Şimdi Ara

prince of persia sands of time bölüm sorunu lütfen yardım arakdaşlar geçemedim :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  prince of persia sands of time bölüm sorunu lütfen yardım arakdaşlar geçemedim :S

prince of persia sands of time bölüm sorunu lütfen yardım arakdaşlar geçemedim :S

Arkadaşlar Sağda solda düğmeler var herşeyi denedım kolu aşağı çektim karşıdaki kapı yıne acılmadı düğmeleri denedim yine olmadı kapıyı bir türlü açamadım bu bölümü geçen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok iyi olur kaldım burda şimdiden teşekkürler

• Skidrowun crack fixini indir bende de aynı sorun vardı.Bu cracki yapınca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elion21

Skidrowun crack fixini indir bende de aynı sorun vardı.Bu cracki yapınca düzeldi.

Teşekkürler deniyorum
  • İyi de Bu Prince Of Persia:Sands Of Time değil ki bu Prince Of Persia:The Forgotten Sands.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPoweR!

İyi de Bu Prince Of Persia:Sands Of Time değil ki bu Prince Of Persia:The Forgotten Sands.

karışıklık olmuş arkadaşım hoş gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HD_

quote:

Orijinalden alıntı: DarkPoweR!

İyi de Bu Prince Of Persia:Sands Of Time değil ki bu Prince Of Persia:The Forgotten Sands.

karışıklık olmuş arkadaşım hoş gör

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.