Şimdi Ara

<<<PREMIUM ALANLARLA İLGİLİ>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PREMIUM ALANLARDA OYUNDAN ATTIĞINDA HEMEN GİREBİLİYORMUSUNUZ YOKSA GENE EZİYET ÇEKİYORMUSUNUZ? BNDE AYNI BOK OLDU DA HİÇ Bİ ZAMAN ÇABUK Bİ ŞEKİLDE GİREMEDİM OYUNA.

• Her zaman tek.
  • maalesef henuz gold ticketim bitmediginden gecemedim ama guildden premium sahibi arkadaslar nispet yapar gibi arada ben bi cikip gireyim diyorlar :)
    ilk gunler tam oturmamisti ama su an en kalabalik saatlerde dahi tek denemede giriliyor premium ile ...
  • quote:

Premium Gold/Silver Time Notice

Date : 5/15/2007
    inquiry : 5662

Hello. This is Silkroad Online.

Those who are unable to log on to the game despite the use of Premium Gold/Silver Time, the item is now working normally and users can log on to the game without problems.

We apologize for any inconvenience this may have caused.

İlk başlarda sistem yerinde değildi
    Şuan tek tık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 21 Mayıs 2007; 0:44:11 >
  • artık dcolduğunuzda ya da oyundan çıkmanız gerektiğinde tekrar girmek için korkmaya gerek yok her zaman tek tık ayrıca hp ve mp oranına bir miktar katkıda bulunması önemli bir avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 21 Mayıs 2007; 9:28:20 >
  • Her zaman tek tık Bakıyom Lag Başlamış Çıkıyom Oyundan Modemi Resetliyom Tek Tık Giriyom Lag Da Gitmiş
  • premium çıktı rahata kavuştuk 7/24 saat tek geçerim yanlız ıtem uprage lerde %5 fazla etkilemedi bu arada görev olayıda iyi 1 aylık gold premium te 7500 sp kazanıyorsun
    bu arada premium la ilgili yarın update var bakalım ne işe yarıcak
    edıt:yazım hatası

tatar tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOSPHORUS -- 21 Mayıs 2007; 17:04:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash Belleklerde Hız Arttırma
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

premium çıktı rahata kavuştuk 7/24 saat tek geçerim yanlız ıtem uprage lerde %5 fazla etkilemedi bu arada görev olayıda iyi 1 aylık gold tıcket te 7500 sp kazanıyorsun
    bu arada premium la ilgili yarın update var bakalım ne işe yarıcak

bu 7500 sp kazanıyorsun olayında eksiklik var premium alan 7500 sp kazanmıyor sana bir görev veriyor hangi monsterda kasarsan kas o torbalar düşüyor ,100 ve üzeri topladığın torbalardan pot satan npc ye teslim ettiğinde sana topladığın torba karşılığına göre sp veriyor bence ufak bir avantaj
    upgrade olayıda biraz göz boyama gibi gözüküyor çünkü + 5 üzeri basılmıyor kolay kolay gene sanırım silkle satılan astrala yol gösteriyor ama preminyundan sonra tek seferde 2 kere + 4 bastım birde + 3 çok kolay oluyor ondan sonrası nanay...

bence en iyi özelliği tekte girmek oldu neydi o günler ya stress atmak için oynadığımız oyuna girene kadar stress oluyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 21 Mayıs 2007; 17:08:56 >

• parayı veren düdüğü çaLar
  • yaşasın premimum
  • valla tek tık. olay budur.
  • Bende almayı düşünüyorum
  • super bısı yaw adam pazar gunu canı sıkılı yo cıkıyo oyundan 5 dk sonra tekrar gırıyo allaha sukur bende bu hafta alıcam ınsallah
  • bende öss sonrası almayı düşünüyorum yaaw
  • premıum öncesi premıum sonrası

• Oyun artık paralı oldu gibi. premiumu herkez almaya başlar yakında.
  • yalnız silkroadda premiumda knight online politikalarini islerse cok buyuk oyuncu kitlesi kaybetme ihtimali var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemondelisi -- 23 Mayıs 2007; 17:09:37 >
  • ben cede oyun cu kay bet cek beyler bu premıum unfiyatı ne kadar
    1 aylık
  • 16 euro 26 ytl galiba
    bence pek bir şey değişmicek silk alan premium u alır silk almayan da eskisi gibi devam edicek tam tersine oyuna katılımcı sayısında artış olabilir çoğu profosyonel oyuncu oyuna giremediği ve aşırı DC yüzünden oyunu bıraktı premium onlar için güzel bir fırsat
    quote:

Orjinalden alıntı: nef4ret

ben cede oyun cu kay bet cek beyler bu premıum unfiyatı ne kadar
    1 aylık

• para var zaten adamlara oyunu bırakanlar onları ilgilendirmio ki al herkes bıraktı serverler hala crowded
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.