Şimdi Ara

Prince of Persia WArrior Within Yardım Lütfen :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler size daha net derdimi anlatabilmek için video çektim.Videoda göründüğü gibi kırmızılı kadını kum portalına atıyo arkasından benim gitmem lazım bazı kaynaklarda öle yazıyor ama gitmiyor nede geri gidiyor ne yapıcam lütfen yardım beyler.Tıkandım kaldım burda
    [DHVideo=]http://www.youtube.com/watch?v=IjhbaR7XltQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaaji -- 22 Eylül 2007; 9:38:14 >

• Yardım lütfen
  • Kum portalına girip orada bir süre bekleyeceksin, videoda hiç beklemiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Kum portalına girip orada bir süre bekleyeceksin, videoda hiç beklemiyorsun.

orda en az 15 dk beklediğim vardır yemek arasında bırakmıstım orda girer diye ama fayda etmedi
  • oyunda hata vardır.yeniden yükle.yine yaparsa cd yda dvd bozuktur.silerken saveleri silme hee
  • sorunu hallettim benim savede sorun varmıs baska bi save indirdim onda sorun yok direk kum portalına giriyor.
  • ERCAN ABİ GEÇTİN DEMEK ORAYI KIRIK TAHT BAŞARILAR BEN MAHALLEDEN DENİZ

[simage][/simage][code][/code]
    [DHTUBE=][DHVideo=]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizu51 -- 24 Eylül 2007; 19:17:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    prince of persia sıralaması?
    15 yıl önce açıldı
    Lord Of the rings Bfme 2 Hatası
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım orda duvarda kırmızı cıkıntılar var onları üzerinde yürüyerek harekete geciriyodun.. ama onlarında sırası var deneye deneye hepsini basılı duruma getireceksin... save de sorun olduğunu zannetmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: talos

arkadasım orda duvarda kırmızı cıkıntılar var onları üzerinde yürüyerek harekete geciriyodun.. ama onlarında sırası var deneye deneye hepsini basılı duruma getireceksin... save de sorun olduğunu zannetmiyorum...

Portalı açmasına gerek yok. Kızı salladığımız zaman zaten açık portal.
  • sendeki Cd yada DVD kopya ve bozuk bu sorun çok kişide oldu...oyun bi nevi takılıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.