Arkadaslar ben bu oyuna basyalayı 5 gun oldu bir kac bolum bitirdim ve uykusuz gecen o gecelerin sonunda geldim bolumde elinde kılıcı olan bir devin yanına geldim nası yeneceğimi bulamadım bilen varsa mumkunse yazsın cıldırmaz uzereyım .....
Forumda arat bunu ayrıntılı bir şekilde anlatmışlardı.
iide abicim ne diiee aratcam ama
o yer baya zor,orda pes ettim oyunu...
yaw abi zorda bare nasıl gecilceni soleyin yoksa bakır köye biri daha katılıcak
Hangi Prince of Persia?
Eger oynadıgın POP Two Thrones ise arena gibi bir yerde devle dovusuyordun.Burda devle hıc ugrasmıyacaksın arena kenarlarında tırmanacak yerler var oralara tırmanıp ordan gereklı tuslara basarak(oyun sana basacagın tusları soyluo ztn) devin uzerine atlayıp onu oldurmeye calısıyorsun.
abi guzel diosun doru da ben ne zman kuleye cıksam tam devin ustune atladım zaman daha bana ne yapcamı soleyeme kalmadan yapsıtırıo bi tane ancak birini soleyebildi o da R cilick tusu bu bolumu gecmeyi oreten bi baslık yok mu bulamadım
Hocam sole yapmayı dene devin uzerine atladıktan sonra sana oyun tus gosterene kadar hıc bır seye basma cunku yanlıs,fazla veya erken basılan bır tus devin seni uzerınden atmasıyla sonuclanıyor.
bak xoyun.com a gir hocam orda tamcozumler var bende ps2 de orayi yapamamıstım delirdim dahada oynamaadim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme