Şimdi Ara

Prince of Persia Warrior Within

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben popww de 3. gelişimimi yaptım yani hakkım biraz daha çoğaldı sonra kumlara geri döndüm ve zamanı geri aldım ama zaman geri alınmamışken bi dev bana patlayan kurt fırlatıyodu onun karşısındayım ama gidecek hiç biryer yok bilenler varsa söyleyebilirmi ya??

• zamanı geri aldım derken saray eski püskü oldu...
  • Hatırladığım kadarıyla o dev life upgrade'i aldığın yerin diğer tarafına patlayan köpek fırlattığında küçük bir oda açılıyordu. Açılan odada bir çeşme ve bir düzenek bulunuyordu. Düzeneğe asılınca odanın girişinin yakınlarındaki asansör aşağı iniyordu. Duvarda yürüyerek asansöre yukarı kalkmadan yetişmeli ve buradan devam etmelisin.
  • saol kardeş umarım geçerim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Hatırladığım kadarıyla o dev life upgrade'i aldığın yerin diğer tarafına patlayan köpek fırlattığında küçük bir oda açılıyordu. Açılan odada bir çeşme ve bir düzenek bulunuyordu. Düzeneğe asılınca odanın girişinin yakınlarındaki asansör aşağı iniyordu. Duvarda yürüyerek asansöre yukarı kalkmadan yetişmeli ve buradan devam etmelisin.

Kardeş dediklerini aynen uyguladım orayı geçtim ama ondan sonraki yere kırmızılı askeleri kestikten sonra merdivenden büyük taşparçasına hopladım ordanda ileri tarafa zıpladım ama devin olduğu tarafa geçemedim duvardan koşsam olmuyo koşupta hoplsam yine olmuyo zıplasam yine olmuyo ne yapacam acaba söleyebilirmisin

• ceva vercek yokmu ya??
  • haytimda oynadigim en zor oyunlardan biri..

Prince of Persia: Warrior Within

Tam Çözüm

http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=1531

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 4 Mart 2008; 18:35:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

haytimda oynadigim en zor oyunlardan biri..

Tam Çözüm

kardeş yardım için saol zaten geçmiştim yarım saat önce felan ama yinede söledin için çok teşekkür takıldığım biyer olursa linkindan faydalanırım..

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

haytimda oynadigim en zor oyunlardan biri..

Tam Çözüm

yaw linke baktım oyunu adam komple yazmış çok karışık şimdi size bişey sourcam ben Kırmızılı Hatunla konuştum (Kaelinaa galiba adı) Lion Sword u aldım 2 tane Tepede girişler var ikisinede girdim ve oralardaki herşeyi tamamladım ama bir tane daha geliştirme yeri var sanırsam aşağıdaki kapının ordan gidicem ordan gitceksem nasıl yapıcam denedim beceremedim veya ordan gitmiyiceksek nerden gidicez bilen varmı ya..

• ya biriniz cevaplayın ya
  • Arkadaşım mümkünse oyunda görüntüler koysan( nerede takıldığın) eminim ki daha iyi anlaşılacaktır.

Ve sorunun kısa sürede çözülecektir.
  • i love this game...
    evt ss koyarsan yardimci olabilirim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.