Şimdi Ara

PP+1 takası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar azönce 21gb+3 rogue shell+7 ye pp+1 aldım. Bana iyi bir takas gibi geldiÇünkü +0 pp yi bugün 21+ kekuriye sattımPp+1 e karşılık neler alabilirim?Rogue um bu arada.Biri şuan giga +5 tek el veriyor. Da işime gelmediRogue itemi olarak neler alabilirim.Server xigenon

• 21 gb vermişsin piyasa düşüyor

büyük hata
  • quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

21 gb vermişsin piyasa düşüyor

büyük hata

Gündüz 21 gb + iteme=(24gb)+0 ını verdim bi zararım olmadı bence.Shelleri 300m den aldım 30 gb ye gelmiş oldu bana. 6 gb farka +1 ini almış oldum.şuan x te 18 ile 21+item arası değişiyor pp +0 fiyatları.
  • Cevap yokmu
  • 1h giga +5 logosta pazarda o yuzden sakın takas etme 1h gigalar baya ucuz.. hangi serverdasın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManJaQ_Blade

1h giga +5 logosta pazarda o yuzden sakın takas etme 1h gigalar baya ucuz.. hangi serverdasın??

Xigenon dayım. Bende etmedim zaten. pp+1 daha tuzlu bir item.Da takasta ne isteyebilirim.Benim charıma zamanla almak istediğim itemler ss+0 shard chitin bow +7 vs...Zamanla bunları toplamak istiyorum. Şuan için nasıl bir takas önerirsiniz?
  • quote:

büyük hata

Aynen dediqi gibi , 999 dn pazarlara konmaa başLadı çoqu serverde ki shelleride satsan üstüne para kalıor sana hata oLmush ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fs4ne

quote:

büyük hata

Aynen dediqi gibi , 999 dn pazarlara konmaa başLadı çoqu serverde ki shelleride satsan üstüne para kalıor sana hata oLmush ..

Ben x piyasasından bahsediyorum. Şuan 18-21 gb arası +0 ı. Ben +1 pp yi 21gb +3 shele aldım ve pp+1 karşılığında ne alabilirim rogue itemi olarak onu soruyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: znimbus

quote:

Orjinalden alıntı: 3fs4ne

quote:

büyük hata

Ben x piyasasından bahsediyorum. Şuan 18-21 gb arası +0 ı. Ben +1 pp yi 21gb +3 shele aldım ve pp+1 karşılığında ne alabilirim rogue itemi olarak onu soruyorum

İyi qüseLde piyasa 50 milyon 50 milyon düşüor çok hızLı yane .. umrm pişman olmassın benim 21 gb vardı hracadım pişmanım ..

• Bugün öğlene kadar elimden çıkmış olur eminimZaten kullanmak için almadım.pp+1 e verdiğim fiyata düşene kadar ben o pp yi unutmuş olurum büyük ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: znimbus

Bugün öğlene kadar elimden çıkmış olur eminimZaten kullanmak için almadım.pp+1 e verdiğim fiyata düşene kadar ben o pp yi unutmuş olurum büyük ihtimal

e o zaman iyi yapmışın

hayırLı Olsun ..
  • edananda pazarda pp Ama senin açından iyi takas
  • aynı sabah pp+1 i verip dual shard + pp+0 aldım.pp+0 ı 13 gb den shardın tekini 12.5 gb den diğerinide 4 parca shele verdimShelleride 15gb ye sattım

pp+1 için toplam 30 gb verip 40 gb ye sattım yanikarlı bir iş olduemeği geçen arkadaşlara teşekkürlerşimdi hedef büyültme zamanı

• ib al archer en isi roguelerde :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: k3

ib al archer en isi roguelerde :d

Geçen akşam duke den roc düşürdüm.Onu verip ib+8 + pp+0 + amulet of goddness + 21 gb aldım.Havadan geldi zaten itemİyi bir takas yapayım diye beklemedim hiç......
  • bence de çok şey wermişşin cyper da pp artık tezgahta
  • bencee iiiiiiiiiiiiii bravooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun686

bencee iiiiiiiiiiiiii bravooo

Teşekkürler.İşime yarayacak bir item ib+8.Server ın parasız olduğunu söylüyolar ama bence pekte doğru değil. Oyunu bilen ve eski devaluasyonları hatırlayan çoğu oyucuda şuan yüklü miktarda para var ve bekliyolar ben gibi:)En azından ben ve arkadaşlarım öyle bunu biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.