Şimdi Ara

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.797
Cevap
37
Favori
44.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
Giriş

34001597001 . 2 saattir böyle gidip geliyo

• Aynı şekilde 2 dir int gidip geliyor..

• Genel bir sorun olduğunu tespit ettik müdahale ediyoruz şuan.
  • PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı

Atlantisnet'in sitesine bayadır girmiyordum. 350lik tarife 500 olmuş... Bize de geliyor gelmekte olan zam demekki.....

• Fiyatlar ne zaman zamlanacak? Firmadan memnunum ama 500 lira yüksek, mecbur ayrılacağız.
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şubat ayı itibariyle poyrazwifi abonelerinin tamamını mevcut tarifelerine bakılmaksızın atlantisnet vae 100mbps kadar tarifesine aktarılacaktır.
    Nereye gecersen 500 alt limit koydular yıllık odeme yaparsan onda 400 450t geliyor bende vdsl kullanıyorum geceyim ama nereye 😂
  • barber86 B kullanıcısına yanıt
    Yıllık ödeme modelini hiçbir operatörde tavsiye etmiyoruz. Çünkü türk telekom bizim gibi operatörlerden yıllık ödeme veya indirimli taahütlü hizmet sunmadığı için bize verdikleri hizmete istediği an zam yapma olasılıkları var. Bu durumda size 1 yıl sabit fiyat garantili veya peşin ödemeli hizmet sunmamız demek bizim için büyük risk barındırıyor. Tavsiyemiz türktelekom altyapılarında peşin ödemeli veya sabit fiyat garantili tarifeler sunan firmalara itibar etmeyin.

Hocam ben de VDSL kullanıyorum, poyraz fiyatlarına yakın netgsm, gigaspeed gibi firmalar var.

Yeni yıl itibariyle bizim gibi operatörlere vdslde 35-50 mbps tarifelerin maliyeti 280 tl, 100mbps 320 tl fiberde +50 tl modem ücreti (henüz zammı görmedik) eklenir. Daha işletme giderlerini eklemedim bile. Bu fiyatların altında satış yapan hatta bu fiyatlarada satış yapan her operatör zarar yazar. Ha siz şunu diyebilirsiniz ben ödediğim paraya bakarım operatörün zarar etmesi batması beni ilgilendirmez o batarsa başka operatöre geçerim diyosanız bunlar sizin bileceğiniz işler. Ben sadece işin hesaplama boyutunu aktardım. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barber86

Nereye gecersen 500 alt limit koydular yıllık odeme yaparsan onda 400 450t geliyor bende vdsl kullanıyorum geceyim ama nereye 😂

Hocam bende yakın zamanda türknetten netgsme geçtim hiçbir fark hissetmedim açıkçası şuan fiyatı 300 tl (hazirana kadar en azından).Altyapın iyiyse boşuna yüksek meblağlar ödeme PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

• siz de bir kampanya yapıp haziran ayına kadar sabit fiyat sunamaz mısınız? en azından elinizdeki müşteri başka firmaya geçmez...

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Bir üst yorumda maliyetlerle birlikte durumu paylaştık. Ticarette karlılık esastır. Kar etmeyen bir işletmenin ayakta durması mümkün değildir. Firmamız kendine ait gigapon altyapısında geçtiğimiz aya kadar 350 liraya 2025 yılı sonuna kadar,şuandada 500 liraya 2026 yılı haziran ayına kadar sabit fiyat garantili kampanyalar yapmaktadır. Türk telekom altyapılarında sabit fiyat garantisi vermek ticari risktir. Firmamız hem kendi finansal durumunu riske atmamak hemde abonelerimizi madur etmemek için bu şekilde kampanyalar düzenleyemez.
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt
    PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı
    Usta ne zaman bulur tahminen fiber beklıyoruz hala

Adres neresidir
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt
    İst pendık esenler mah aynalı cesme sokak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barber86 -- 6 Ocak 2025; 18:1:57 >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.