Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
548.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskısehıryolundakı shell gercek shell euro gaz
  • Sayın ustalaraım lpg için avans ayarı gerekiyormu düşünce ve tecrübelerinizi istiyorum...

Aşağıdaki linke tıklayınız....

http://forum.donanimhaber.com/m_16719468/mpage_1/key_//tm.htm#16747372
  • Ya bu şhell ne gazı satıyomuş bölee. Burdaki ipragaz satıyo. Daha deneyemedim ama bi deneyecem..
  • Benim favorim OPET. En iyi gaz AYGAZ
  • benım 5 sılındırlı volvom var 2.0 sarı enjektor uygun mudur
    quote:

Orjinalden alıntı: şekerci

1.3 ten 1.9 a kadar mavi 1.8 den 2.3 e kadar turuncu 2.2 den 2.5 e kadar
    sarı enjektör.bu spek 4 silindir araç için.
    1.8 den 2.2 ye kadar mavi 2.0 dan 3.2 ye kadar turuncu 3.0 dan 4.8 e kadar sarı enjektör. bu spek 6 silindir araç için.
    3.0 dan 4.0 a kadar turuncu 3.6 dan 6.0 a kadar sarı enjektör . bu spek
    8 silindir araç için. enjektörlerin gövde kaplaması deyıl gövde üzerinde4 milimetre çapında mavi yada turuncu yada sarı renkli nokta biçiminde işaret vardır.
  • Arkadaşlar montaj işini İstanbul'da çözeniniz yok mu? Ankara'da montajı yaptırdık diyelim bunun kontrolü var periyodik bakımı var zırt pırt da gidilmez ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: zagor75

Arkadaşlar montaj işini İstanbul'da çözeniniz yok mu? Ankara'da montajı yaptırdık diyelim bunun kontrolü var periyodik bakımı var zırt pırt da gidilmez ki

Montaj için istanbulda çözen arkadaş var. 1.8T Passat'a taktırmıştı bi arkadaş. Çözecek olan arkadaş da var ama henüz vakit-nakit denkleminin iki tarafını denkleştirip taktıramayan da var(o da ben oluyorum).
    İstanbul'da Beykent'te var Prins montaj ve servisi. En son fiyatlar 2.200YTL gibiydi. Taksitli olunca da 400 peşin 200x10 ay = 2.400 oluyormuş(1.8 Passat'a taktıran arkadaş öyle almıştı yanlış hatırlamıyorsam?)
    İşçilik olarak da 2005 yada 2006 model Honda Accord 2.0 aracı olan bi müşterinin telefonunu aldım ve onunla görüştüm. Çok memnun olduklarını ve hiç düşünmeden taktırmamı tavsiye etmişlerdi. İnşallah denklemi dengelerim de biran önce kiti taktırıp bende LPG'ye geçiş yapmış olurum.
    Aracımı alalı 30 35 gün oldu sanırım ve 6000kmden fazla yol yaptım. Eğer LPG olmuş olsaydı yarı yarıya kar etmiş olacaktım. Bakalım inşallah en kısa sürede hallederim artık bu işi...

• ARKADAŞLAR İSTANBULDA PRİNS TAKTIRMAK İSTİYORSANIZ YARDIMCI OLABİLİRİM?
  • Slm

Nerede ve ne kadara ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurialco50 -- 21 Ağustos 2007; 18:00:20 >
  • istanbul beylikdüzü gaplı makina.----873 99 05--- 2200 ytl peşin vade konusu pazarlığa kalmış.ben 400 peşin 200*10 yapmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: giza

istanbul beylikdüzü gaplı makina.----873 99 05--- 2200 ytl peşin vade konusu pazarlığa kalmış.ben 400 peşin 200*10 yapmıştım

teşekkürler arkadaşım , başka yok sanırım bu yakada .. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurialco50

quote:

Orjinalden alıntı: giza

istanbul beylikdüzü gaplı makina.----873 99 05--- 2200 ytl peşin vade konusu pazarlığa kalmış.ben 400 peşin 200*10 yapmıştım

teşekkürler arkadaşım , başka yok sanırım bu yakada .. :(

İstanbul içinde başka Prins taktırabileceğimiz yer yok eğer yeni bi yer açılmadıysa? En sonunda kafayı bozup ben açıcam ufak bi dükkan o olacak yani Kendi Prins'imi kendim takıcam

• değerli dostlar ben en çok şuna üzülüyorum.ülkemizde dünyada bir numara olan kiti kullanıyoruz .hiç bir karşılık beklemeden ve istemeden her konumda ürünün haklı şöhretini vurgulamaya çalışıyoruz.fakat bütün bunlara rağmen ürünün distirbütörlerinden ne bir selam yada ne bir kelam duymuyoruz.oysa diğer kitler öylemi diğer kitlerle ilgili muhtelif şikayetler olduğu halde her an ve herzaman bir ilgilisi çıkıpta malının arkasında duruyor.ve elden geldiğince sorulara cevap vermeye çalışıyorve yadrdımcı olmaya çalışıyorlar.prins kullanıcıları öylemi
    kullanıcılardan şikayet gelmiyor. ürün kendini kanıtlamış.yanı kısaca nehir akarken küpü dolduruyoruz ya durumu.oysa ben beklerdimki nezaketen de olsa ürünle ilgili bir yetkili çıkıpta ürünle ilgili doyurucu bilgi versin insanları konu hakkında bilgilendirsin yani bir kulup gibi konuya sahip çıksın.ama nerdeeeeeeeeeeeeee.

• arkadaşlar prins konusunda montajda şamandıranın tomasetto yada başka marka olması önemli deyil bü yüzden fazla para vermeyin.ben peşin 2000 ytl ye taktırdım.ankarada 1 günde montaj bitiyor.ankaraya yaklaşık 70 ytl benzin yakarsınız (yavaş giderseniz)dönüştede 125*425 60 ytl gazla dönersiniz.(normal gidersiniz) 2130 ytl ye mal olur.aklınızda soru işareti kalmaksızın konuyu çözmüş olursunuz.çünkü istanbuldan ankaraya hep yokuş aşşağı gidiyorsunuz dönüşte hep yokuş yukarı. o nedenle fazla yakıyor. benim arabayla ankaraya 100 ytl istanbula 135 yl
    benzinle gidip gelmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şekerci

değerli dostlar ben en çok şuna üzülüyorum.ülkemizde dünyada bir numara olan kiti kullanıyoruz .hiç bir karşılık beklemeden ve istemeden her konumda ürünün haklı şöhretini vurgulamaya çalışıyoruz.fakat bütün bunlara rağmen ürünün distirbütörlerinden ne bir selam yada ne bir kelam duymuyoruz.oysa diğer kitler öylemi diğer kitlerle ilgili muhtelif şikayetler olduğu halde her an ve herzaman bir ilgilisi çıkıpta malının arkasında duruyor.ve elden geldiğince sorulara cevap vermeye çalışıyorve yadrdımcı olmaya çalışıyorlar.prins kullanıcıları öylemi
    kullanıcılardan şikayet gelmiyor. ürün kendini kanıtlamış.yanı kısaca nehir akarken küpü dolduruyoruz ya durumu.oysa ben beklerdimki nezaketen de olsa ürünle ilgili bir yetkili çıkıpta ürünle ilgili doyurucu bilgi versin insanları konu hakkında bilgilendirsin yani bir kulup gibi konuya sahip çıksın.ama nerdeeeeeeeeeeeeee.

İşte bu yüzden ben zamanında Prins'in çok iyi olduğunu bildiğim halde servis ve müşteriye dönüşleri açısından BRC tercih etmiştim.

Yoksa bende biliyorum Prins'in dünya çapında bilinen bir marka olduğunu.

• arkadaşlar forum çok güzel ama uzadığı için çok karmaşık içinden çıkamadım bana şu konuda yardımcı olabilirmisiniz
    2000 cc 98 2000 avensis alıp ankarada prins taktırmak istiyorum özbek mi yoksa öz zirve mi ürün ikisindede tamamen aynımı işçilik ilgi vs hangisi ni tercih edeyim
    lpg taktırırken benim uyanık olmam ustaya tembih etmem gereken bi husus varmı
    128 beygir 2000 motor araç için peşin fiyat net olrak nedir tsk ederim
  • Ben Özbekten taktırdım, hangi VW servisine rutin bakım için gitsem abi bu araca kim taktı ise lpg işçiliği 10 üzerinden 10 diyorlar, zaten başında durup 2 kelime ettinmi şöyşe dönüp pispis bakıyorlar bir daha bir şey diyemiyorsun .
  • her iki montajcıda işinin ehli insanlardır.ben birazdaha hesaplı olduğu için özbeke taktırdım.öz zirvenin işçiliğide iyi olduğunu tahmin ediyorum.çünkü memduh usta bu konuda en deneyimli insanlardan biri.ahmet özbek te montajda 10 üzerinden 10 yanı aslında yok birbirinden farkı.öz zirvede tomasetto şamandıra mecburi bu da 200 -300
    ytl fark ettiriyor.diğeride italyan lovato veya brc yad eco gas kullanıyor.bununda bir ehemmiyeti yok.istanbul benim sorduğumda 2500
    fiyat vermişti bana peşin.
  • birde dikkat edilecek hususlardan birtanesi enjektörlerin manifolta bağlanması için açılacak olan delikleri manifoltu söktürdükten sonra deldirin.ben bu konuda ısrarcı oldum.sizde israrcı olun.bişi olmaz abilere kanmayın.konu hakkında pek malumatlı olmayan insanlara bu tarz uygulamalar yapılmakta.gerçi özbekte böyle bir uygulamaya raslamadım.hatta büyük kasa bir mersedese kit takılmaktaydı onun manifoltu plastikti ona rağmen manifoltu sökmüşlerdi.birde buharlaştırıcıyı kalorifer seviyesi ile aynı radyotorden takriben 10-15 cm
    aşağıda takılmasına dikkat etmek gerekiyor.
  • birde montaj bitene kadar aracın yanından ayrılmayın.zira sonrasında kafanızda oluşacak olan kuşkuları gidermek açısından.(acaba şunu yaptılarmı yada bunu yaptılarmı ileride meydan gelebilecek bir mekanik arızada ababa kit takılırkenmi olmuştu yada o mu neden olduda bu parça bozuldu gibi.)bu tür istifamları ortadan kaldırırsınız.parolamız montajda mutlaka aracın başında olun.çişe bile gitmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.