Arkadaşlar azönce 21gb+3 rogue shell+7 ye pp+1 aldım. Bana iyi bir takas gibi geldiÇünkü +0 pp yi bugün 21+ kekuriye sattımPp+1 e karşılık neler alabilirim?Rogue um bu arada.Biri şuan giga +5 tek el veriyor. Da işime gelmediRogue itemi olarak neler alabilirim.Server xigenon
21 gb vermişsin piyasa düşüyor
büyük hata
quote:
Orjinalden alıntı: serious_captain
büyük hata
Gündüz 21 gb + iteme=(24gb)+0 ını verdim bi zararım olmadı bence.Shelleri 300m den aldım 30 gb ye gelmiş oldu bana. 6 gb farka +1 ini almış oldum.şuan x te 18 ile 21+item arası değişiyor pp +0 fiyatları.
Cevap yokmu
1h giga +5 logosta pazarda o yuzden sakın takas etme 1h gigalar baya ucuz.. hangi serverdasın??
quote:
Orjinalden alıntı: ManJaQ_Blade
1h giga +5 logosta pazarda o yuzden sakın takas etme 1h gigalar baya ucuz.. hangi serverdasın??
Xigenon dayım. Bende etmedim zaten. pp+1 daha tuzlu bir item.Da takasta ne isteyebilirim.Benim charıma zamanla almak istediğim itemler ss+0 shard chitin bow +7 vs...Zamanla bunları toplamak istiyorum. Şuan için nasıl bir takas önerirsiniz?
quote:
büyük hata
Aynen dediqi gibi , 999 dn pazarlara konmaa başLadı çoqu serverde ki shelleride satsan üstüne para kalıor sana hata oLmush ..
quote:
Orjinalden alıntı: 3fs4ne
quote:
büyük hata
Aynen dediqi gibi , 999 dn pazarlara konmaa başLadı çoqu serverde ki shelleride satsan üstüne para kalıor sana hata oLmush ..
Ben x piyasasından bahsediyorum. Şuan 18-21 gb arası +0 ı. Ben +1 pp yi 21gb +3 shele aldım ve pp+1 karşılığında ne alabilirim rogue itemi olarak onu soruyorum
quote:
Orjinalden alıntı: znimbus
quote:
Orjinalden alıntı: 3fs4ne
quote:
büyük hata
Ben x piyasasından bahsediyorum. Şuan 18-21 gb arası +0 ı. Ben +1 pp yi 21gb +3 shele aldım ve pp+1 karşılığında ne alabilirim rogue itemi olarak onu soruyorum
İyi qüseLde piyasa 50 milyon 50 milyon düşüor çok hızLı yane .. umrm pişman olmassın benim 21 gb vardı hracadım pişmanım ..
Bugün öğlene kadar elimden çıkmış olur eminimZaten kullanmak için almadım.pp+1 e verdiğim fiyata düşene kadar ben o pp yi unutmuş olurum büyük ihtimal
quote:
Orjinalden alıntı: znimbus
Bugün öğlene kadar elimden çıkmış olur eminimZaten kullanmak için almadım.pp+1 e verdiğim fiyata düşene kadar ben o pp yi unutmuş olurum büyük ihtimal
e o zaman iyi yapmışın
hayırLı Olsun ..
edananda pazarda pp Ama senin açından iyi takas
aynı sabah pp+1 i verip dual shard + pp+0 aldım.pp+0 ı 13 gb den shardın tekini 12.5 gb den diğerinide 4 parca shele verdimShelleride 15gb ye sattım
pp+1 için toplam 30 gb verip 40 gb ye sattım yanikarlı bir iş olduemeği geçen arkadaşlara teşekkürlerşimdi hedef büyültme zamanı
ib al archer en isi roguelerde :d
quote:
Orjinalden alıntı: k3
ib al archer en isi roguelerde :d
Geçen akşam duke den roc düşürdüm.Onu verip ib+8 + pp+0 + amulet of goddness + 21 gb aldım.Havadan geldi zaten itemİyi bir takas yapayım diye beklemedim hiç......
bence de çok şey wermişşin cyper da pp artık tezgahta
bencee iiiiiiiiiiiiii bravooo
quote:
Orjinalden alıntı: Orkun686
bencee iiiiiiiiiiiiii bravooo
Teşekkürler.İşime yarayacak bir item ib+8.Server ın parasız olduğunu söylüyolar ama bence pekte doğru değil. Oyunu bilen ve eski devaluasyonları hatırlayan çoğu oyucuda şuan yüklü miktarda para var ve bekliyolar ben gibi:)En azından ben ve arkadaşlarım öyle bunu biliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme