Şimdi Ara

Prince of Persia The Two Thrones Sorunu!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yabancı torrent sitesinden bu oyunu indirdim sorunsuz kurdum.crack yaptım.Oyun açıldı.Profil kurdum.Oyuna girdim.Oyuna başladım.Oyun pc'yi hiç kasmıyor.Ama oyunun videosu başladıktan 50sn falan sonra pc kendine reset atıyor neden olabilir.(PC reset yedikten sonra şu uyarı geliyor-sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı-)

sorun neden olabilir baya uğraştım çözemedim ama yardımlarını bekliyorum

• up
  • Ya yok mu bir cevabı olan 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum yardım lütfen!!!
  • Hmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Hmmm

HMM ne demek arkadaşım bir bilgin yoksa konuyu boşuna kirletmemeni öneriririm
  • dostum ilaç falan değiştir . genelde oyunlarla böyle uyuşmazlık olabiliyor . ekran kartı driver güncelle . dediğim gibi hatanın sebebi muhtemelen bu 2 si
  • peki bu oyunu klavyede rahat oynarmıyım yoksa joypad mi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

dostum ilaç falan değiştir . genelde oyunlarla böyle uyuşmazlık olabiliyor . ekran kartı driver güncelle . dediğim gibi hatanın sebebi muhtemelen bu 2 si

ekran kartı driver yolunu deneyeceğim
  • ekran kartı driverların güncelleme işi olmadı başka önerisi olan var mı?
  • ramlerin yerini değiştir. olmazsa format at tekrar dene eğer bunlar çözüm olmazsa bileşenlerde bir sorun var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_reis

ramlerin yerini değiştir. olmazsa format at tekrar dene eğer bunlar çözüm olmazsa bileşenlerde bir sorun var demektir.

ilk olarak ramlerin yerini değiştirmeyi olmazsa format atmam bi oyun için değmez
  • ram'lerin yerini değiştirme işide olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.