Arkar Önceden beri bu forum'a üyeyim.. şimdi prest kasiyorum 62'e grikonda ... Bi ortak İstiyorum exp'ime yardmci olabilecek.. Çar'a pre + itemleri + gb si felan benden olacak sadce Expi için yardimci olabilecek sagLam +18 yaşinda olan bi arkaş istiyorum .. Eğer ben warim diyen warsa buyursun..Şimdiden tskker!!
ben olabilirim ancak sana nasıl güvenicem premıum alıcam şifreyi değiştireceksin :D
endoplazmik retikulum a güvenebilirsin önceleri başları ile beraber kasmışlardı
Endoplazmik Retikulum Ve JusTéLové Bunlar Hakkinda Bilgi wericek arkasım warmi ? yani daha önceden herhanhi car davasi felan bilgi almak istiyorum
qarde$ ben 15 yaşındayım CharınLa oynamak Isterdım Ama Yaşıtlarım Yüzünden önyargı oluşmuş Nese 80 i görürsün inş.
ilği için tskker
endo ile ali$veri$,takas,ortaklik fln yapmayin
ortaklik yapma cunku chara cok ii bakar taniyamazsin
Kardeş sorumda _Beta_ var 3 yıldır filan üye foruma priest kasmakta manyak 1 yeteneği var 6 günde 60 yapar satar her charını girakonda bile ilk 6 günde 60 olmuştu o kadar piskopat Ayrıca Endoplazmik Retikulume güvenebilirsin benim sınıf arkadaşımla ortaktı
tskker cevaplar için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme