Şimdi Ara

ppl geçiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba aralıklıda olsa 3 aydır spor yapıyorum ve fullbodynin beni yetirence tatmin etmediğini düşünyorum. haftada 4 gün gidebiliyorum spora. aklımda şöyle bir pogram var sizce nasıl olur

pazartesi push

salı pull

çarşamba off

perşembe push

cuma pull

cumartesi off

pazar off

bacağıda bu 4 güne dağıtmayı düşünüyorum, zaten kalın bacaklı ve büyük kalçalı olduğumdan alt vucüda pek gerek yok gibi :D

sizce nasıl olur mantıklı mı program? lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız

• Hocam güzel düşünce fakat standart dışına çıkmamak daha iyi gibi.

• Bence saçma bir düşünce, bacaklarım kalın diye çalışmama fikrine nasıl kapıldınız anlamadım. Bu düşünceyle 150 kiloluk obez kişilerin her yeri kalın hiç çalışmasınlar öyleyse :D 60 cm kolla geziyor adam 140 cm göğüs var ama göbeğine iniyor. Ayrıca f.body oldukça ağır bir programdır hafif geliyorsa hakkıyla yapmıyorsunuz sanırım. Yine de split istiyorsanız hazır ppl programları deneyebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SERDAR AKTOLGAyoutube
    Kas Büyümesi (Hipertrofi) Şifreleri
    https://youtu.be/TZSkDNl6xQw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden hocam peki? gelişim vs yavaşlar mı diyorsunuz @sanjii

sanırım haklısınız hocam hiç öyle düşünmedim :D bbacak ve popo kalın diye korkuyorum ki iyice büyeyecek o yüzden aslına pimpirikliyim, peki hocam hazır ppl programı olarak öneriniz var m? @linkorn

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Vücudunuzu görmeden bir program belirtmek doğru olmaz. Fakat kendiniz araştırıp uygun bir düzenleme yapabilirsiniz. Spor yaparken hiç bir yeri çalışmayalım diye bir şey olmamalı. Bir bölümün fazla ileride olduğunu düşünüyorsanız, az hareket yaparsanız. Hiç yapmamak doğru olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatay Geçiş Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.