Bildirim
PREY 2017 için yama gelir mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dil dosyası açılıyormu ? -
Bence de bir Türkçe yamayı hakediyor bu oyun. -
Oyunun konusu sağlam
Dil dosyaları açılırsa çeviren mutlaka çıkar -
Dil dosyaları açılabilirse mutlaka çeviren birisi çıkacaktır. -
Yama nasıl yapılıyor hiç bir fikrim yok arkadaşlar sadece sorup öğrenmek istemiştim. Dil dosyası açılmıyorsa eğer hiç bir şekilde yama yapılamıyor mu yani ? -
quote:
Orijinalden alıntı: FlamerHerif
Yama nasıl yapılıyor hiç bir fikrim yok arkadaşlar sadece sorup öğrenmek istemiştim. Dil dosyası açılmıyorsa eğer hiç bir şekilde yama yapılamıyor mu yani ?
hayır ama zor oluyor.O yüzden pek yanaşan çıkmıyor. -
Anladım hocam umarım çeviren çıkar diyelim dualarım bu yönde -
Prey 2017 oyununun TOOL'u bende ama oyun bende olmadığı için deneyemedim oyunda. -
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan1216
Prey 2017 oyununun TOOL'u bende ama oyun bende olmadığı için deneyemedim oyunda.
oyuna sahip bir arkadaş yok mu -
Bilmiyorum. -
Kardeş sen kenara çekil çevirmeyen çıkarsa son çare sen çevirirsin. Prey baya güzel bir oyun, incelemeleride çok olumlu o yüzden kaliteli bir çeviri gelmesi lazım. İngilizce bilmediğim halde google translate ile bende bu çeviri işine girişeceğim. Türkçeme güveniyorum oyunuda oynayarak çevirirsem anlaşılır bir yama çıkartırım bence. -
Altyazısız bir oyun daha
sinek ikili olduk -
Arkadaşı bir sus ya gel sana vereyim çevir o zaman. Google çeviriden yama yapmadım,yapmam da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionHD -- 8 Mayıs 2017; 4:26:35 > -
Oyun malum yerlere düştüğüne göre daha çok kişinin ilgisini çekecektir artık. Belki birisi el atar da Türkçe oynayabiliriz. -
İnşallah hocam bekliyoruz -
Oyunun dil dosyaları düzenli çok, üstelik excel ile rahatça açılıp düzenlenebiliyor, ekstra bir toola gerek yok gibi. Türkçe font desteği yok ama denediğim kadarıyla. -
Oyunda kaç satır var çevrilecek. -
Hesaplamadım. Dil dosyasını yükledim isteyen xml dosyalarını excel ile açıp inceleyebilir. Çevrilmeye oldukça müsait oyun, hakkını vererek çevirecek arkadaşlar olursa şimdiden başarılar...
dosya linki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 16 Mayıs 2017; 9:50:58 > -
Dosya inmiyor.
Benzer içerikler
- the evil within türkçe yama
- atlas fallen türkçe yama
- katana zero türkçe yama
- red dead redemption 2 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- shadow of war türkçe yama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X