Şimdi Ara

Princeton Üniversitesi Açlık Günleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam biraz gezelim diye Princeton, New Jersey'ye gittik. Bir Türk restaurantı bulduk, içinde ne kadar Arap yemeği varsa mevcut, döner istiyorsun şekerli et geliyor. Arnavut ciğeri istedik, cıvık, tatsız, balon gibi şişmiş küçük lastik toplar geldi önümüze. Neyse döndük New York'a. Bugün bir kez daha deneyelim dedik, Princeton Üniversitesi'nin mimarisi çok güzel, gündüz görmek daha iyi olur dedik. Şuanda açlıktan ölüyoruz. 30 tane cafe sadece kahve ve kek satıyor. O Türk restaurantına da gitmem! Kore çaycısından noodle ve ramen sipariş ettik. Millete çay yapmaktan bizim siparişler daha ortada yok. Eğer beslenebilirsek birkaç foto çekip koyarım. Burdaki üniversite'nin Dünya'nın ilk 10 üniversitesi arasında olmasına da hiç inanmıyorum artık. Yeşil yanıyor sağa dönüyorum, arabanın önüne atlıyorlar. Bu ne mallık bu ne bohem ya!

Çorbaya bakın ey cemaat :D

Patates yemeğine 250 lira bayıldık :D lirayla yazınca daha bi komik geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 29 Kasım 2020; 19:51:49 >

• güzel gözüküyor noodle vesaire

Üniversite sıralama olayı genelde hikaye hocam amerika monopoly sahibi bu sıralama sistemlerinde MIT,Harvard,Stanford anlarımda gerisinin ilk 20de olmaması lazım en osuraktan üniversitelerini bile her listeye sokmuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 29 Kasım 2020; 21:5:24 >
  • Çok hoş gule gule kullanin
  • Ben döndüm hocam New York'a. New Jersey'de Princeton'da okuyum da aklım mı karışsın. Okuyanları sevmezler Amerika'da, siz bilmezsiniz :D (ironi değildir)
  • Bende Amerikada yım knk burada yaşıyorum lirayla hesap yapma derim dolar kazanırsan hayat güzel
  • İster dolar ister lira ister pound ile al, ama aldığın şey zencefilli patates hocam! Parasına, birimine değil, yediğin şeye bak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.