Bildirim
Premium alıcam oyuna giremiyorum :D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konu yanlış yerde.
-Knightın en güzel yanlarından biride premium'u siteden yükleniyo olması. -
Ayda bir kez de olsa tırmalıcaksınki Premium'unun kıymetini bilesin. -
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
Ayda bir kez de olsa tırmalıcaksınki Premium'unun kıymetini bilesin.
Hala giremedim. Premiumu açayım zevk için girip çıkıp durucam -
Upp... -
Oha hala almadı premiumu açamıycam bu gidişle :D
Toplam 7 saattir deniyor... Bilgisayar 8 saat 2 dakikadır açık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogu Bosphorus -- 11 Ağustos 2009; 17:59:17 > -
sende sans yok demek ki bugun 5 sefer girdim oyun dc werdikçe inadına giriyorum:Dsuanda 15 dk dır deniyorum bakalım girecekmi:D -
Kahretsin Sabahtan Beri Deniyorum Bende Giremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellcat876 -- 11 Ağustos 2009; 18:16:29 > -
Şuan itibari ile charıma girmiş ve premiumu almak üzereyim oh be rahatladım valla :D -
Valla bende giremiyordum.Son günlerde Öğlen 12 gibi başlıyorum denemeye öle nette takılıyorum 5 civarı giriyor. -
Tam preyi açtım scroolla town a döndüm oyundan attı :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Dogu Bosphorus
Tam preyi açtım scroolla town a döndüm oyundan attı :D
Pre'yi açtıysan sorun yok. -
Joymax herkesi pre ye mahkum ediyor. Ve bunuda çok güzel başarıyor -
OOh maşallah 2 3 tane client açarsan girmenkolaylaşır sonuçta herkezin 20 saniyde 1 deneme hakkı war 5 tane acıp herbiriniğ 4 saniye de 1 e sekronize dersen şansın artar ama iyi ram lazım
YAşasın 4 gb ddr2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X