Şimdi Ara

Prime Day indirimlerinde bilgisayar ve bilgisayar ekipmanlarında öne çıkan fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prime Day indirimlerinde bilgisayar ve bilgisayar ekipmanlarında öne çıkan fırsatlar
    Amazon’un Prime Day kampanyasında bilgisayar kategorisindeki indirimler dikkat çekiyor. Prime Day indirimleri 22 Temmuz’a kadar devam edecek. Bu içeriğimizde indirime giren ürünlerden öne çıkanları sizin için listeledik.

İndirimler Prime üyelerine özel

Ayda 39 TL’ye Prime üyeliği başlatarak hem indirimli fiyatlardan yararlanma imkanı hem de ücretsiz hızlı kargo avantajı elde edebilirsiniz. 2024 sonuna kadar Prime üyeliğini başlatan ve ayda bir kez alışveriş yapan Prime üyeleri, ilk 3 ay içinde alışveriş yaptıkları her ay için Prime ücreti kadar indirim kuponu kazanıyor. Daha önce Prime’ı denememiş kullanıcılar 30 gün boyunca ücretsiz Prime üyeliği başlatabilir.

Tüm indirimli ürünler için: Prime Day

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Day indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!

Bilgisayar Kategorisinde Öne Çıkan İndirimler

• Prime adı altında verilen fiyata bakın. 110 liraya filtre kağıdı satıyorlar. %3 indirim yapmışlar ve indirimli hali 110 lira. Daha da garip olan bu ürünün zaten standart fiyatı Migros’ta ve Tchibo’nun sitesinde 70 lira. Utanmadan nasıl bu fiyatları veriyorlar? Hiç mi piyasadan haberleri yok ya da milleti bu kadar salak mı zannediyorlar?

https://www.amazon.com.tr/dp/B07NF8F73B?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_X7FT7CM1YGN89W5D33VV&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_X7FT7CM1YGN89W5D33VV&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_X7FT7CM1YGN89W5D33VV&starsLeft=1

Tchibo Filtre Kahve Kağıdı 80'li
    https://www.migros.com.tr/tchibo-filtre-kahve-kagidi-80li-p-255ac11

https://www.tchibo.com.tr/products/402128264/filtre-kahve-kagidi
  • 16-18tb iyi indirim gelirse hepsini siler süpürürler. 14tb 10.500tl den bitmiş. aliyim mi almiyim mi derken o şimdi outofstock

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlık açmak için Amazon ne kadar ödüyor? Biz açsak vizede ödeme yaparmi? Nerey basvuruyoruz. Malum prime dönemi adam gibi indirim yok bari yolumuzu bu şekilde bulalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben doğru düzgün bir indirim bulamadım

• Prime adı altında verilen fiyata bakın. 110 liraya filtre kağıdı satıyorlar. %3 indirim yapmışlar ve indirimli hali 110 lira. Daha da garip olan bu ürünün zaten standart fiyatı Migros’ta ve Tchibo’nun sitesinde 70 lira. Utanmadan nasıl bu fiyatları veriyorlar? Hiç mi piyasadan haberleri yok ya da milleti bu kadar salak mı zannediyorlar?

Tchibo Filtre Kahve Kağıdı 80'li
    migros sanal market: online market alışverişi
    Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
    https://www.migros.com.tr/tchibo-filtre-kahve-kagidi-80li-p-255ac11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 16 Temmuz 2024; 21:41:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt

Ben de bunu merak ediyorum bu fırsat adı altında indirimli indirimsiz binlerce link paylaşan arkadaşlar ne kazanıyor bu işten ,nasıl kazanıyor?

• Amazonda olmassa haber bulamayacaksiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW Temperli Cam 1 x A-RGB Fan 5 x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası

4.561 TL

Prime Day indirimlerinde bilgisayar ve bilgisayar ekipmanlarında öne çıkan fırsatlar
    Prime Day indirimlerinde bilgisayar ve bilgisayar ekipmanlarında öne çıkan fırsatlaramazon
    MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW Temperli Cam 1 x A-RGB Fan 5 x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0979X9DWD
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    "Ama orası Amazon*...
    Prime müşteri oluyorsun*.."
    *ironi içerir.
    Almak istediğim ürünleri ekledim liste yaptim. Fiyat artırıp, kırmızı prime day ürünü yazdılar! Bari salak yerine koymayın insanı.
    Indirimde oldu. 17binlik ekran kartı 200tl filan inmiş..

• Philips M10 PRO 4GB Ram 64GB Hafıza Android 9.0 10.1" Tablet

4.579 TL

Prime Day indirimlerinde bilgisayar ve bilgisayar ekipmanlarında öne çıkan fırsatlaramazon
    Philips M10 PRO 4GB Ram 64GB Hafıza Android 9.0 10.1" Tablet
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BS41VHG8
  • electrogas E kullanıcısına yanıt
    Aynısı ben de yapmıştım. Sage SDC450 kahve makinesini sepete atmıştım. Fiyatı 9999 idi. Prime day gelmeden iki hafta önce fiyatı 11871 lira yaptılar. Bugün artırdıkları fiyattan millete satmışlar makineleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatların yüksekliği dışı öne çıkan bir şey göremedim

• oanayurt O kullanıcısına yanıt

Android 9 çıktığında Covid yoktu. Bu fiyata hiç ama hiç değmez. Bu fiyata 64GB A9 Plus var, 6.5k civarına çıkarsa 8/128 versiyonu var

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Amazon Türkiye girişindeki süreçteki ekmeğini yiyor. Kırmızı etiket bastığını satıyor. Amazon müşteri hizmetleri ne zaman İzlandalı numaradan değil 0850'den dönüş yaptığı vakit politikaları değişti. Isterse 100bine satsın ama insanları reklam bombardımanina tutup böyle yapması çok antipatik!
    Amazon bir yandan elit müşteri istiyor biryandan da ücretsiz üyelik, ucuz ürünlere indirim yapıyor. Orta segment yok. Türkiye gelir analizine göre mantıklı ama gerçek hayata uymuyor.

• Temel ihtiyaca dair hiç bı kampanya yok

• Ben ucundan biraz nasiplendim sanki

• düzgün fırsat gören yazsında belki alırız bir şeyler.

• PoleStar25 P kullanıcısına yanıt
    Maalesef ithalat depozitosu ses sistemlerinde çok çıkıyor. 2500tl ürün için 1500tl. (Bir tane sana bir tane padisahimiza.) Ayrıca Bluetooth codec bahsetmemiş. Piyasayı bilmiyorum. Belki yine de uygun olabilir. Yanıltmak istemem.

• electrogas E kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef vergi olayı can yakıyor 2.500 olan amfiden 1008₺ vergi aldı sistem.
    Evet bu üründe Bluetooth da codec yok bu nedenle farklı bir Bluetoothlu DAC alacağım hocam Prime Day indirimlerinde bilgisayar ve bilgisayar ekipmanlarında öne çıkan fırsatlar

• PoleStar25 P kullanıcısına yanıt
    amazon
    A07 TPA3255 Güç Amplifikatörü 300Wx2 HiFi Sınıf D Stereo Dijital Ses Amplifikatörü 2.0 Kanal,Bağlantısı, Bağımsız Ton Kontrolü, Pasif Hoparlör Ev Sesi Için (A07+DC 32V Güç
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CM9GFPXF?ref=cm_sw_r_apan_dp_30BT87QKVSXQSSGJC8W9_2&ref_=cm_sw_r_apan_dp_30BT87QKVSXQSSGJC8W9_2&social_share=cm_sw_r_apan_dp_30BT87QKVSXQSSGJC8W9_2&starsLeft=1&skipTwisterOG=2

Tabiki arada diğer elemanların kalitesi fark eder ama asıl chip tpa3255. Yukarıdaki ürün örnektir. Bence chip amplicator den yola çıkın. Bluetooth ile zaten kayıp oluyor. Sonrasında Ldac, aptx HD Bluetooth adaptör ve Deezer, Apple music abonelik. Yalnız iPhone larda codec AAC sade. Tam randıman alamazsın. Arada Bluetooth ile kullanırsan mantıklı. Hifi en iyi kablolu oluyor. Kablosuz da TV box tarzı aletle music uygulaması üzerinden uzaktan kontrol iyi oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.