Şimdi Ara

Pringles 165Gr 30 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carrefour şubelerinde 15 Aralık 2 Ocak arası pringles çeşitleri 30 tl

Pringles 165Gr 30 TL

• Hocam ilk mesajda siz değil miydiniz alışveriş yapmıyoruz diyen kendi ailenizi kast ediyorsanız başka ama ben ilk okuduğumda forum üyeleri olarak almıyoruz demek istediğinizi ve bizim adımıza konuştuğunuzu sandım. Çünkü aşıkçası özne olmadığından cümlede öyle anlaşılıyor.

Ayrıca sizin tüketmediğiniz desteklemediğiniz markaların kampanyalarına yorum yapmak zorunda değilsiniz burda amaç paylaşım. Bu tarz yerler helalik makamını zedeliyor bu yüzden müslümanların alışveriş yapmamasını öneririm tarzı öneri veya düşünce içeren mesajınız olsa kimse size karşı çıkmazdı ancak attığınız mesaj direkt olarak bir çıkarım. Bu yüzden sana bir şey diyen yok deseniz bile aslında bu konuyu görüntüleyen herkese bir şey söylemiş oluyorsunuz . Sizi alakadar etmeyen konulara yanıt yazmayın.

Ayrıca sizde müslümanlığa teşvik ederek benim olmayan dinimin kutsalına zarar veriyorsunuz. (Belki empati yaparsınız diye tam tersini de yazdım herkes müslüman değil)
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt

bundan carrefoursa firmasının haberi varmı

• Carl_Sagan C kullanıcısına yanıt
    Yoktur muhtemelen :)

Yani? Bundan bize ne...

Hocam alkol satmayan 3 harfli marketleride protesto ediyorsunuz. Bu durumda bakkaldan mı yapıyorsunuz alışverişinizi? Merak ettim

Senin gibi insanların sayısı çok ama çok azaldı dostum Rabbim değerini bilen insanlarla karşılaştırsın selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 43said -- 16 Aralık 2022; 21:37:48 >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Mesela bakkalda birşey 100 tl diyelim, Migros veya Carrefoursa da aynı ürün 40 tl olsa yine 100 tl olan ürünü alırım

Süper. Peki bakkal senden kazandığı parayla alkol alıyorsa ?

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben orasını bilemem. Ama bahsettiğim marketler direkt olarak Allah’ın haram kıldığı bir şey satıyor, insanları teşvik ediyor. Ben böyle bir markete asla girmem. Benim dinim bana bunu söylüyor. Siz Müslüman anlayabilirsiniz sonuna kadar saygı duyuyorum. Lütfen sizde bana duyun.

Ben saygı duyuyorum, sadece mantığını anlamaya çalışıyorum. Bence buradaki mantıkla bakkalın sizden kazandığı parayı harcama şekli de önemli. Sonuçta ona para kazandırmayarak buna engel olabilirsiniz. Bence en iyisi bakkalı siz açın ama ürünleri de kendiniz üretmeniz lazım

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Hocam bakkalın ne yaptığını ben bilemem. Sen şu anda aklınca dalga geçiyorsun. Ben dinimizin emrettiği gibi konuşuyorum. Seni neden rahatsız ediyor? Müslüman değilsen sabaha kadar iç, o marketleri destekle alışveriş yap hocam sana bir şey diyen yok.
    Hocam ilk mesajda siz değil miydiniz alışveriş yapmıyoruz diyen kendi ailenizi kast ediyorsanız başka ama ben ilk okuduğumda forum üyeleri olarak almıyoruz demek istediğinizi ve bizim adımıza konuştuğunuzu sandım. Çünkü aşıkçası özne olmadığından cümlede öyle anlaşılıyor.

Ayrıca sizin tüketmediğiniz desteklemediğiniz markaların kampanyalarına yorum yapmak zorunda değilsiniz burda amaç paylaşım. Bu tarz yerler helalik makamını zedeliyor bu yüzden müslümanların alışveriş yapmamasını öneririm tarzı öneri veya düşünce içeren mesajınız olsa kimse size karşı çıkmazdı ancak attığınız mesaj direkt olarak bir çıkarım. Bu yüzden sana bir şey diyen yok deseniz bile aslında bu konuyu görüntüleyen herkese bir şey söylemiş oluyorsunuz . Sizi alakadar etmeyen konulara yanıt yazmayın.

Ayrıca sizde müslümanlığa teşvik ederek benim olmayan dinimin kutsalına zarar veriyorsunuz. (Belki empati yaparsınız diye tam tersini de yazdım herkes müslüman değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 16 Aralık 2022; 22:29:54 >

Müslüman değilsen sabaha kadar iç ne demek ? Müslümansam ve sabaha kadar içiyorsam sana ne densiz. Bir de saygı duyuyormuş :)

• İndirim var mı alan var mı

Burası sıcak fırsatlar bölümü bir fırsat görülmüş ve paylaşılmış. Bunun sizin nereden alışveriş yapıp yapmadığınızla alakasını çözemedim.

• merhaba bugün carrefourdan alışveriş yapıyordum. İndirim dogru 30 tlye bende gördüm

• Böyle insanlara dikkat edin alkol dışında bi sürü harama bulaştıklarına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
  • Nacholusu 25 tl 160ge
  • Al benden de o kadar. Alışveriş yapmıyorsan yapmıyorsundur. Gelip buradaki fırsat konusunu baltalamanın ne anlamı var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.