Şimdi Ara

PRAG'A GİDİYORUZ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netteki Bloglardan biraz inceledim ama forumdan Prag'a gitmiş arkadaşlar gittikleri yerlerle ve Prag'da hoşuna giden yerlerle ilgili bişeyler yazarsa bizde biraz fikir sahibi oluruz...

• Valla bende araştırıyorum 15 temmuzda bende gidecegim.daha once giden bilgi verirse sevinirim. Nerde ne yenir ne icilir geceleri nereye gidilir :-\ baska ulkeye gecmek istesek nerye gidebiliriz ben slovakya diyorum sadece valla info verirseniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneene_54

Valla bende araştırıyorum 15 temmuzda bende gidecegim.daha once giden bilgi verirse sevinirim. Nerde ne yenir ne icilir geceleri nereye gidilir :-\ baska ulkeye gecmek istesek nerye gidebiliriz ben slovakya diyorum sadece valla info verirseniz sevinirim..

benim eylül ayı
  • Arik ben gerekli bilhileri veririm sana

• 3 sene önce ben gidecektim biraz araştırmıştım.. Çek lerin orda para bozdururken dikkatli olmak gerekiyormuş,,
  • - prag meydanda free walking tour lara katılın. şehrin çoğu yerlerini gezdiriyolar. ama bahşiş ver tabii.
    - prag kalesine gidebilirsiniz.
    - karlovy lazne gitme, bir şey yok orada hep turist vs.
    - bira müzesine gidebilirsin. bir sürü birahaneleri var.
    http://biraatolyesi.blogspot.com.tr/2014/11/prag-bira-turu.html
    - akşamüstü sokakların kaybolabilirsin

para konusunda endişe etmenize gerek yok. fiyatları vs yazıyo adamlar hangisi yüksek veriyosa ondan alırsınız.
    tavsiye olarak. alış satışları birbirine en yakın olan iyidir.;)
    eski şehirde bodrum döner var. onun hemen yanında vardı bi tane.

yemek için istanbul kebap ve mangal restaurant var. aç kalırsanız buraya gidin.

• Prag Türk turistlerin sıklıkla gittiği bir şehir. İnternette Prag'la ilgili yüzlerce detaylı yazı bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rom11

- prag meydanda free walking tour lara katılın. şehrin çoğu yerlerini gezdiriyolar. ama bahşiş ver tabii.
    - prag kalesine gidebilirsiniz.
    - karlovy lazne gitme, bir şey yok orada hep turist vs.
    - bira müzesine gidebilirsin. bir sürü birahaneleri var.
    http://biraatolyesi.blogspot.com.tr/2014/11/prag-bira-turu.html
    - akşamüstü sokakların kaybolabilirsin

para konusunda endişe etmenize gerek yok. fiyatları vs yazıyo adamlar hangisi yüksek veriyosa ondan alırsınız.
    tavsiye olarak. alış satışları birbirine en yakın olan iyidir.;)
    eski şehirde bodrum döner var. onun hemen yanında vardı bi tane.

yemek için istanbul kebap ve mangal restaurant var. aç kalırsanız buraya gidin.

Teşekkür ederimm..

• Ortaçağ gecesi adı verilen ekstra Tur'a katılın, eğer kendiniz gidecekseniz de araştırıp bu eğlencenin yapıldığı handa bir gece eğlenin mutlaka.
  • www.k5relax.cz

Buraya gidin

• Paladtum avmnin yanindaki doviz burosunda komisyonsuz bozdurun diger yerlerde yaparsaniz pzarlik yapin. Vazgecmis gibi yapin geri cagiracaklardir. Karlivy lazne gece klubune gidin 5 katli. Ama gull turisttir. Yerliler james deeb diye bi pubda takilir. Cek kizi dusurebilirsiniz sampanya ismarlayin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.