Hepsiburada düşebilecek en alt fiyat olduğunu düşünüyorum |
Pringles çeşitleri 24 TL
-
-
Hocam yalnız 130 gr buna dikkat ederek alın -
Bir de pringles kargoda paramparça geliyor genelde
-
165 gr. olan çeşitleri de 29,95 TL
-
Yemeksepeti markette 165gr 28 lira -
fakirlikten herifler zam yapamadıkları için ambalaj küçülttüler.
-
Ambalajın küçültülmesi ile alakası yok hocam. Kendi isteklerine göre yaptırıyorlar. Amazonda geçen gün 165 gramını 17 ye aldık. Pringles tan sonra Lay's fırından tavsiye ederim. Hem çok daha az yağlı
-
165 gr altı tavsiye etmem. Bizi alıştırıyorlar düşük gramaja. Oyuna gelmeyin -
17 tl iyi fiyat. ne zaman düşmüştü
-
8 kasımda düştü. 22 nde de 24 e düştü tekrardan.
-
bim deki patito hem daha sağlıklı hem daha ucuz.
-
daha sağlıklı olmasının sebebi nedir ?
-
https://bokyeme.com/en-iyi-15-marka-katkisiz-cips/
-
bokyeme.com Patito daha sağlıklı diyorsa Patito'dan şaşmamak lazım beyler.
-
ironi mi hocam anlamadım. amigoda var
-
Hocam arkadaş Patito cips daha sağlıklı demiş, referans olarak de bokyeme.com isimli bir sitenin linkini atmış. Bunu görünce kahkahayı bastım zaten.
Yine de şaka maka site görece biraz daha doğru sıralama yapmış. Lays Klasik ile Pringles Klasik cipslerinde daha az zararlı madde bulunuyor. Sağlığı konusunda çok dikkat eden bunları alabilir.
Bu arada Fritolay'in cipslerinin eski tatları yok maalesef. Doritos alıyorsun baharat neredeyse yok. Sade mısır cipsi yiyorsun resmen. O yüzden Şok'tan Amigo veya A101'den Samba cips alıyorum artık. İkisini de Patos cipsin üreticisi üretiyor ve bence Fritolay'in cipslerinden daha ucuz ve daha iyi.
-
Hocam benim fark ettiğim durumda, Ruffles ve Lays klasik aldım amazondan tuzu çok iyiydi, buradan aldım tuzdan dilimizde yara çıktı.
Ama cips yenecekse durumu olan düşünmeden pringles alsın derim. En başta ayçiçek yağı var. Palm değil.
-
Hocam Pringles'ın fiyatı öyle boyuta geçti ki bence artık alınamayacak durumda. En ucuz market cipsi 10 TL iken Pringles'ın normal fiyatı 35-40 TL. Çok zengin de olsam bir cipse o paraları vermem. Lays klasik cipsinde de palm vs. yoktu, mısır yağı, tuz, patates vardı içeriğinde.
-
Aynen 47,50TL direk satış rakamı hocam. 29a falan denk gelirsem alırım. 150gram ruffles 18 19lira çünkü.
Evet lays klasik de uygundur. Seviyorum da. Aslında bu cipsleri hiç yememek lazım zerre faydalı değiller
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bokyeme.com Patito daha sağlıklı diyorsa Patito'dan şaşmamak lazım beyler. |
o nasıl site adı
Patito ve amigo katkısız mı ? muhtemelen pahalı olmasın diye katkı maddelerini katmadılar, insan sağlığı için değil yani. |
Benzer içerikler
- deli2go ne demek
- beşler nostalji sucuk
- bim parfüm
- unify parfüm erkek yorum
- coffy bedava kahve
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X