< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PremiumContact6 - Primacy4 - EfficientGripPerformance2
-
-
Tyre reviews sitesinden kıyaslama ve değerlendirmelere bakarak karar ver. Yanak ve taban sertlikleri fark ettirir. Lastik ölçüsü kaç o da etken...
-
-
Lastikler bitik miydi aldinizda Km kaçtı merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
185 65 r15 primacy 4 kullanıyorum. memnunum gayet güzel. diğerlerini denemedim.
-
Hayırlı olsun. Aynı ebat, aynı lastiği yaklaşık 25 bin km'dir kullanıyorum. Bence çok başarılı bir lastik. Yağışlı havalarda yol tutuşunu da ekstra beğendiğimi söyleyeyim.
-
Kışlık lastik vardı üzerinde 2017 üretimi. Bitik durumdaydı. Araç 83000km
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Yaklaşık 30km civarı şehir içi kullanımda yeni de olsa şimdiden memnun etti. Eski lastikler bitik durumdaydı. Eski aracımda premiumContact5 vardı ona göre artı/eksi durumlarını gözlemleyeceğim bakalım.
Premium Contact 6 almışsınız çok iyi lastiktir ama spor ağırlıklı sert ve biraz sesli bir lastik. Focus gibi sert bir araçta 3ü arasından EGP2 tercih ederdim.
Bu lastiği söyleyecektim ki, zaten işi halletmişsiniz. Güle güle kullanın.
205 55 r17 fluence icon aracıma bu lastikleri taktığımda çok şaşırmıştım.
Bir lastik aracın sürüş karakterini bu kadar değiştirebilir mi diye.
4 yıldır kullanıyorum. Halen 20 veya 30 bin arası gideri var.
Çok memnunum, umarım siz de memnun kalırsınız.
-
225 50 17 Contact6 aldim 1 hafta once tanesi 1800 2022 7.hafta uretim gayet memnunum ama pahalidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski aracım Octavia da 17 jant'a sahipti. Sürekli uzun yolda kullandığım için Continental seçmiştim 4 sene pişman bırakmadı fakat sanırım bir tık sesli lastik. Umarım bunu da sıkıntısız bir şekilde 3 4 yıl kullanmak nasip olur.
16 jant ve 2021/49. Hafta üretimi bu yüzden biraz uyguna aldım tanesi 1000tl'ye.
Hafif spor iyi lastiktir yol tutusunuz artıp, fren mesafeniz önemli ölçüde kısalacaktır. Ayrıca yağmur performansı aşırı iyidir.
205 45 16 olarak aldım bende premium contact 6 yı. Yaklaşık 1. Yıldır kullanıyorum seat Ibiza aracımda. Bana kalırsa tek eksisi fiyatı. Fiyatlar yüzünden tercihde edilmiyor zaten o yüzden benim ebatlarda stok bulmak imkansız gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGameGuard -- 23 Nisan 2022; 4:39:29 >
Ben de aynı durumda kaldım ve EGP 2 aldım:) Sessizlik ve konforunu çok beğendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogremagix -- 24 Nisan 2022; 10:40:10 > -
225 50 17 çıkma primacy 4 almıştım iyi durumdaydı çok konforluydu ancak fethiye cıvarlarında dağ yolunda çok ısınıp bi anda bırakmıştı (yumuşak hamur daha çabuk ısınıyor) kendini sonra o lastikten soğuyup sıfır goodyear efficent grip performance 2 aldım bariz daha sert bir lastik ancak tutuşu daha iyi
-
conti ilk tercih olur ama aşırı pahalı kalıyor.
Michelin tarafı hamuru fazla yumuşak, yazın çok sıcak havalarda lastik jöle gibi oluyor ve araç yüzmeye başlıyor.
fiyat/performans olarak bu üçlü arasında goodyear egp2 mantıklı tercih olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X