaya başladı

• Son ödeme tarihleriyle ilgili bir sıkıntı var
    Online işlemlerde son ödeme tarihi 23 kasım
    Online işlemler fatura ödeme kısmında 22 kasım
    Bankada 21 kasım olarak görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin613 -- 13 Kasım 2024; 16:19:23 >
  • 3 aylık süre dolar dolmaz bu hizmet veremeyen sağlayıcıdan kurtulacağım. Altyapıları bağlantı kurulduğu günden beri sorunlu, youtube de içerik izlerken farklı cihazdan birşeyler yapmanız oldukça zor. Güvenlik kameralarına eskiden seri şekilde bağlantı kura bilyordum ancak geçiş yaptıktan sonra zayıf bağlantı sebebi ile sorun yaşıyorum. Son günlerde sürekli internet kesilmesi ve fatura ücretinin eksik günler düşümü yapılmadan yansıtılması da ayrı bir mesele.

• buradan bile ilgiyi kestiler artık. Ne konudan ne özel mesajdan ilgilenmiyorlar.... Fatura adreslerimi değiştiremedim. Kaldı 1 ay 1 ay sonra geçerim başka yere fiyatı ne olursa olsun bunlarla uraşılmaz...

• moskogsm M kullanıcısına yanıt

Bu 3 ay muhabbeti nedir tam olarak ?

Fiber kullanıyorum ama anlık gidip gelmeler yaşıyorum değişmeyi düşünüyordum.

• Lxde kullanıcısına yanıt
    Yeni geçiş yaptığınızda başka firmaya geçmek için 3 ay beklemek lazım. 3 ay dolmadan taşıma yapamıyoruz

• Merhaba poyrazdan size geçmiştim aktivasyon tarihi 23.09.2024 başka iss için geçiş sağlayacağım ama 3 aylık geçiş süresi neye gere hesaplanıyor onu öğrenecektim 3 faturaya göre mi hesaplanıyor yoksa aktivasyon tarihinden itibaren 3 ay dolunca geçiş yapılabiliyor mu onu öğrenecektim. Şuan 2 fatura ödendi 3 gelecek daha.

• TabutBenden kullanıcısına yanıt

23 Eylül tarihi aktivasyon baz alınırsa, 22 Aralık 2024 günü başka bir firmaya geçiş işlemi başlatabilirsiniz.

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler şimdi taşlar yerine oturdu.PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

• Ne zaman bir download falan yapsam bağlantı gidiyor. 3 ay dolsun gideceğim bende.

• Lxde kullanıcısına yanıt

bende de nette gidip gelmeler oluyor ama sıkıntı bizi bulunduğumuz yerde zannediyordum, sürekli modem içerisinden snr marjin değerini kontrol ederim hat zayıflamasınıda da öyle ahım şahım bir kayıp olmuyor fiber altyapısı konusunda müşteri temsilcisi ile baya iyi tartışmıştık demekki bu firmanın türk telekom ile senkron sorunu var, ben dahil bir çok müşteride anlık gidip gelmeler sonra modemin kendini resetlemesi sık sık oluyorsa bu benlik ve sizlik bir durum değil firmanın altyapısı ile ilgili bir durum! bende poyrazdan atlantise zorunlu geçenlerdenim eğer fiyatları uygun tutmazlarsa başka bir servis sağlayıcıya yol gözükür size tavsiyem yeni zamlardan sonra iss değiştirin bende öyle yapma kararı aldım...

• Aralıktan sonra tarife ücretleri ne olacak ?

• Bende poyrazdan geçiş yaptım sizlerle aynı dönemde geçen hafta atlantis'ten aradılar e-devlet onayımın ve evraklarımın tamam olduğunu ama sesli onayımın da olması gerektiğini söylediler ve geçişi onaylıyor musunuz dediler. sizide bu şekilde aradılar mı?

• İnterStyle kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey hatırlamıyorum ben

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Merhaba Poyraznet tarifelerinin tamamı şubat ayından sonra atlantisnet tarifelerine aktarılacak yani 500 tl 100mbps ekadar tek tarife olacak.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.