Şimdi Ara

Pratisyen hekimken ikinci üniversite okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl vakit oluyor? Yani hem mesleğine hem de yeni okuyacağı üniversiteye nasıl vakit ayırabiliyor?
    Burada uzmanlıktan sonra başka bölüm okumak isteyenleri de gördüm aslında o da benzer sayılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Memurlar çalışırken üniversite okuyabiliyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı.

• Sen kafayı kırmışsın dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pratisyen iken illa ders çalışacaksan TUS'a çalışmak daha iyi olur. Çünkü bu ülkede acilde çalışmak = zulüm.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    TUS benim için çok zor. Meslek hayatı boyunca pratisyen kalmak çok mu ütopik?

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Pratisyen iken illa ders çalışacaksan TUS'a çalışmak daha iyi olur. Çünkü bu ülkede acilde çalışmak = zulüm.

siz hangi bölüm istiyorsunuz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikada üniversite okumak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ticaret yapsaksan işletme/iktisat falan bak

• Acilde çalışınca fikirlerinin değişeceğine eminim.

Her şeyi geçtim, biri sana "Ne doktorusun?" diye sorduğunda ne diyeceksin?

Acil serviste emekli olana kadar çalışılır mı? Bir kere pratisyen iken yaptığın iş belli değil. Başı ağrıyan da sana gelecek, mıçı ağrıyan da.

Ayrıca profesörlük mertebesine ulaşmak istemez misin?

Sen üniversite sınavında derece yapmış adamsın (tıp kazandığına göre), bu durumda aptal olamazsın. İstersen TUS'u da yaparsın.

İlk girişinde istediği yeri kazanamayan onlarca hekim var zaten, yani sınav sadece sana zor değil ki.

Bir de şöyle düşün: İkinci bir bölüm için en az bir yıl ÖSS kasacaksın, ilkinde kazansan bile en az 4 yıl o bölümü okuyacaksın. Etti 5 sene, o da en iyi ihtimal. Ben TUS'ta 5 yıl içinde istediği yeri kazanamayan adam görmedim.

Yine de sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 26 Haziran 2020; 13:44:5 >
  • Psikiyatri

Haklısınız hocam sağ olun. İlk mesajda bahsettiğim kişi de sizdiniz. Bir konuda uzmanlıktan sonra bilgisayar müh. okumayı düşündüğünüzü görmüştüm. Teşekkürler.

• O mesajımda dikkat edersen uzman olunca demişim.

• Bence ya ikinci ogretim ya da devam zorunlulugu olmayayan bi bölüm okunabilir. Ama nöbet seklinde calisyorsaniz okul ve is nobetlerini çakışmayacak sekilde ayarlayabilirsiniz.

konuyu hortlatıyorum ama şuan pratistyen hekimim yks ye girdim ve uzaktan eğitim olan bir yeri kazandım. hem burayı okuyup hem de tusa girersem bir sıkıntı oluyor mu ? yani asistan olmamın önünde bir engel olur mu başka bölüm okumam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.