Şimdi Ara

priest nerde kasar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 53 level priestim var goblinde kasıyorum sizce başka ne kesmeliyim

• quote:

Orjinalden alıntı: mezanora

arkadaşlar 53 level priestim var goblinde kasıyorum sizce başka ne kesmeliyim

sana oha diyorum hepsi için ayrı bi başlık rogue priest mage warriorvsvsv birleştirmek aklına gelmedi mi
  • yerin çok iyi sen orda kasmaya devam et.. çok güzeldir oralar sakın çıkmayasın...

abarttınız ama ha o nerde kasar bu nerde kasar.. hepsi için ayrı ayrı topic mi açılır be !! bi alt topice bakan hemen aynısından bir topic daha açıyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: esprim

yerin çok iyi sen orda kasmaya devam et.. çok güzeldir oralar sakın çıkmayasın...

abarttınız ama ha o nerde kasar bu nerde kasar.. hepsi için ayrı ayrı topic mi açılır be !! bi alt topice bakan hemen aynısından bir topic daha açıyo..

hepsini aynı kişi açtı
  • ohaaaa 53 adam goblibde kasılır mı nbe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dysentery

ohaaaa 53 adam goblibde kasılır mı nbe

bide priest priest istediği yerde kasar tabi goblin hariç eğer lvl in gerçekten 53 ie. git deru apos harpy ne işin var goblinde
  • yuh be priestide kasamıosan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Manyakmısn arkadasım ne ısın war goblinde ac seek'i 53 lvlsın eger becerıklıysen o halınle apos bıle dondurursun hıc olmadı deruda kasarsın 54 olunca apos yaparsın.Priest nerde kasar dıe bı soru olurmu, priest her yerde kasar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.